Päivä 14 - Mitä minulla oli päällä tänään?

lauantaina, tammikuuta 21, 2012

Ja taas päästään haasteeseen. Tai olishan tän voinu pistää ihan "Päivän asuna", mut koitetaan nyt saada tää haaste joskus loppuun astikin :D

Käytiin siis ihan vain rautakaupassa ostoksilla hakemassa listoja kotiin. Nyt mies tuolla ahkerana remontoi, ku mä teen blogijuttuja ja kohta ruokaa. Mut ei mitään ihmeellistä vaatetta tullu päälle, neule ja farkut. Melko perus vaatetusta ainakin mulla.

Neule, toppi ja farkut H&M; kengät Seppälä

Hauva toki mukana ottamassa kuvia ja kuvaajana toimi tuo rakas mies. Ah, rakas Guessin laukku pääsee yleensä vapaa-aikana mukaan. Sinne mahtuu sopivasti mun jätti lompakko, puhelin ja avainpussuka. Muutahan ei mukana tartte edes kuljettaa.


Mun nysä kynnet ála nakkisormet. Lemppari sormukset (sitä yhtä odotellessa) hopeeta, toinen ostettu Kultajousesta ja toinen Tarjoustalosta. Nomination, Guessin kello ja tuo oikeassa kädessä oleva koru on miehen vanha, mutta olen kaiverruttanut siihen meidän nimet <3 Nähtävästi mä en omista peukaloita :D


Tällänen viipottaja meillä on lähes joka paikassa mukana. Vauhtia piisaa vaikka kohta onkin poitsun 9-vuotis synttärit. Ikuinen vauva se mulle on.

Loppuun vielä miehen taiteellinen kuva ;)

kuvat: N

Nyt ruoan laittoon ku törkiä näläkä ;)


p.s. Uudesta otsikkokuvasta (mikskäs tuota nyt kutsuttiinkaan?) kunnia kuuluu tuolle ukko-kullalle. Vihdoin sain siihen jotain uutta! :)

You Might Also Like

0 kommenttia