Päivä Helsingissä

torstaina, heinäkuuta 26, 2012

Mun jalat huutaa tällä hetkellä tosi kovaa hallelujaa ja niskatkin tietävät kantaneensa laukkua koko päivän. Käveltyä on tullut ihan hirveesti, mutta ostosaalis jäi tällä kertaa naurettavan pieneksi. Samapa tuo, kivaa meillä äipän kanssa oli ja varmasti otetaan joskus uusiksi.

Aamu startattiin jo puoli seitsemän aikaan. Ensin Taren kanssa pienelle lenkille ja sitten kotiin piirtämään tätä naamaa pikkasen ihmisemmän näköiseksi. Seuraava ongelma olikin vaatekriisi. Ja se kriisi jatkui koko päivän. Meillä sateli aamulla vettä. Päätettiin äidin kanssa, et laitetaan farkut jalkaan kylmän estämiseksi. Virhe! Me hikoiltiin kuin pienet siat ja mietittiin uusien vaatteiden ostoa lähes joka kaupassa. Mut tota..sieltä ei löytynyt mitään, mikä olisi iskenyt. Mä en saanut mitään, en mitään vaatteita. Kurjaa. Mulla oli etsinnässä sellainen epäsymmetrinen hame, edestä lyhyt ja takaa pitkä. Mistään ei sellastakaan löytynyt. Toisekseen, emme kamalasti viitsineet edes ostaa, kun kyyti oli tiedossa vasta kuuden pintaan. Tuo ukko kulta jaksoi meidät humputtuvat mammat heittää aamulla lähemmäs pääkaupunkiseutua ja sieltä me sitten hypättiin junaan. Oli sekin kokemus pitkän ajan jälkeen :D Me ei meinattu osata ostaa edes lippuja :D Mutta joo, pääasia oli kuitenkin, että olosta nautittiin ja kyllä siinä niin taisi käydä :)

Valitettavasti asukuvaa ei siis kriisin takia ole tänään näytillä. Itsekin peilistä katsoessani kokonaisuutta, oli päällimmäinen ajatus YÖH. En oikeastaan edes osaa sanoa, mikä siinä oli vikana, mutta ei vaan napannut.

Helsingissä oli vielä kovin hiljaista, kun sinne saavuimme. Olimme ennen kymmentä paikalla, eikä kaikki liikkeetkäät olleet siiheksi auenneet. Oli aamiaisin vuoro. Mä en ollut kerennyt syödä mitään, juoda vain teetä, joten murkinaa teki mieli. Picnicissä oli aamiainen 4,90€ joten sinne suunnattiin. Oli muuten hurjan hyvää!


Nämä Helsinki kuvat on kaikki napsittu puhelimella ja laatu on tämän vuoksi vähän sumea. Enkä tietenkään voinut tarkastaa, onko kameran linssi likainen... Aloitimme Forumin koluamisella. Pyörittiin suurin osa kaupoista läpi. Mitään ei oikein löytynyt. Äiti sentäs sai yhden t-paidan Hennesiltä. Sitten päätimmekin lähteä käymään satamassa, kauppatorilla sekä siinä hallissa. Hurjasti oli turisteja liikenteessä ja me kyllä sekoituttiin siihen joukkoon erinomaisesti. Minä puhelimen kameralla kuvaillen ja äiti muuten vaan pällistellen :D Oltiin me aikamoinen pariskunta :D




Miks mä en tiennyt, että Hesassa on Louis Vuittonin liike? Olisitte nähneet mut :D Ja se turvamies siellä sisällä kyllä näki. Meikäläinen kuvailee puljun ikkunaa ku mikäki pöljä ja katselee kuola valuen laukkuja. Äiti huomasi asian ja kertoi turvamiehen naureskelleen mulle. Kai nyt vähemmästäkin. Niin mäkin nauraisin jos itseni näkisin :D


Sisälle ei kuitenkaan uskallettu. Nehän olisivat heittäneet meidän pihalle heti, kun olisivat arvanneet ettei meillä ole varaa ostaa sieltä mitään. Pitää koettaa siis vaan säästää. Tosin ennen Vuittonin laukkuja aion ostaa sen Korsin. Lottovoitto, voisitko mitenkään tullä tänne? :)

Miks Stockalla pitää olla niin vaikeeta suunnistaa? Me oltiin siellä ihan hukassa. Aina kun löydettiin liukuportaat, liukui ne väärään suuntaan :D Me taidetaan oikeesti olla vaan ihan maalaisia, kun ei osata :D Mä taisin vähän tulla hulluksi niillä meikkiosastoilla. Siellä oli vaikka mitä kaikkea ihanaa. En mä kuitenkaan raaskinut kamalasti ostaa... Kaloja me kuitenkin siellä ihailtiin, niiden Korsin laukkujen lisäksi.


Meille tuli myös hurja pulma syömispaikan kanssa. Mikään ei tuntunut sopivalta. Kiukkukin alkoi nälkäisille shoppailijoille jo ilmaantua. Meinattiin jo sortua mäkkäriin tai heseen. Eipä se meidän mikälie pizzabuffet paikka sen parempi ollut. Olisi ehkä pitänyt vähän tutkailla etukäteen niitä ruokapaikkoja, missä olisi voinut syödä. Kyllä me nytkin mahat saatiin täyteen, mutta silti jäätiin kaipaamaan jotain kivempaa paikkaa. Joskus toiste sitten.

