Lisää himotuksia

torstaina, tammikuuta 12, 2012

No ettei nyt ihan liian helpolla päästäis näitten kaikkien himotuksien kanssa (ihan kun tuo sisustushimo ei muka riittäis) niin olen jo jonkin aikaa himottanut Michael Korsin laukkuja. Eikä asiaa tietenkään yhtään helpota se, kun monella bloggaajalla sellainen koreilee käsivarsilla asukuvissa. Olenhan toki rakastunut juuri ostamaani Guessin laukkuun, mutta laukkufriikkinä himoitsen aina varmasti uusia. Miehen kanssa yksi päivä keskusteltiinkin laukuista ja Korsin laukku saikin siunauksen (Vuittonin laukuista hän ei niinkään pidä :D). Ehkä, siis ehkä, joskus voisin jonkun näistä kotiuttaa...


Tämä on ehdottomasti se lempparein, musta kultaisilla osilla. Joko isona tai sitten sinä pienempänä mallina. Tässä sitten muita mitkä on kivoja.

kuvat: google.fi haulla

Ja väreissä mieluiten musta, valkoinen tai ruskea/konjakki. Ihania ovat, mutta taidan vieläkin vain ihastella näitä. Taitanee muut tärkeämmät ostokset ja hankinnat tulla ennen laukkuja. Huuto.nettiä kuitenkin selailen tasaisin väliajoin, josko sieltä vaikka halvalla sain huudettua :) Haaveilla saa toki aina, mut mun on pakko rauhoittua :D Eihän tästä muuten tuu yhtään mitään.

Onkos teillä tällähetkellä mitään ylitsepääsemättömiä himotuskohteita?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. No mulla on myös toi edellisessä postauksessa mainittu sisustushimo :D Eli kaikki mikä siihen liittyy hotsittelisi ihan älyttömästi. Niin ja lisäksi vielä Hunterin kumpparit ja Canada goosen talvitakki. Joo ja ulkomaan matka, johonkin lämpimään siis.

  Ja miksei myös Korsin laukku <3

  VastaaPoista
 2. Milma: Tää sisustushimo on ihanankamala ;D Onneksi en ole ainut kuka himoitsee sitä ja vähän jotain muutakin :D Ja ulkomaanmatka olis tosi ihanaa <3

  VastaaPoista
 3. Ooo, MK:n laukut on ihania! Mietin just yks päivä yhden tilaamista, mutta kyllä ne on vähän turhan kalliita tähän elämäntilanteeseen.

  VastaaPoista
 4. Jannika: Näistä vissiin tykkää tosi moni :) Mut on ne kyllä vähän kalliita :/

  VastaaPoista