Mikä sisutushimo!

keskiviikkona, tammikuuta 11, 2012

Kiva lukea kaikista blogeista, kun on muuttoa ja sisustusta ja kevättä kohden kun mennään, jokaisen kodissa tuntuu tapahtuvan pieniä muutoksia. Ketä on syyttäminen kiittäminen mun sisustushimosta? Mä haluisin niin jatkaa tota meidän remonttia. Vessa ja kylppäri on jo suunniteltu, rahat puuttuu. Ei kellään olis lahjottaa muutamaa tonnia? Mä en oikeasti ala. Miks kaiken pitää maksaa niin kauhean paljon, että pitää säästää ikuisuus? Olis kaikkea ihania sisustusjuttuja mitä haluaisin ostaa kotiin, mut kun ostaa, niin eikös se raha ole sitten pois siitä tulevasta remontista. Saanko mennä mököttää peiton alle ja tulla esiin vasta kun rahat olis yhtäkkiä ilmestyny jostain mun tilille, sopiiko?

Tässä nyt kuitenkin muutama ihanuus tuote, jotka voisin heti ottaa ♥


En halua edes etsiä kuvia ihanista kylppäreistä ja vessoista, koska se on ihan itsensä kiduttamista. On oikeasti tosi ärsyttävää, kun on jo täydellinen visio millaiset niistä aiotaan remontoida ja sitten jokin (eli raha) pistää kapuloita rattaisiin. En usko, että saisin enää edes lisää lainaa ja toisaalta en kyllä sitä haluaisikaan.

Perjantaina, sopivasti palkkapäivä, ajattelin mennä Ikean kautta kotiin. Jos siellä vielä olis aleissa jotain kivaa ostettavaa. Uusia verhoja, lakanoita, tyynyjä, pyyhkeitä......listaa voisin toki jatkaa loputtomiin. Toisaalta olis niin fiksua unohtaa tuo reissu ja pistää samantien vaikka edes muutama kymppi säästöön..

Miten helpottaa tätä olotilaa?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Heh. Sinäkin kävit kuolaamassa tuolla sivustolla. ;) Ajattelin uuteen kotiin joitain pieniä juttuja tuolta kotiuttaakin!

  No olisi edes ihan oma koti, niin voisi edes remonteista haaveilla! Hkin hinnat ovat niin järkyttäviä, että ei tee edes mieli ostaa omaa, sillä joutuisi maksamaan ainakin 3 kertaa sen, mitä Tampereella maksoin. =/

  VastaaPoista
 2. RagDoll: Tuolla on niin mielettömän ihania juttuja :) Mäkin kovasti harkitsen jotain tuolta ostavani.

  Hinnat on kyllä ihan järkyttävät kovat Hgissä. Saa kovan hinnan maksaa vielä lähiseuduillakin. Tästä syystä mieheni kanssa jouduimmekin siirtymään pk-seudulta pikkasen kauemmaksi vaikka siellä töissä käydäänkin. Mut oma koti on kyllä niin unelma ♥ Ja se remontoiminen mieleisäksi on ihanaa :)

  VastaaPoista
 3. Ei varmaan helpota sinun tuskaasi, mutta meillä kävi remontin aikana loistava tuuri, kun wc:n kaapisto löyty kirpparilta ja hintaa vaivaiset 100€! Joskus minunkin kirpparifriikkeydestäni on oikeasti hyötyä ;) Kaapisto oli JUST sopivan kokonen meidän vessaan ja vaan muutaman vuoden vanha siihen sisälty myös lavuaari ja hana sekä spottivalot ja valolippa kaapin päälle. Kaapin ovet on vääränväriset meidän makuun ja tarkoituksena uusia joskus, mutta menettelee siihen saakka :)
  Että kannattaa pitää silmällä myös kirppareita ja esim. huuto.nettiä, joskus ihmiset myy melkein uutta tavaraa kun ei miellytä omaa silmää, mutta saattaa sitten miellyttää jonkun toisen silmää :) Kyllä te sen rempan vielä saatte tehtyä!
  Ps. kiva blogi sulla, ihan uutena lukijana oon mukana :)

  VastaaPoista
 4. Heidi: No teilläpä on käynyt tuuri! Olen yrittänyt pitää silmät auki kaikille tarjouksille ja löydöille, mutta mieli kun halajaa niitä tiettyjä juttuja on niistä vaikea päästä yli :D Olemme mieheni kanssa suunnitelleet kalusteet jo niin pitkälle, että tiedämme lähes jokaisen ostopaikankin, että kai sitä vaan tyhmänä odottaa sitä rahaa ilmestyväksi. :D Mutta onneksi tosiaan saamme joskus ehkä tehtyä temontin valmiiksi :) Ihanan tsempaava kommentti ♥
  Ja niin, tervetuloa vaan lukijaksi:) Ihanaa saada teitä vaki lukijoita!

  VastaaPoista
 5. Siis miksi ihmeessä nyt on joku pesänrakentamis- ja sisustamisvimma liikkeellä! Mulla on nimittäin kanssa! En voi katsella mitään sisustussivuja tai käydä missään liikkeissä, kun oon varma että vahingossa törsään kaikki rahani....

  Ihania juttuja oot bongaillu tuohon :)

  VastaaPoista
 6. bonnie: No sanos muuta! Mäkin heitän vaan suolaa haavoihin, kun katselen kuvia ja mietin asiaa tosi paljon. Mäkin varmasti tuhlaisin, ellei olisi niin kova hinku saada noita isompia remontteja alkamaan.
  Ja kiva kun tykkäät :)

  VastaaPoista