Guess is home

torstaina, tammikuuta 05, 2012

Eilen salilta tullessa, mun piti käydä postin kautta hakemassa laukkupaketti kotiin, mutta muistin asian vasta pihalla. Äiti tuli sopivasti ja olimme sopineet menevämme lenkille jos keli sallisi. Vettä satoi melkoisesti ja maa oli ihan loskan peitossa (meilläpäin ei oltu viitsitty edes aurata). Puol tuntia aikaa kunnes posti sulkisi ovensa ja mä sanoin äitille, et juostaan ku haluun saada laukkuni. Puolessa välissä matkaa toki tuli mieleen, et olishan sitä voinu käydä vaik autolla hakemassa sen, mut saatiinpahan hyötyliikuntaa. Yhden askeleen ku pääs eteenpäin, tuntui askeleet liukuvan taaksepäin. Rankkaa oli kävellä sohjossa eikä tietenkään kengät pitäneet vettä loitolla. Tuntui niin mukavalta, kun varpaat lotisi koko matkan. Kerettiin justiin 5 minuuttia ennen sulkemista ja sain laukun :)

kuvat: Janet

Tässä yritän demonstroida laukun kokoa. Ihana tuo on ja jämäkkä. Helppoa varmasti kantaa clutchina mukana. Miii laik :) Katsotaan, josko saisin taas otettua joskus ehkä asukuviakin tämän kanssa varsinkin valoisaan aikaan :) Arvatkaa vaan olisko himo saada kaikkee muutakin kivaa.

Ihanaa pidennettyä vapaata! ainakin mulle :) Toivottavasti teillekin!

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Oi onpa kiva laukku! <3
  Itsellä menee taas huominen ja lauantai töissä :/ täälläpäin kun saavat kaupat olla huomenna auki.. no kohtapa on muutosta luvassa kun aloitan uudessa työpaikassa 1.2. :)
  Nautihan vapaistasi! :)

  VastaaPoista
 2. Karoliina: Mäki tykkään <3
  Koitahan jaksaa, harmi kun et saa olla vapaalla :/ Mut on varmasti jännää ja kivaa aloittaa uudessa paikassa :)
  Ja kiitos, koitan nauttia :)

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä näppärän kokoiselta! Tuonnehan mahtuu vieläpä vaikka mitä mukaan! :) Kyllä tuollaisen eteen vähän hyötyliikkuukin. ;)

  VastaaPoista
 4. Nätiltä näyttää edelleen :) Vaikuttaa olevan kivan kokoinenkin! Nyt vaan niitä asukuvia :)

  VastaaPoista
 5. Viivi: Joo, näppärän kokoinen tuo onkin. Mahtuu ihan hyvin tavaroitakin mukaan. Ja tosiaan, kyllä tuon vuoksi juokseekin :D

  maisamiisa: On tosi hyvän kokoinen :) Mä koitan ottaa asukuvia, oon vaan niissä vähän huono :D

  VastaaPoista