Isäntä vastaan Emäntä osa 4

lauantaina, tammikuuta 14, 2012

Mennääs vähän miehisempään aiheeseen, sillä tällä kertaa olis vuorossa Isännän ja Emännän lemppari autot. Mä en ennen niinkään välittänyt autoista, mutta tuo ukko kulta kun sai mutkin niistä vähän kiinnostumaan. Mitäs te, oletteko yhtään kiinnostuneet autoista?

ISÄNTÄ

3. Audi Sportback concept aka A7


"Ei olis lapsiperheen pienimmillä valittamista, että isillä on ruma auto. Toki isikin tykkäis hiplata =) Harmi että A7:sta tuli vähän "lepsumman" näköinen..."

2. Porsche 997 TechArt GT2 RS


"Joku tykkää, jotkut ei - mä oon se joku. Ei lopu konit (720hv) kesken (0-100 3.3sec +360km/h) ja jos ei se riitä niin sit on vielä +1200hv 9ff... Toki jos sekään ei riitä niin sit voi mennä hoitoon.=) "

1. Audi R8 V12 TDI concept


"Tämä tai 5.2V10 versio... Ei oo pakko ees ajaa, voi tuijata aamusta iltaan... =) "

Viimeisiksi miehen vähän epärealistisempi valinta. :D


"Vain ja ainoastaan jos se on BUMBLEBEE!!!!  =) "


Ja jo joku ei tiedä, niin Bumblebee on elokuvasta Transformers :) Siis robotti, joka muuntautuu autoksi.

EMÄNTÄ

3. Audi S6 C7 avant


Tällä olis ihan kiva kuljettaa lapsia kouluun ja harrastuksiin. Mammakin pääsis kivasti shoppailemaan, mahtuu takakonttiin kaikki ostoksetkin hyvin. Nätti auto, pitäähän sen silmää miellyttää. Eikä tällä muuten jää jalkoihin.

2. Audi TT RS


Mammalle pikku kirppu, joka kulkee ihan tarpeeks kovaa. Tällä mamma sit kiirehtisi business-puvussa kokouksiin ja auto mahtuisi näppärästi parkkiin pienemmässäkin tilassa. Nätti, nätti, nätti. Tykkään tosi paljon auton ulkonäöstä, eikä kyllä ole valittamista konehuoneen puolellakaan.

1. Audi Q7 V12 TDI Coastline


Mun unelma! Tän mä vielä joskus ostan. Tai ainakin kovasti haluaisin. Tänne mahtuu koko katras, niin lapset kuin eläimetkin (ja tuo ukko kulta jos se malttaa omista autoistaa tulla kyytiin). Tällä vois huoletta vetää niitä mun hevosiakin paikasta toiseen. Ei tarttis tuolla liikenteessäkään pelätä, sillä tää mötkylä kyllä pelastaa aikas paljon! Katumaastureiden kuningas ja kaunotar, kulkee vakaasti, mutta kovaa. Voimaa löytyy nimittäin enemmän kuin kuorma-autosta, tää on faktaa. Sisustastakin pakko mainita, tässä coastlinessa on penkit valkoista nahkaa, ihan lumivalkoista. Nahkaa kun hoitaa hyvin, nii ei haittaa vaikka lapsilla kaatuis juomia. Toki elukat menis takakontissa, ettei sisusta menis pilalle. Tästä mä voisin höpöttää vaikka kuin ja paljon, mutta eiköhän mun himo tätä autoa kohtaa ilmenny jo:D Ja kaikki nää edellellä mainitut autot on sitten nelivetoja.

Tässä sit se ehkä reilistisin valinta.

Audi A4 B6

kuvat: google.fi ja conceptcarz.com

Mä päätin esitellä sit taas ennemmin realistisen valinnan, kun mies otti todella "epärealistisen" :D Enpä löytänyt kuvaa valkoisesta, mutta musta menee kans yhtä hyvin. Eli valkoisen tai mustan auton haluaisin. Tämäkin nelivetona ja tämän siis voisin vaikka heti, mutta kyllä mä pärjään vielä mun Nissanin kipolla.

Onkos teillä lemppari autoa? Tai seuraatteko ylipäätään yhtään automaailmaa, eli onko merkit ja moottorit tuttuja?


