Pöytäliina ongelma

tiistaina, tammikuuta 10, 2012

Tänään tuli Hennesin paketti postiin. Valitettavasti mikään vaatteista ei ollut sopiva tai ei vastannut odotuksiani, joten menevät palautukseen. Kynsienhoitosetin otan sekä blingit pöytäliinat. Ongelmana onkin tuo pyötämme pienuus. Ajattelin laittaa kaksi liinaa poikittain, mutta silloin pitäisi hiukan lyhentää, kun valuvat liian pitkälle. Ja yksi liina...näyttääkö se tyhmältä? Nyt kaipaisinkin teidän mielipiteitä.
kuvat: Janet

Noin poikittain voi olla hiukka hankalaa syödä, kun timantit pistää lautaset klenksumaan. (ja paketista suoraan pistin kokeiluun eli en oo kerenny silittää :D) Ja kannattaako käydä lyhentämään reunoista? Tuo olisi yksittäin ehkä helpompi... Mitäs te sanotte?

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Ite tykkään et on vaan toi yksi :D

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä yks liina näyttää oikein hyvältä :)

  VastaaPoista
 3. Omaan silmääni tuo yksittäinen liinaa näyttää kivemmalta ja on varmaan käytännössäkin tosiaan helpompi ratkaisu :)

  VastaaPoista
 4. Munkin mielestä yksi on parempi. :) Luo pituusvaikutelmaa pöytään ja tosiaan ei varmaan vielä timantit haittaa syömistäkään. :)

  VastaaPoista
 5. Tytskyt: Kyllähän te vaan ootte oikeessa. :) Yksi liina siihen pöytään nyt jäi. Helpompi käytännössä ja miellyttävämpi myös meidän silmään. Kiva kun kaikki on samaa mieltä :) Jäipähän toinen liina sitten varalle, kun kuitenkin tuo joskus tuosta pesulle joutuu.

  VastaaPoista
 6. Yksi ehdottomasti, mut toisaalta kyllä jos pöytä on oikeen katettu ja neljä syöjää niin miksei myös kaksi siinä tapauksessa. Se näyttää kuitenkin sitten kattauksen ja kaikkien ruokapatojen sun muiden kanssa erilaiselta. Siitä en sitten tiedä jos noi dimangit keikuttelee lautasta ja muita mut ajatuksena ainakin :D

  VastaaPoista
 7. Milma: Kyllä se yksi näyttää omaankin silmään paremmalta. Nuo dimangit kyllä heiluttelee lautasia aika lahjakkaasti, ei vois olla hankala syödä. Eli kyllä se yks nyt pöytää koristaa :)

  VastaaPoista
 8. Yksi näyttää kyllä hyvältä, mutta ei tuo kaksikaan ole hullumpi. =)

  VastaaPoista
 9. RagDoll: Mä oon kyllä samaa mieltä. Jos joskus on tarve nii pystyypähän laittaa toisenkin :)

  VastaaPoista
 10. RagDoll: Mä oon kyllä samaa mieltä. Jos joskus on tarve nii pystyypähän laittaa toisenkin :)

  VastaaPoista
 11. Mäkin tykkään tuosta et on vaan yksi. Mutta ei siis kaksikaan paha ole! Mutta hitsi että olen taas ollu pöljä kun en ole katsonut koti-tuotteita ollenkaan!! Heti kun näin nämä sun kuvat menin salamana hennesin sivuille mutta ei ole kuin liiloja jäljellä :S Pöytäliina on siis IHANA! (joten jos päätätkin luopua on täällä innokas ostaja ;D )

  VastaaPoista
 12. maisamiisa: Jaahas, pitää harkita kovasti josko raaskisin toisesta luopua ;) Et ole ainut joka kysyy. Äitikin oli valmis heti ostamaan toisen. Mut tosiaan, yksi siihen pöydälle jäi ja näyttää se paremmalta niin :) Mä kans unohdan monesti katsoa ne "koti"sivut, mut tän sisustusvimman alkaessa olen käynyt siellä turhaki usein :D

  VastaaPoista