Meinasin unohtaa

perjantaina, heinäkuuta 27, 2012

Tästä lahosta päästä kärsitään täällä nähtävästi vähän turhan liian usein. Meinasin kokonaan unohtaa esitellä teille ne viime viikonlopun veljen synttärilahjan haku reissulla löytyneet omat löydät. Miten se onkaan aina niin, että itselle löytää vaikka vallan mitä silloin, kun ei pitäisi. Onneksi kaikki kuitenkin oli halpoja alelöytöjä.

CUBUS laukku 9,95€

Pähkäilin pitkään mustan ja tämän nuden välillä. En meinannut mitenkään osata päättää, kumpi olisi parempi. Mutta musta näytti jotenkin kuluneelta, niin päädyin tuohon nudeen. Mallista tykkään hurjasti. Laukkua jaksaa hyvin kantaa pidempäänkin, kun sen saa olan yli. Ja riippuvat narut vetskarista on kivat :)

GLITTER rannekoru 2€

Harmittelin itsekseni muutamia kertoja kalapantakaulakorun ostamisen jälkeen, kun mulla ei oikein ollut mitään kultaista rannekorua mitä voisi yhdistää sen kanssa. No nyt löytyi hurjan paljon samannäköinen käteenkin :) Mulla oli vielä kaulakoru päällä kun tuon ostin ja myyjäkin totesi niiden sopivan hyvin yhteen.

H&M sukkahousut 3€
kuvat: Janet

Koska tykkään kovasti pitää hameita ja nyt vihdoin löytyi kivat "talvi"sukkikset, niin pakkohan ne oli ostaa. Vielä vaaleat palmikkoneuleiset olisi kiva löytää. Jos vaikka nyt näiden sukkisten myötä hameet ei unohtuisi koko talveksi unholaan :)

Ihanaa kun ei ole mihinkään kiire! Tässä tuumailen ruokakauppaan lähtöä ja mitäköhän muuta kivaa sitä keksisi. Aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja on ihanan lämmin. Kyllä lomalla on sitten ihanaa <3 (Vaikka tää hitsin pääkipu ei kyllä ole kivaa. Nyt jo kolmas päivä putkeen.) Pitäisköhän siirtyä aamiaiselle tuonne pihan puolelle. Lenkillä on jo käyty ja Tare vetelee päiväunia jo :D

You Might Also Like

0 kommenttia