Reppureissaaja

lauantaina, heinäkuuta 07, 2012

Koska maisamiisa kyseli, miltä meidän reppureissaaminen pyörällä mentäessä näyttää, niin pitihän mun tulla näyttämään teille :) Ja kyllä mä olin muutenkin ajatellut tulla näyttämään :)

kuva: äiti

Tässä ollaan juuri saavuttu kotiin. Tuossa Tare nautti menosta ja kiltisti oli. Välillä piti vähän komentaa, kun taisi tulla niin hyviä hajuja nenään, että olisi tehnyt mieli mennä haistelemaan. Ihan tavallinen reppu tai no tarpeeksi iso, että sinne mahtuu sopivasti. Ja noilla hihnoilla saa hyvin kiinnitettyä repun "turvallisemmaksi". Näin me ollaan vedetty pennusta asti, kun ei toinen jaksanut vielä juosta pitkiä matkoja ja eihän mulla teininä ollut vielä autoa tai edes mopoakaan. Taidetaan vaan olla melkoisen huvittava näky, kun autoilijat naureskeli. Mutta Tare kyllä tykkää. Mikäli tuuli käy liiaksi korviin, vetäisee se pään tuonne repun sisälle ja pistää taas ulos, kun tuuli lakkaa. Näin me voidaan siis huoletta lähteä vaikka pidemmällekin pyöräreissulle, kun Taren saa kyytiin :)

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. :D :D Ei hitsiläinen, voin kyllä kuvitella että ohikulkijat on katsoneet toiseenkin kertaan :D
  Täytyy kyllä joskus kokeilla, Dana saattaisi jopa tykätäkin, Yara on niin jäykkis että sitä tuskin saa edes sinne reppuun asti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Me siis ollaan vissii hassun näköisiä :D Kokeile ihmeessä! Mun mielestä toi on tosi kivaa ja varsinkin kun ei tartte toista jättää yksin kotiin :)

   Poista
 2. Ei voi olla totta, IHANA! :D Miten ihmeessä se pysyy tuolla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tare pysyy repussa tosi hyvin :) Me ollaan pennusta asti pidetty sitä noin mukana, kun mä viilettelin tallin ja kodin väliä pyörällä joka päivä, eikä pikkanen olis jaksanut juosta niin pitkää matkaa joka päivä. Varsinkin nuo kääpiöt on pentuna niin pieniä, että hyvin mahtui reppuun :) Ja se tykkää olla tuolleen ♥

   Poista