Lumikuningatar ja liikunnat vko 3

sunnuntaina, tammikuuta 22, 2012

Jee! Koti alkaa näyttää paremmalta kun saa listoja paikalleen. Eilinen päivä meni listoja laitellessa, tosin vasta ovi- ja ikkunalistat. Katto- ja jalkalistat saa odottaa ainakin ensi viikonloppuun. Mut kyllä nuo listat vaan saa kodin näyttämään siistimmältä. Pikku juttu, mut suuri vaikutus. Nyt ihan ihmetyttää, miksi me ollaan hidasteltu niiden laitossa, no ainakin siksi kun tuosta yhdestä seinästä oli mahdoton saada vanhat tapetit irti, mut onneksi keksittiin siihenkin helpompi keino ja nyt on maalattu. Kuvia saatte kylläkin vasta sitten kun se on kokonaan valmis, kaikkine listoine :)

Tänään ollaankin otettu vähän rauhallisemmin. Siivottiin pikkasen. Saatiin äiskältä lainaan joku iänikuisen vanha imuri, sillä mä oikeasti tapoin mein Hooverin totaalisesti. Mies katsoi tänään sitä ja mä olin saanut piirilevyn kuoletettua. Eli uuden imurin osto on edessä, vaik kyllähän tuo vanha imee (jopa paremmin ku Hooveri ;D) Sit päätettiin lähtee luistelee, ekan kerran tänä talvena ja voi kun olikin kivaa :D Ja mun meikkikin natsas hyvin päivän liikuntaan.

kuva: Janet

Teki mieli pitkästä aikaa kokeilla sinistä ja ihan kivahan tuo on. Ripset taas vaihteeks eleli ihan omaa elämää. Mut tosiaan, tunnin verran luisteltiin ja nyt onkin nilkat vähän kipiät. Kerran kaaduin ja kolautin polven, mut pikku juttu. Kivaa oli ja koitetaan mennä uudemmankin kerran.

Loppuun vielä viikon liikunnat. Voin myöntää, että olen jäänyt totaalisesti koukkuun, tuntuu tyhmältä jos ei liiku. Ja liikunnan jälkeen tulee ihana olo!

Ma: Zumba 1h
Ti: Sali 1h 10min
Ke: Sali 1h
To: Sali 1h, Lumityöt 1h 15 min (raskasta lunta)
Pe: Spinning 45min
La: 40 min reipas lenkki
Su: Luistelu 1h

Nyt taidan köllähtää tuonne miehen kainaloon nauttimaan loppu illasa. Ottakaahan tekin loput energiat varastoon ennen uutta viikkoa :)

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Luistelu, apua ! :o Mä en varmaan pysyis edes pystyssä :D Oon luitellut viimeks ehkä ala-asteella.

  Mulla on ihan sama ton liikunnan kanssa, on niin hassu olo jos jää väliin ja tänäänkin taas kun tulin lenkiltä mietin et miten ihmeessä sitä voi olla niin hyvä fiilis sen jälkeen. Koko ilta tuntuu paljon paremmalta kun jos olis vaan löysäillyt.

  VastaaPoista
 2. Sä se osaat kyllä taikoa upeita silmämeikkejä! :)
  Mulla on kans pieni liikuntahurahdus tapahtunut, tänään oli käsitreenin vuoro. Voi sitä riemua kun huomasin että "alleihin" virtasi veri. :D
  Toivotaan että innostus pysyy meillä yllä! ;)

  VastaaPoista
 3. Milma: Luistelu on just kivaa :) Mä innostuin näin aikuisemmalla iällä uudelleen. Viimeks tosiaan joskus yläasteella tuli kunnolla luisteltua.

  On jännä, miten tuo liikunta koukuttaakin. Siis hyvä vaan, mutta se alottaminen on vaikeinta. Kun on saanu rytmistä kiinni nii tosiaan sitä ihan kaipaa :)

  Viivi: Voi kiitos <3
  Jes hyvä! Hienoa jos säkin löysit sen oman jutun mitä tykkäät tehdä :) Mä kans tykkään ku näihin mun hemokokoisiin alleihin saa vähän verta :D Mut en usko et sulla edes sellasia on :) Tsemppiä vaan jatkolle, jos yhtään saman koet kuin minä nii sitä jää tosiaan ihan kaipaamaan. Ei vaan saa päästää itseään laiskistumaan vaan aina niskasta kiinni ja tekemään :)

  VastaaPoista
 4. Huh, ootpas ollut reipas!
  Simmu näyttää kauniilta. =)

  VastaaPoista