Movies pt. 6

tiistaina, tammikuuta 17, 2012

1. Limitless - Rajaton       §§§+
Kuvittele, että olisi pilleri, joka saisi aikaan täydellisen version sinusta itsestäsi. Ottaisitko sellaisen? Eddie Morra on kirjailija, jonka kirjoitusvire on pahasti kateissa. Kun hän löytää pillerin, joka lisää aivojen aktiivisuutta usealla sadalla prosentilla, kaikki muuttuu. Yhtäkkiä Eddie elää vauhdikasta yläluokan elämää, josta ei puutu menestystä, rahaa ja naisia. Mutta menestyksellä on varjopuolensa, ja pian Eddie on suuressa vaarassa, josta ei selviä pelkällä yli-inhimillisellä aivokapasiteetilla.Bradley Cooper ja kaksinkertainen Oscar®-voittaja Robert de Niro luovivat suurkaupungin sykkeessä henkeäsalpaavassa elokuvassa, joka kertoo täydellisyyden tavoittelusta. "Rajaton" on kuin huumehuuruinen elämänhallintaopas - jonka kädestä löytyy savuava ase

- Mielenkiintoinen pätkä. Sai jännittää, mitä päähenkilölle oikein tapahtuu ja alkoi itsekin miettimään, mitä kaikkea sitä voisikaan tehdä jos tuollainen ihmepilleri olisi kehitetty. Välillä elokuva oli hieman pitkäveteinen, mutta kyllä kiinnosti loppuun asti katsoa.

2. Red Riding Hood      §§§½Amanda Seyfried näyttelee elokuvassa "Red Riding Hood - Punahilkka" nuorta ja kaunista Valerieta, jonka sydämestä ja kädestä taistelee kaksi miestä. Hänen rakastettunsa on tummasilmäinen ja hyljeksitty Peter, mutta vanhemmat haluavat hänen naivan varakkaan Henryn. Valerie ja Peter eivät halua menettää toisiaan, joten he suunnittelevat karkaavansa yhdessä. Suunnitelmat muuttuvat, kun kylää ympäröivässä metsässä vaaniva ihmissusi tappaa Valerien isosiskon. Jo vuosien ajan kylän asukkaat ovat onnistuneet pitämään pedon kylläisenä ja rauhallisena tarjoamalla sille täyden kuun aikaan uhrilahjaksi kotieläimen. Mutta verenpunaisen kuun kajossa suden nälkä on kasvanut ja se on riistänyt ihmishengen. Kostonhimoiset kyläläiset kutsuvat apuun maineikkaan ihmissudenmetsästäjän Isä Solomonin, jonka mukaan ihmiseksi päivisin muuttuva susi voi olla kuka tahansa kylän asukkaista. Paniikin vallatessa kyläläiset Valerie huomaa, että hänellä on ainutlaatuinen yhteys petoon ? yhteys joka vetää heitä toistensa puoleen, ja joka tekee Valeriesta sekä epäillyn... että syötin

-Välillä tuli kovin Twiligtmainen tunnelma, maisemista ja henkilöiden olemuksesta. Ehkä siinä syy, miksi tämä oli mielestäni ihan hyvä. Mies ei niinkään tykännyt, mut muhun uppoo lähes aina tämmönen hömppä. Eli rakkaustarina tässäkin oli ja vielä lisänä näitä olentoja, niin olinhan mä aika myyty :D Veikkaan, että jos tykkäät Twilightista, uppoo suhun tääkin hyvin. Itse en henk.koht tykännyt Amandan näyttely taidoista, mutta kyllä se menetteli. Yllättävä loppu elokuvassa.

3. Transformers - Kuun Pimeä puoli       §§§Maapallon menneisyydessä sattunut mystinen tapahtuma uhkaa sytyttää sen mittaluokan sodan, etteivät Transformerit pysty yksin pelastamaan planeettaa. Sam Witwickyn ja Autobottien on taisteltava pimeyttä vastaan puolustaakseen maailmaa Decepticonien kaiken tuhoavalta pahuudelta ohjaaja Michael Bayn ja vastaavan tuottajan Steven Spielbergin hittielokuvassa.

- Yhyy, missä Megan Fox? Otti kuulemma ohjaajan kanssa yhteen ja jäi pois kolmannesta Transformers-leffasta. Tunnelmaltaan tää oli ehkä synkempi entä aiemmat osat ja uus tyttöystävä sucks! En tykännyt nöyttelijästä yhtään ja tunnelma muuttui vaihdoksen myötä. Juonta oli ilmeisesti muutettu myös tämän takia ja onneksi oli, sillä ei Meganin esittämä Mikaela olisi käyttäytynyt samalla tavalla kuin tämä uusi. Muutoin leffa oli hyvä ja taas Autobotit pelastivat maan, mutta ehdottomasti kakkonen on tässä leffasarjassa ollut paras.

kuvat: google.fi
lainatut tekstit: filmtown.fi


Pakko oli esitellä nämä kolme elokuvaa jo tässä vaiheessa, kun leffan katselu saalis on jäänyt todella vähäiselle. Niin paljon on tullut tehtyä kaikkea muuta ja mulla alkaa olla jo ihan ikävä niitä joka viikonloppuisia leffan katseluja. Okei, myönnettäköön, ollaan me katsottu leffoja, mutta vanhempaa tuotantoa. Turhaa niistä on kait mitää arviota tehdä, kun kaikki on varmaa jo nähnyt. Nämäkin jo ovat olleet pidempään vuokrattavina.
Jokos te ootte katsonu näitä? Mitäs tykkäsitte?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Muut elokuvat ei oikein kolahtaneet, mutta tuon komistuksen takia tuo ensimmäinen elokuva oli ihan miellyttävä. ;)

  VastaaPoista
 2. RagDoll: Mä taas en tykkää tuosta ukosta :D Ei oo ihan mun makuun. Onneksi leffojakin on niin paljon, että jokaiselle löytyy sopiva. Minkäslaisia pätkiä sä tykkäät katsoa? :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo Red riding hood on varmaan pakko katsoa :D Samaten tuo eka vaikuttaa katsottavalta, Transformersin oon ehkä jo nähnytkin..en kylläkään oo ihan varma :D
  Yleensä kun Ville kyselee mitä leffoja voisi hakea ei tule mitään mieleen, nytpä kirjoitankin sulta nämä ylös ni ens kerralla voin antaa ihan kokonaisen listan :D

  VastaaPoista
 4. maisamiisa: Katso ihmeessä ja kerro sit mitä itse tykkäsit :) Ekakin oli ihan hyvä :)
  Mä kans otan aina lapulle ylös, mitä kannattaa vuokrata ku muuten saattaa unohtua.

  VastaaPoista