Mitäs sitten mun ostossaaliiksi tuli, jos vaatteita ei kerran löytynyt... No niitä meikkejä :D Huhheijaa. Nyt lomalla on ehdotomasti käytävä kaikki meikit läpi ja pistettävä vanhentuneet pois.

True Match 13€, MUS 24€, BB 11,90€

Sokoksella oli hurjat alet käynnissä meikkiosastolla ja minähän se suhailin hyllyjä edestakaisin miettien mitä kaikkea voisin ostaa :D Äiti taisi jo turhautua siinä.  Sokokselta siis matkaan lähti L'oréalin True Match-meikkivoide sekä uusi Nude Magique BB-voide. Nii, ja sain mä näytteen myös Lancomén Teint Miracle-meikkivoiteesta. Ihania myyjiä siellä kyllä on :) Kaupanpäälisiksi sieltä sai vielä herkullisen värisen kynsilakan. Make Up Storen peitevärin ostin Forumista itse liikkeestä, kun Cityshopparin kortilla sai -20% hinnasta. Inglotiakin yritettiin äidin kanssa metsästää. Voisko joku valaista mua, missä hitsissä siellä on Kluuvi? Siellä sen Inglotinkin olisi pitänyt olla. Onneksi se löytyy myös Jumbosta, sopivasta paikasta tälle maalaiselle ;)

Vihdoin ja viimein löysin myös jotain ostettavaa joululahjaksi saamalleni Timanttisten lahjakortille. Johan puolet Niksu siitä käytti, kun käskin. Mulle alkoi jo tulla huoli, etten keksi mitä sillä ostaa. Olen käynyt Timanttisilla joulun jälkeen ehdä parisenkymmentä kertaa, eikä vielä kertaakaan mikään ole tuntunut omalta. Tänään sitten vihdoin löysin jotain kivaa :)


kuvat: Janet

Kultainen Puman kello :) Nyt sitten on hieman arkisempikin kello käytettäväksi (vaikka mä en tuosta nahkaisesta rannekkeesta niinkään tykkää). Mä tykästyin tuohon kellotauluun :) Normaalihinta tällä oli 109€, mutta nyt se oli alennuksessa 49,50€. Mun mielestä tuo on kiva. Ja vaikka Niksu käyttikin puolet lahjakortista, kupasi hän antaa sen mulle käteisenä. Mä tiedän jo mihin mä sen tuhlaan ;) Laukkuja tuli tänään hiplattua vähän turhan paljon :D

Mutta kiva päivä oli. Nyt taidan mennä nostamaan jalat kattoon, jotta tää kipu hellittäisi. Millos seuraavan kerran lähtis? :D

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Kluuvi on muistaakseni aleksanterinkadulla, stockalta vähän eteenpäin...;)
    Mualaiset
    -Skeit-

    VastaaPoista
  2. :D Ihana reissu ! Kluuvi on tosiaan Aleksilla, Kaisaniemen metroaseman vieressä. Oikeastaan tavallaan tossa LV:n rakennuksen ja ton neljännen kuvan kadun väilsellä alueella. Tossa sun neljännessä kuvassa on muuten mun yks lemppari ravintolakin Nuevo eikä toi Salutorgetkaan paha ole ollenkaan.

    Mä olen myös yrittänyt löytää sellaista epäsymmetristä hametta mutta ne on menneet jo varmaan kesäkuussa kaikki kaupaksi, ei löydy ei :( ja kun en silloin tajunnut että se on kiva. Hyvä että meikkejä kuitenkin löysit ja ihanan kellon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana <3 Tuota... Aleksi, Kaisaniemi..? Ei hajuakaan niistä. Mansku on tiedossa ja Espan puisto, nii ja Kaivari. Muut on vähän sellaista "olen kuullut, mut ei hajuakaan missä" :D Miksköhän mä en sitten vaan tajunnut, että se oli noin lähellä :D Jahas, niissä voisi käydä syömässä sitten :)

      Mä kans veikkaan et kaikki on myyty loppuun jo kesän alussa. Ärsyttää ku mä olen aina niin mattimyöhänen, et jään useesti ilman. Mut onneks kuitenkin jotain kivaa löytyi :)

      Poista
  3. Kiva päivä teillä ollut, ja kivat ostokset :) Välillä onkin ihan kiva ettei löydy mitään ostettavia vaatteita, voi sitten ostella kaikkea muuta ;) Mäkin lähden tänään illalla helsinkiin pariksi päiväksi, turistina pyörimään :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä totta :D Sit voi "hyvillä" mielin ostaa kaikkee muuta "tarpeellista" :D Hei ihanaa Helsinki aikaa teillekin <3 Turistina pörrääminen on hauskaa :) Olisitten voineet poiketa vaikka meidän kautta kahveelle ;)

      Poista
    2. harmi kun ihan junalla pitää kulkea, muuten olis (vissiin?) ollu matkan varrella.. Mutta onhan tässä vielä kesää jäljellä ;)

      Poista
    3. Joo, onhan tässä vaikka miten paljon aikaa, vaikka koko loppuelämä ;) Mutta vähän riippuu, että mitä tietä Helsinkiin ajaa. Voi olla matkan varrella tai sit ei :D

      Poista