Liikunnat vko 4 ja kalloo

sunnuntaina, tammikuuta 29, 2012

Liikunta innostus on nyt jatkunut jo kuukauden. Kai mä tästä saan itselleni tehtyä uuden terveellisemmän tavan. Ja tosiaan kun tuloksia näkee jo kunnossa, että jaksaa paljon paremmin. Kyllä välillä tekin mieli vaan rojahtaa sohvalle, mutta en anna periksi. Tällä viikolla on siis liikuttu ihan hyvin.

Ma: Zumba 1h
Ti: Sali 1h 15min
Ke: Tallityöt 1h ja ratsastus 1h 30min hula 10min
To: Sali 1h
Pe: Spinning 45min ja vatsoja ja hula 15min
La: Kävely 1h
Su: -

Pitkästä aikaa tein kalaruokaa. Meillä syödään kyllä kalaa, mutta yleensä vain lämmisavulohta suoraan sellaisenaan. Juuri tuli ulos uunista

KIRJOLOHIKIUSAUS

1kg peruna-sipuli sekoitusta
600g marinoitua kirjolohisuikaleita
2prk ruokakermaa
mausteet

Ensin paista kalat ja mausta mieleiseksi. Itse käytin Santa Marian kalamaustetta ja sitruunapippuria. Vuoan pohjalle ensin puolet perunoista, kalat keskelle ja loput potut päälle. Lopuksi kaada kermat joukkoon. Ei muuta kun uuniin 200 astetta ja n. 1h.On kuulkaas hyvvee. Nyt loppu ilta sit vaan rauhallista oloa. :) Rentoutukaahan tekin vielä. Mä taidan tehdä miehelle käsihoidon ;)

Ja loppuun vielä kuva arvoitus.

kuvat: Janet


Osaako kukaan teistä arvata mitä nämä kaksi vänkyrää ovat?

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Yritin ihan tosissani miettiä noita vänkyröitä mutta mitään järkevää ei tullut mieleen :D Joten veikataan sitten että jotain siun miekkoses viritelmiä ;D

  VastaaPoista
 2. No on kyllä sen verran ihme vänkyröitä ettei tule mitään mieleen mulla ainakaan :D Kerro !

  VastaaPoista
 3. maisamiisa: Aika hyvä :D Mieskään ei olis tienny mitä nää on, nyt taiteili äiti mulle nää.

  Milma: Hih, oletinkin ettei näitä arvattaisi.


  Uus vihje ;)
  Nämä kuuluu "kauneuden hoitoon"...

  VastaaPoista
 4. Mulla tuli mieleen joku rannekoru tai pampula...mut et kauneudenhoitoon.... :D Apua... kyllä mä silti veikkaan, että ne hiuksiin laitetaan jotenkin... :D Kerro, kerro!

  VastaaPoista
 5. Minna: Lähellä mennään ;) Hyvin veikattu!


  My 2 Pesos: Thank you! It is delicious fishfood :)

  VastaaPoista
 6. Teet näillä kiharat! Ihan salettiin! :D Aluksi en tajunnut mitä nuo alla olevat koristejutut oli, mutta sitten muistin että ne kuuluukin teidän keittiön pöytäliinaan. :D Kaikkea sitä toisesta muistaakin/tietääkin.

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi, jään ehdottomasti seurailemaan!!:) Lueskelin pitkälle taaksepäin aikani kuluksi ja vaikutat samanhenkiseltä kuin minä, myös samanikäisiä olemme. Jatka samaan malliin!:)

  Onkohan nuo semmoiset patukat, millä tehdään kiharat??:)

  VastaaPoista
 8. Viivi: Mahtavaa! Arvasin, et joku tietää! Eli kyllä, näillä tehdään nimenomaan kiharat :) Kauhean kauniithan nuo vänkyrät eivät ole, mutta kivat kiharat niillä saa aikaseksi :) Hih, olen miettinyt myös monesti, että kuinka sitä jääkin toisesta kaikkea mieleen ♥ Se mun mielestä onkin ihanaa, kun seuraa tiettyjä blogeja, että ihan kun toisen pikkasen tuntee :)

  Ewelyn: Oo, kiitos ♥ Kauhean paljon tervetuloa :)

  Ja kyllä, ihan oikein arvasit, kiharapatukathan nuo ovat :) Yön yli kun pitää, niin saa kivat kiharat aikaseksi. Eikä noita ilmeisesti ole vaikea edes tehdä. Rautalankaa ja äiti laittoin sukkahousut tuohon päälle :)

  VastaaPoista