I´m proud of myself

perjantaina, tammikuuta 27, 2012

Päätin olla rohkea ja mennä taasen perjantai spinningiin töiden jälkeen. En voi sanoa muuta kuin, että olen ylpeä itsestäni. Sain vedettyä koko tunnin kovalla sykkeellä ja jaksoin tehdä koko treenin kuten ohjaaja neuvoi. JES! Kyllä tää urheilu siis jotenkin näkyy, mä jaksoin vetää täysillä :) Nyt olo on raukea ja kohta saunaan rentoutumaan.


Hyvästä suorituksesta jäi niin hyvä fiilis, että Seppälän -70% kyltti oli mahdoton ohittaa. Kaverin kanssa siis pyörähdettiin spinnin jälkeen tutkasee rekkejä. Yksi vaate oikein huusi nimeäni ja se oli täydellinen. Eipä tarvinnut kuin kiikuttaa se sovituskoppiin ja nappi valintahan se oli. Eikä alennuksien jälkeen hintaa jäänyt kuin 13,49€

kuva: Janet

Ja koska Seppälä oli menossa 5 minuutin kuluttua kiinni ja mä löysin sieltä vaikka mitä ihanaa niin pakkohan se on huomenna mennä uudelleen. Ja huomenna tuo neule kyllä pääsee päälle, katsotaan josko saatais vaik asukuvia :)

Nyt ihanaa perjantai iltaa vaan kaikille :)

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Ei ollut hinnalla pilattu toi neule :D Pitkät neuleet on kivoja, mulla on sellaisia päiviä jolloin ne on ainoita mitä edes haluaa pukea päälle. Ihania ja rentoja .

  VastaaPoista
 2. Huippulöytö kyllä! Saanko lainata? :D

  Ihanaa viikonloppua! ^^

  ♥,
  Minna
  Missingsparkles.com

  VastaaPoista
 3. Milma: Joo, ja mä oon niin kova palelee, että pitkät on siitä hyviä. Daa pepullekkin vähä lämpöä :D Ja tää on mun mielestä niin siisti, että sopii vähän "parempaakin" tilaisuuteen. :)

  Minna: Oli kyllä huippulöytö :) Mä pistän sulle välillä postissa ;)

  Ihanaa viikonloppua myös sulle ja tervetuloa lukijaksi :) Mäkin oon seurannua sua jo jonkin aikaa :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva neule, eikä tosiaan hinnalla pilattu! :)
  Heh, mulla ei puhettakaan että spinnin jälkeen minnee kaupoille menisin, naaman palautuminen normaalin väriseksi kestää varmaa lähemmäs tunnin :D

  VastaaPoista
 5. maisamiisa: Joo, olin ihan myyty kun tuon näin ja varsinkin ku hinnan näki :) Joo, siellä kaupassa ne katsoikin vähän hassusti ku yks punanaama asteli sisälle. Mulla kans kasvot menee ihan punaseks liikunnasta ja olen varmasti hassu näky. Enkä kyllä kerennyt ajatella mitä muut ajatteli :D Neule vei ajatukset pois.

  VastaaPoista
 6. Saitpas hyvään hintaan ihanan neuletakin :)

  VastaaPoista
 7. Tiia: Tosiaan ei oltu hinnalla pilattu :)

  VastaaPoista