Päivä 15 - Unelmani

keskiviikkona, tammikuuta 25, 2012

Nyt pääsette hieman kurkistamaan mun unelmiin. Me olemme mieheni kanssa monesti puhuneet haaveistamme ja tulevaisuudesta, että mitä siltä haluaisimme. Ja mikä ihaninta, meillä on hyvin pitkälti samanlaiset haaveet ja päämäärät ♥. On helppoa mennä kohti tulevaa, kun on toinen rinnalla samoilla aatteilla.

Ensiksi olisi kiva kouluttautua johonkin todella kivaan ammattiin ja tehdä siitä loppu elämän työ. Mulla on vaan tässä pienoinen ongelma, kun en tiedä mikä se ammatti voisi olla? En pystyisi olemaan hoitaja, sillä murehtisin kaikkien muiden oloa ja varmasti sairastuisin itse siitä murheesta jota kannan. Samaan kategoriaan lukeutuu lääkäri, eläintenhoitaja tai -lääkäri ja kaikki mikä liittyy toisten hyvin vointiin. Toisaalta olisi ihanaa perustaa oma yritys, mutta minkä alan? Kosmetologi olisi varmasti mulle se juttu, mutta sillä ammatilla ei välttämättä pääse kovin tienaamaan (näin olen kuullut tuttavilta, varmaksihan en osaa sanoa). Joku hyvä palkkainen työ olisi kuitenkin kiva.Ja jos vaikka saisinkin oman yrityksen, niin rakastaisin olla kotiäiti. Miehenikin on sanonut, että jos hän tienaisi niin paljon, että pärjäisimme hyvin hänen palkallaan, niin saisin mielelläni jäädä kotiäidiksi (ja samalla hoitaisin yritystäni, joka tuo myös rahaa kotiin). Mä varmasti rakastaisin sitä! Touhuta kotona, lapset voisivat tulla ruoan tuoksuiseen kotiin koulusta ja harrastuksista. Koti olisi aina siisti, mamma urheilisi päivät koirien ja hevosten kanssa ja tekisi kodista täydellisen.Haluaisin mennä mieheni kanssa naimisiin. Tätä hetkeä odotan niin kovasti, sillä haluan viettää hänen kanssaan koko loppu elämän. Eihän siihen toki mitään sormuksia ja muita tarvita välttämättä, mut mä taidan olla sen verran vanhanaikainen, että mun mielestä pitää olla naimisissa :) Haluaisin myös melko isot häät, kaikki rakkaat läheiset ja ystävät, mutta miehelle riittäisi kuulemma paljon pienemmätkin häät. Mulla nyt vaan sattuu olemaan iso suku ja haluaisin suurimman osan heistä paikalle. Päivä olisi varmasti maailman ihanin ♥Haaveissa on myös ihana omakotitalo suurella tontilla, lähellä pääkaupunkiseutua kuitenkin suojaisassa paikassa. Toivoisin saavani myös oman tallin tuonne pihalle. Myöskin pitäisi olla autotalli, missä mieheni saisi touhuilla :)

Ja siellä talossa olisi ainakin 6 huonetta, upea keittiö, ihana saunaosasto, kodinhoitohuone, terassi ja mammalle vaatehuone, jossa olisi vain kaikkia ihania vaatteita ja asusteita.

Ja siellä miehen autotallissa säilyisi hyvin myös mun Audi, mieluiten edelleen se Q7 valkoisena. Ja miehellä olisi siellä sitten parikin autoa ja voisi aina vaihdella :)Mä toivoisin myös saavani kaksi lasta, tytön sekä pojan, niinkuin siskoni ja veljeni on saanut. Toki rakkaita on, kumpi tahansa tulee.

Kun tämä ihana katras on vailla hetken lepoa ja rauhoittumista, voisimme vetäytyä suloiseen mökkiimme järven rannalle. Rantasaunasta voisi juosta vilvoittelemaan suoraan puhtaaseen järveen. Lapset ja koirat leikkisivät sulassa sovussa rannalla, kun äiti ja isi uisivat pikkasen kauempana. Miksei se suloinen kissakin uskaltaisi tulla laiturille katsomaan menoa. Iltaisin saunan jälkeen paistettaisi makkaraa takkatulessa tai lämpimänä iltana jopa grillin äärellä. Koirat nauttisivat olostaan luonnon helmassa vapaana ja lapset saisivat leikkiä vailla huolen häivää.

