Ellokselta

keskiviikkona, heinäkuuta 18, 2012

Äiti selaili meillä eräänä päivänä Ellokselta tullutta kuvastoa ja siellä välissä ollutta alekuvastoa. Äiti löysi itselleen muutamia kivoja juttuja, jotka hän halusi, niin pitihän mun sitten tehdä meille tilaus. Nii, en tietenkään voinut tehdä sitä tilausta vain äidille. No ei siinä, löysin mäkin jotain ihan kivaa.


Makkariin ihanan raikkaat lakanat. Olenkin jo pitemmän aikaa miettinyt, että vanhat ja kulahtaneet lakanat ovat jo parhaat päivänsä nähneet, että voivat siirtyä pois uusien tieltä. Pikkuhiljaa siis parannetaan tätäkin osa-aluetta. Mutta kyllä meillä tykästyttiin noihin, siis Niksukin. Sen mielestä nuo on kivat. Eikä olleet mitenkään pahan hintaisetkaan. Setti maksoi tasan 20€.
kuvat: Janet

Mäkin kurkkasin sitten vähän vaatepuolta. Jotenkin tuntuu, etten vain osaa metsästää Elloksen sivuilta mitään vaatteita enkä sieltä koskaan oikein mitään tilaa, mutta nyt ihan sievän yksiolkaimisen topin hinta oli 9€ ja päätin antaa sille mahdollisuuden. Harmillisesti tuo olkainkohta on melko pieni ja kireä, eikä kangaskaan anna yhtään periksi. Kuitenkaan en jaksanut alkaa palauttaa tuota, vaan ajattelin tän mun urheilun ja toivotun hoikentumisen auttavan tuon paidan parempaan istuvuuteen. Jos ei muuta, niin tuunataan vähän. :)p.s. tasan viikko loman alkuun!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Hmmm, tännekkin kaivattaisiin vähän uudistusta tonne liinavaatekaappiin :D Ikinä en vaan saa aikaiseksi ostaa, kumma juttu miten jotkut asiat on niin vaikea hankkia vaikka shoppailusta tykkääkin. Se on vaan jotain ihan muuta mitä mä haluan ostaa kun lakanoita....esim vaatteita ja kenkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Mäkin kun olen niin hullu shoppailija, et miten ne lakanat sit kuitenkin jää ostamatta? Pitää siis ryhdistäytyä tässä ja ostaa nyt kunnon lakanat :)

   Poista
 2. Suloinen toppi! Ja lakanat tosi kivat, tulee semmonen rauhallinen fiilis niistä :) Mä en ookkaa Elloksen syyskuvastoa vielä edes avannu, paras ehkä pitääkin vielä tovi kiinni jottei tuu tehtyä mitään tilauksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku säkin tykkäät :) Mä en oikein ymmärrä mikä siinä Elloksessa on, ku en oikein löydä sieltä mitään. Ehkä sun on sit parempi pitää kiinni, jos sieltä kovastikin tykkäät tilailla ;)

   Poista
 3. Kivat lakanat kun voi pitää kummin päin vaan. Siis vaaleena tai beigenä. :) Meillä on jättipeitto ja siihen lakanat maksaa ihan maltaita. :P Onneks joskus Finlaysonin aleista löysin kivoja lakanoita ettei ainakaan ihan heti tartte ostella uusia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, munkin mielestä on kiva, kun tuota voi laittaa kumminpäin tykkää :)
   Miten kummassa te pystytte nukkumaan sellaisella jättipeitolla? :D Meillä nukkuis aina jompikumpi ilman peittoa, kun toinen varastaisi :D Ja välillä niin käy jopa noitten pientenkin kanssa. Toisen peitto jos tipahtaa, niin nopeasti se tulee varastettua toiselta :D
   Mutta joo, olen huomannut, että niihin lakanat maksaakin vähän enemmän. Onneks löysit aleista :)

   Poista