Hurahdin hulaan

keskiviikkona, tammikuuta 04, 2012

Kiitos teille ihanille, jotka kommentoitte edelliseen postaukseen niin ihanasti ♥ Kyllä vähän jänskätti kertoa, mutta onneksi se on taakse jäänyttä ja edelleen mennään kohti parempaa "vartta". Sen vielä unohdian mainita, että pituutta multa löytyy sen 171 cm. Eli oliskos se sit niin, että 60kg olis se "normaali" paino? Vai peilikö se näyttää parhaimman tuloksen?

Pahimmat ongelma-alueeni ovat maha ja jenkkakahvat tai siis niitä vihaan kaikista eniten, multa löytyy kuuluisa uimarengas/pelastusrengas..mikskä sitä tykkää sanoa. Seuraavana tuleekin sisäreidet ja allit. Eli ne olis poistolistalla, absolutely! Muistan, kuinka yläasteella mun paidat oli pikkasen liian lyhkäsiä ja housumuotina oli tuolloin matalavyötäröiset farkut. Kuikas kävikään? Pakkanen pääsi juurikin tälle kriittiselle uimarengas alueelle ja sinnehän ne lämmitykseen tarkoitetut ihrat kerääntyivät ja saletisti tiensä sinne löysi myös herkut. Äiti varoitteli, mut eihän sitä teininä kuunneltu. Olisin luullut, ettei mulle inhottavia sisäreisiläskejä olis tullut, kun ratsastusta harrastaa, mut toisin luulin. Ei kukaan tartteis lisää itselleen, mä voisin antaa? Ja samoin allit...ei ne kauheen pahat oo, mut häiritsee mua ihan lahjakkaasti. Eli nää kohdat on ainakin sellaiset, mihin koitan keskittyä hartaammin muun kropan ohella. Hyvät vinkit näitten poistoon kelpaa :)

Maanantaina lueskelin ilmaisjakelulehtiä ja Robin Hoodin lehdestä bongasin paljon kuullun Hula Hula-vanteen. Hintaa sillä oli vain 9,50€ joten meni ostos sitten syteen tai saveen päätin käydä hakemassa sen. Myös Nelliina Liikunnanvihaaja-blogista on puhunut vähän tästä ja haluaisin myös kysellä teidän mielipiteitä. Onko tämä tosiaan huijausta vai auttaako tämä keskivartalon lihaksiin? Eilen ilokseni huomasin, että lapsena opittu lanteen pyöritys onnistuu vieläkin ihan helpolla, enkä tiputtanut hulaa kuin pari kertaa. Mies naureskeli tavalleni vetkuttaa, mutta hänpä ei saanut pyöritettyä yhtään :D Eli kokeillaan nyt tällaista. Ajoin pyöritellä tuota joka ilta (tai lähes joka ilta) ja katsotaan saanko aikaseksi muuta kuin mustelmille runnotun keskivartalon (ei meinaan kovin kivalta tuntunu nuo "nystyrät") vai auttaako tää oikeasti. Mielenkiinnolla siis odottelen tuloksia. Vaikka tuo ei mitään hyödyttäisikään, niin saatiinpahan hauska "peli". Kesällä pidetään vanteen pyöritys kilpailut naapurustossa :D

kuva: Janet

Tänään töistä suoraan salille katsomaan minulle tehdyn saliohjelman vaiheet. Onkohan se kuinka rankka? Samapa tuo, tuloksia saatava!

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Kerran kokeilin kaverilla tuota, ja ai hitto että se muuten teki kipeää! Ihme ettei mustelmia tullut :D Tehosta en tiedä, ku tosiaan en kauaa pystynyt sitä pyörittelemään kivun takia :S Mutta luulisi että semmosella lanteiden pyörittelyllä jotain vaikutustakin on..

  VastaaPoista
 2. Mä viisastuneena tuolta Nelliinan blogista lukeneena osasin laittaa enemmän pehmukkeita vatsanympärille, ettei sattuisi niin paljon, mut muuten oli kyllä kivaa :D Kaippa tuolla tosiaan jotain vaikutusta pitäis olla. Ainakin pikkasen.. :)

  VastaaPoista
 3. Mua kans kiinnostaisi toi vanne ja oonkin miettinyt sen hankkimista. Kerro sit kokemuksia siitä ja miten oot jaksanut pyöritellä :)

  VastaaPoista
 4. Nyt ainakin oli Robin Hoodissa tarjouksessa 9,50€. Ja Tarjoustalosta varmaan saa kans. Niissä toi ei ainakaan oo kallis. Hauska toi on jos ei oikeasti tehoa. :D

  VastaaPoista
 5. Hei, ootko käytellyt tätä nyt viimeaikoina?
  Kiinnostaisi tulokset ja käyttökokemukset, sillä klikkailin viimein tuon myös ostoskoriin :)

  VastaaPoista
 6. bonnie: En oo mitenkään kauhean paljon käyttänyt, mutta kyllä se toimii! 2 cm lähenyt jo vyötäröltä :) Kerrohan säkin sit kokemuksista :) Ja mustelmia voi tulla, niin tuli mullekkin. Pari kerran jälkeen siihen tottui.

  VastaaPoista
 7. Jejjejeje! Oot saanut hyiviä tuloksia kuitenki jo pienellä käytöllä!
  Syvien vatsalihasten treenaus olis mulle äääääärimmäisen tärkeetä, ja siihenkin toi kai auttaa?
  Varmasti kerron, jahka se kotiutuu :) Voi olla Nipsu ja Myy innoissaan...

  VastaaPoista
 8. bonnie: Ilmeisesti tuo just tosiaan vaikuttaa niihin syviin vatsalihaksiin tosi hyvin. Ja käyttö kun on helppoa ja ihan hauskaakin, nii mukavahan sitä on pyöritellä :) Meillä kans Tare ottaa suosiolla vähän etäisyyttä ku mamma pyörittelee :D

  VastaaPoista