Ja mä voisin ottaa myös pari hevostamme aina mukaan mökille, ratsastella erilaisessa maastossa ja uittaa niitä. Kaksi siis vähintään tulisi heppoja olla, että niillä olisi seuraa toisistaan. Olisi äitin ja isin heppa. Toki jos lapset haluaisivat omat pollet niin toki ostettaisi, mutta vähän epäilen, että tyttö vois ratsastaa äidin kanssa iskän pollella, kun pojat menee noilla moottoriajoneuvoilla. Kuitenkin voisimme rakkaani kanssa ratsastaa auringonlaskuun ♥

Kuitenkin, kaikista näistä yllä olevista haaveistani huolimatta, kaikista suuren unelmani on vanheta tuon mieheni kanssa yhdessä mummoksi ja papaksi. Sama se, vaikka asuttaisi roska-astiassa köyhinä, kunhan saan olla hänen kanssaan. Mulla on kaikki, kun mulla on hänet. Vanheta yhdessä läheisteni ja rakkaimpieni kanssa, silloin olen kokonainen. Siihen ei tarvita mitään. Tahdon vain olla onnellinen ja olen, kunhan saan olla heidän kanssaan.kuvat: weheartit.com sekä google.fi
Näiden ihanien unelmien saattelemana tulisikin sitten jatkaa töitä. Hmph. Voisin jatkaa haaveilua vaikka vähän pidempään... :)

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Apua miten ihana postaus! :) Niin ihanasti kirjoitettu! Pystyin melkein näkemään ne lapset leikkimässä järven rannalla.

  VastaaPoista
 2. Jannika: Voi kiitos :) Mä kans eläydyin ihan kympillä kun tätä kirjoitin ja voi kun olikin vaikea tulla "takas" töihin :S Mä oikeasti toivon, että mä joskus pääsen napsaisemaan kuvia siitä, kun lapset leikkii siinä järven rannalla ♥

  VastaaPoista
 3. Voi muru sulla on niin vauvakuume;)
  Ihanat unelmat:) Mulla täällä yksi kuumeinen ja yksi pikku akka(kummityttös) että tänne voit tulla haaveilemaan;) Terkut
  -Skeit

  VastaaPoista
 4. On kyllä niiiiin suloinen postaus :) Ihania haaveita ja vielä ihan realistisia joten go for it !

  VastaaPoista
 5. Tätä oli ihana lukea <3

  Haaveileminen on rentouttavaa. Sitä voisi tehdä päivät pitkät.

  Haaveilen, että voisin elättää itseni kirjoittamalla blogia, tai suunnittelemalla koruja, sekä oman vaatemalliston. =)

  VastaaPoista
 6. Ihania haaveita :) <3 aika samoilla linjoilla täälläkin mennään :)

  VastaaPoista
 7. Skeit: Ihana kuulla susta! Kuinkas työhön paluu sujui? Mikäs pöpö teillä jyllää? Kauhea ikävä teitä, pitää tulla pian kylään <3 Saattaa mulla vähän sitä vauvakuumetta ollakin, pitää sinne tulla helpottaa sitä :)

  Milma: Kiitos <3 Nimenomaan näitä yritän tavoitella, eihän nuo mitään ihan järjettömiä kuitenkaan ole :)

  RagDoll: Kiitos <3 Haaveileminen on tosiaan ihanan rentouttavaa, mutta paluu arkeen siitä haaveilusta ei välttämättä olekaan sit niin kivaa :D Sullakin on kivat haaveet! TUo itsensä elättäminen blogilla voisi tosiaan olla kivaa, sellasesta mäkin tykkäisin. Varsinkin kun on tälläisiä ihania lukijoita kuin te :) Sun tekemiä koruja olen monesti ihaillut, ne on upeita ja varmasti luomasi vaatemallistokin olisi huippu :)

  Karoliina: Siis mennään yhdessä kohti ihanaa tulevaisuutta <3 :)

  VastaaPoista