Summer holiday

keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2012

Vihdoin ja viimein se alkoi, no se LOMA tietenkin :)

Viimeinen työpäivä on ohi, joskaan ei se kestänyt kuin kolme tuntia, ja nyt viimein voin heittää työasiat pois mielestä. Kuitenkin yksi asia painaa mieltä tai oikeastaan tuota oikeaa ohimoa... migreeni :/ Jep, näin kivoilla tunnelmilla mä alottelen loman. Ensimmäiseksi ajatelin pistää pää tyynyyn ja vetästä unoset, josko se avittais tähän kökköön oloon. Sama se, mulla on kuitenkin nyt loma :)


Huomenna, virallisesti ensimmäisenä lomapäivänä, suunnataan siis äidin kanssa sinne Helsinkiin. Jee jee :) En mitenkään malttaisi odottaa sitä. Nyt on siis ehdottomasti taisteltava tää pääkipu pois, sillä huomista mä en jätä väliin :) Ja lomasta aioin muutenkin nauttia täysin rinnoin <3

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa!! <3 <3

  VastaaPoista
 2. Loman aloitus migreeni on mulle NIIN tuttu, joka kerta se melkeen iskee :/ Ihanaa lomaa ja pitäkää kivaa mamin kanssa täällä stadissa :)

  Ja vink vink, kovat alet on menossa noissa vaatekaupoissa ja Stockalla myös ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miten se aina iskeekin kun on vapaata tai jotain muuta kivaa suunnitelmaa. Se oikein tietää milloin iskeä. Tai sit se vaan voi olla sitäkin, kun stressi laukeaa, niin purkautuu kurjalla tavalla. Mistä sitä tietää. Ihanaa kuitenkin ku loma alkoi.

   Ja kiitos Milma <3 Me koetetaan pitää kivaa :) Aleihin kyllä suuntaamme nokkamme ja ehdottomasti kolutaan niin paljon ku jaksetaan ;) Stocka myös ;)

   Poista
 3. Mukavaa lomaa, toivottavasti säät suosisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi <3 Toivotaan tosiaan. Lomapa se silti on, satoi tai paistoi :) paistaminen on kyllä kivempi :)

   Poista
 4. Ihanaa lomaa!! Mulla jo puolivälissä, kääk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen <3 Älä mieti sitä, vaan nautit ihan täysillä jäljellä olevasta ajasta <3

   Poista