Hennesin syksy

lauantaina, heinäkuuta 21, 2012

Öh.... huonosti kävi...

Mä vähän niinkuin luotin siihen, kun maisamiisa sanoi, ettei Hennesin uutuuksista löytynyt paljoa mitään kauhean kivaa, että voinhan mä kuvastoa selata, jos siellä ei mitään ihmeempää ole. Tota... miten tää nyt näin meni? Mä haluun ton ja ton ja ton ja ton...jne.

kuvat: h&m

Tässäkin kollaasissa vain osa, mitkä mielelläni kotiuttaisin. Kyllähän lehdestä/netistä löytyi vaikka mitä kaikkea muutakin. Mut mites sit rahan kanssa? Lottovoitto, voisitko huomenna osua kohdalleni? :)

Käytiin tänään vähän kaupoilla kiertelemässä. Oli tarkoitus ostaa veljelleni lahja huomisille synttäreille, mutta kuinkas kävikään...tietysti kaikkea kivaa löytyi itsellenkin. Onneksi Niksu oli mukana ja hän kun ei malta noissa kaupoissa ihan hirveästi pyöriä, niin en tonkinut jokaista hyllynväliä kovin tarkkaan. Piti suorittaa kaupantutkinnat nopeasti ja siltikin saalista tuli. Kävin Hennesilläkin, mutta mitään tämän kollaasin tuotteista ei löytynyt vielä. Toisaalta onneksi, olisin varmasti ostanut. Arvatkaa vaan, himottaisiko klikkailla vähän ostoskoriin noita...?

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Hups :D Tosin mullakin saattaa käydä niin et ku avaan ton kuvaston ni löytyykin paljon kaikkea lisää ;)
  Mäkin itseasias ihastuin noihin pitkävartisiin saappaisiin mut sit tuumailin et liian korkea korko. Mut on ne vaan ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään kauheesti netistä osannut etsiä, mutta kuvastosta löyty heti. :D

   Jep, sama täällä. Ihan liian iso korko, ei pysty. Muuten ovat kyllä ihanat, mutta ei caan yksinkertaisesti tuollasii pysty käyttää :/

   Poista
  2. hih, oli pakko käydä noita vielä netissä kattomassa, ja onhan noissa joo jopa 0.5cm korkeampi korko ku niissä nilkkureissa joita itselleni kaavailin :D Miten se näyttää jotenkin paljo korkeammalta. Mutta taitaapa ne nilkkuritkin siis olla niin korkeat, että käyttämättä jäisi :S Ellei oo tosi hyvät jalassa..

   Poista