Ystäväni Reetu on kohta tulossa kylään ja ajateltiin viettää mukavaa lauantai iltaa. Käydään nappaamassa kiinalaisesta ruokaa ja voi pitkästä pitkästä aikaa harkita myös leffan vuokrausta. Tänään siis löysäily päivä liikunnasta, vaikka kyllä mä pikkasen lumia työntelin.
Ihanaa lauantai iltaa myös teille <3

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Autot on mulle ihan todella vieras juttu, mulla ei ole ajokorttiakaan enkä oo edes koskaan moista harkinnut. Eikä oo kyllä tolla mun miehelläkään ja tuskin koskaan tuleekaan kun ihan rehellisesti sanottuna täällä missä mekin asutaan se on ihan tarpeetonta. Metro vie nopeesti ja luotettavasti meidät joka paikkaan mihin pitää päästä ja jos joskus ei niin joku kyyti löytyy.

  No okei, joskus näiden lemmikkien kanssa on vähän vaikeeta...vaikka lääkäri reissut tai kun kävin vielä kissojen kanssa aktiivisesti näyttelyissä.

  Lemppari auto tai ainakin merkki löytyy kyllä multa ja se on ehdottomasti mersu ( sukuvika ja tottumus kysymys :D ).

  Ja onpa nää teidän listan Auditkin kyllä ihan päheitä pelejä :D

  VastaaPoista
 2. Oma autoinnostukseni on tainnut laantua tuon ukkelin myötä :D Itse olin ennen naiseksi erittäin kiinnostunut autoista, mutta nyt on tullut 6 vuotta seurattua tuon miehen autonvaihtoja, päivittäistä nettiauton selailua, auton puunausta ja laittoa yms. joten oma innostus on kyllä laantunut :D
  Kyllä varmaan omasta mielestäni tiedän naiseksi aika paljon :) En haluaisi esim. että oma autoni olisi alle 2.0-litrainen - kyllä tehoa täytyy vähän olla :) Omassa Avensiksessani on 147 hv ja miehen Honda Accordissa 200 hv, joten omasta mielestäni meillä on nyt aika kivat autot ja riittävät tehot kummallakin ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla jo veri "velvottaa" olemaan kiinnostuntu autoista, koko pienen ikäni pyöriny autourheilu-meiningeissä kun porukat on ajanu kilpaa. Ja niissä porukoissa pyörin edelleenkin vielä :) Mutta ihan siviiliautoistakin kyllä olen kiinnostunut ja tiedänkin niistä jopa jonkun verran. Aiemmin pyörittiin enempi kavereiden mukana kaikenmaailman autonäyttelyissä ja tuninkitapahtumissa mutta ne on jäänyt.
  Tän hetkisenä autona mulla on farkku Toyota Avensis, perinteinen varma peli. Kovasti tahtoisin vaihtaa sen parempaan, mutta en millään malttais luopua siitä kun se on lastutettu ja löytyy sekä webasto että ilmastointi ja tilava peräkontti= kriteerit jotka mun autossa on oltava :) Haaveena ois omistaa joko joku katumaasturi tai sitten mersun tai volvon uudempi farkku. Realistisempi kuitenkin olisi esim volvo V70 tai joku mersun farkku. Uudemman korimallin farkku-avensiskaan ei ole poissuljettu vaihtoehto :)

  VastaaPoista
 4. Milma: Jos autoa ei tarvitse, niin turhaahan sitä sellaista hankkii. Mulla se on meilkoisesti jopa elinehto, sillä työmatka yhteen suuntaan on sen 50km. Mutta kylläse auto välillä helpottaa olemistakin.

  Karoliina: Ymmärrän kyllä, oma innostus voi laantua jos toinen kovasti sitä "tyrkyttää". Ja kiva kuulla, etten ole ainut tyttö joka autoista edes jotain tietää :)

  Heidi: Meillä on myös suvussa autourheilijoita, mutta kyllä tuo mun mies vaan sai mut innostumaan enemmän :) Kiva, kun tekin tiedätte autoista :)


  Ja jos ei tullut vielä selväksi mun auto valinnoista, niin kyllä mä sanoisin olevani Audityttö(vaikka Nissanilla nyt ajelenkin) Sieltä löytyy tehoa ja kokoa vaikka minkälaisissa määrissä :)

  VastaaPoista