Liikunnat vko 28

maanantaina, heinäkuuta 16, 2012

Mitä tapahtui? Mihin viikonloppu taas hujahti?
Ihan järkyttävän nopeasti se taas meni eikä tämä tyttö istunut koneella muuten kuin tarkastamassa säätä tai telkkariohjelmia pikaisesti. (Okei, saatoin pikaisesti, hyvin pikaisesti piipahtaa parissa blogissakin). Mutta miten vapaalla aika kuluukin niin nopeasti, vaikkei tekisikään mitään? Aika siis humahti lauantaina kaupoilla. Lähdettiin Niksun kanssa ostoksille ja sainkin kurjasti huomata, että ihan liian myöhään olin liikkeellä näissä alennusmyynneissä. Mitään ei löytynyt tai ainakaan juuri mitään. Aleista satuin ostamaan jopa alusvaatteita yhden kerraston ja normaali hintaisena ihan vaan uusia tee- ja kahvimakuja ja BS:n saippuaa. Hurjat oli siis ostokset. Aikaa tuli kuitenkin kulutettua ihan kiitettävästi. Eilen sitten ihan vaan kökötettiin kotosalla. Ilma vaihteli sateesta aurinkoon tyyliin minuutin välein ja illasta sitten satoikin koko ajan. Kerettiin me onneksi grillatakin (ja tein niiiin hyviä pottunyyttejä, joista unohdin teitenkin ottaa kuvaa tekovaiheessa, mutta ohje silti tulossa!). Mutta muuten siis kotosalla kökötettiin, katsottiin uudemman kerran Avatar ja tein äidille pienen manikyyrin. Näissä tunnelmissa aika siis hujahti.

Viime viikko oli hiukan heikompi liikunnan osalta, tai en ole siihen niin kovin tyytyväinen... Vai voinko olla?


Ma: - (vieraita kylässä)
Ti: kävely/hölkkälenkki n. 4km n.40min
Ke: salitreeni 1. 1h 10min, hölkkälenkki 5km n.45min
To: kävelylenkki 5,5km n1h
Pe: kävely/hölkkälenkki 5,5km n.50min
La: aamulenkki tyhjään vatsaan 4,5km n.45min, shoppailua 4h
Su: pari pientä lenkkiä


Olen ihan ääääärimmäisen iloinen, että ollaan äiskän kanssa aloitettu juoksun harjoittelu. Tai siis osataanhan me juosta (:D ehkä), mutta kohotetaan kuntoa pikkuhiljaa hölkkälenkeillä. Ollaan äidin kanssa hirmuisen tasaväkisiä ja toisillemme erittäin hyvät treenikaverit. Kun saadaan sama tahti päälle, sujuu hölkkääminen todella rennosti ja pystytään jopa juttelemaan. Ja hölkkälenkin jälkeen olo on niiiiiiin mahtava! Itsensä ylittäminen ja kunnon kohoamisen huomaaminen tuo vaan entistä enemmän intoa juoksulle. Ollaan kuitenkin otettu vielä aika iisisti. Otetaan alamäet kävellen ja välillä pieniä pätkiä muutenkin kävellen, että Tare saa hoidettua tarpeensa. Mutta kai se juokseminen siitä vaan paranee ja kohta voidaan vetää pitempiäkin lenkkejä koko ajan juosten, tai ainakin tarkoitus olisi :)


Mites teillä sujui viikonloppu? Hujahtiko taas yhtä nopeasti kuin mulla?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kyllä vaan hujahti ohi ihan mieletöntä vauhtia!

  Mä kyllä olisin varsin tyytyväinen jos viikon liikuntasaldo näyttäisi puoliksikaan tuolta sun omalta :D Ei pidä vaatia itseltä liikoja ;) Kuitenkin joka päivä maanantaita lukuunottamatta olet liikkunut ihan kivasti, ja pitäähän viikossa se lepopäiväkin olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sitä vaan vaatii itseltään enemmän, että tuloksiakin näkyisi. Kyllä huomaa, kun liikaa tekee, että kaikki alkaa maistumaan puulta ja pitäisi välillä osata vaan kunnolla levätä, eikä tuntea siitä huonoa omaatuntoa. Parempi nuokin siis kun ei mitään :)

   Poista
 2. Saat olla ihan tyytyväinen itseesi liikuntojen suhteen :) Toisin kun täällä :D mut hei, mä oon lomalla...sehän kelpaa selitykseksi kaikkeen kuten huonoon ruokavalioon ja laiskotteluun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomalla saa ja pitääkin löysäillä! Ei silloin saa liikaa miettiä mitä suuhunsa laittaa ja kuinka paljon tulee juostua :) Lomalla pitää ottaa ihan vaan iisisti :)

   Poista