Paketti purkuun

perjantaina, heinäkuuta 06, 2012

Yves Rocherin paketin saapumisessa meni noin viikko. Kävin hakemassa paketin Ärrältä keskiviikkona ja siitä asti olen hämmästellyt puteleita. Suurin osa on siis vielä kokeilematta, mutta alku vaikutelma tuotteista on ihan hyvä. Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi puteleiden kokoon. Ensimmäinen ajatus oli "höh, nääpäs onkin melko pikkuisia puteleita". Seuraavana ajatus sitten vaihtuikin, että ihan sopiviahan nuo ovat. Kerkeää hyvin testailla ja käyttää eikä ne onneksi kestä ikuisuutta. Eikä nämä kalliitakaan olleet.


Sinivalkea saronki oli kyllä auttamattomasti pieni. Veikkaan, että tuo tulee kokemaan elinkautensa mieluummin ihan vaan huivina. Ja pesuun se joutuu koettelemukseen, että josko pehmenisi hieman. Muuten ihan kiva. Kookoshuulirasva.... mikä kookos? Mä en haistanut, maistanut tai edes ajatuksenkaan tasolla päässyt kookoksen maailmaan vaikka huulirasva muuten kyllä tuntui huulilla ihanalta. Tarpeeksi rasvainen ja kosteuttava. Mutta kookosta jäin auttamattomasti kaipaamaan. Hajusta tuli eniten mieleen Miramen huulirasvoista se perus (onko niitä muuten vielä myynnissä?) josta en koskaan liiemmin välittänyt. Kuitenkin tämä pääsee käyttöön. Ilmaislahjana tullut after lotion toi mieleen lapsuuden. Joku tuote on haissut samalle kuin tuo, mutten saa mieleeni mikä tuote. En vielä ole tuotetta kokeillut. Myöskin silmämeikinpuhdistus, ripsari sekä valokynä odottelee testailuja.


Tämän huulipunan tuotetiedoissa luki, että on kosteuttava ja väri oranssi krassi. Kosteuttava kyllä, mutta oranssi ei, mikä on krassi? Hetken aikaa huulilla tätä pidin iltasella ja kosteus tuntui todella ihanasti. Kyllä sieltä oranssia sävyäkin puski lopulta läpi. Aivan ihastuttava. Haju ei taaskaan ollut mitenkään erityisesti mieleeni, mutta muuten tämä on kyllä loistava.


Näiden kokeilua odotan innolla. Olen nyt niin hurahtanut näiden eri "finnit pois"- tuotteiden kokeiluun. Tällä hetkellä lempparina on tosiaan ne ACOn tuotteet, mutta silti... jos jokin muu olisi vielä parempi. En tilannut ollenkaan puhdistusainetta, vaan rasvan ja kasvoveden. Mutta tuo vesi ei näyttänyt kyllä samalta mihin olen tottunut. Mitä pikaisesti korkkia avasin ja pulloa heiluttelin, oli tuote melkoisen jytkyä ja jähmeää. Mielenkiinnolla odotan millaista tätä on käyttää. Ensin kuitenkin ACOt loppuun (ne on sitten riittosia!)



Tätä naamiota kokeilinkin eilen illalla. Putelin takapuolella lukee, että tätä saa käyttää vain 3 minuuttia ja vähän hämmästelin sitä. Mikäköhän tällä on sitten sivuvaikutuksena, jos pitää liian kauan? En siis uskaltanut pitää tuotetta yliaikaa, ties vaikka naama olisi helahtanut punaiseksi, vaikken silti usko tämän mitään sen ihmeempää tekevän. Tuotetta oli ihan miellyttävä käyttää, joskaan sen kummempia vaikutuksia yhdellä käyttökerralla tuskin edes näkyy. Ainakin natisevan puhtaaksi tämä teki ihoni.

kuvat: Janet

Ja lopuksi vielä saippuat. Nuo kaksi taaimmasta tai oikean reunimmaista eivät olleet ihan minun tuoksuhermoja kutkuttelevia, mutta muuten noissa oli kyllä ihanat tuoksut. Varsinkin tuo kahvi! Mä en tykkää juoda kahvia, mutta sen tuoksusta kyllä tykkään. Tuo oli oikein kermaisen kahvin tuoksuinen. Nämä pääsivät koristamaan kylppärin hyllyä ja varmasti pian myös pääsevät käyttöön.
Yleiskuva tuotteista siis hyvä, toimitus oli hyvä ja mitä luultavimmin tulen tilaamaan vielä uudelleen :)


Jippii, kun on perjantai! Ilma näyttää hyvältä, joten suunnittelin tänään töitten jälkeen lähteväni Taren kanssa pyöräilemään. Lihakset kaipaavat hieman lepoa salilla käymisestä. Mutta kun on noin kamalan kuuma, niin Tarea ei todellakaan voi laittaa juoksemaan koko matkaa, niin reppuunhan poika pääsee nauttimaan tuulen vireestä. Kyllä! Tare kulki pentuna mun mukana joka paikassa ja tottui repussa matkustamiseen. Eli kiepautankin repun vatsan puolelle ja siinä se nauttii maailman menosta. Näin voinkin sitten pyöräillä reippaammin ilman, että haukkua pitäisi jättää kotiin. Ja pyöräilemään myös siksi, että nää mun jalat ei vieläkään anna myöden kävelylle. Rakkokivut (XD miks mulle tuli mieleen jotain ihan muuta ku jalkarakot) ovat helpottaneet, mutta tuo ihme niksnaks jalkapohjan kipu ei ole mennyt kokonaan. Pyöräillessä ei pitäis kuitenkaan (huom, ei pitäisi) tulla rakkoja. Muistakaahan nauttia nyt näistä lämpimistä keleistä, mä ainakin yritän :)
Mukavaa perjantaita!

You Might Also Like

5 kommenttia

  1. Vai rakkokivut... xD Ensimmäisenä kyllä tosiaan tulee ihan jotain muuta mieleen :D Mutta oikein mukavaa viikonloppua teille! Meillä onkin huomenna sitten muuttopäivä! :)

    VastaaPoista
  2. Krassi on kasvi/kukka mutta ei toi huulipuna kyllä oranssia ole nähnytkään :D mutta väliäkös sillä jos väri miellyttää kuitenkin. Mä aina sillointällöin innostun kokeilemaan punaista huulipunaa mutta se ei vaan sovi mulle vaikka miten haluaisin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, okei. Kiitos tiedosta :) Ihan varmasti sullekin sopii punainen huulipuna, mutta pitää vaan löytää se oikea sävy. Sun iholle saattaa sopia paremmin esim. kylmä sävy ja olet kokeillut lämpimiä ja se voi luoda sen ettei "sovi". Mutta mä olen sitä mieltä, että se on vaan itsestä kiinni, näyttää ettei sopisi. Ihan varmasti näyttäis hyvältä sun huulilla :)

      Poista
  3. Kivan värinen tuo huulipuna! MÄ olen metsästänyt "täydellistä" väriä kohta vuoden päivät mutta vielä on löytymättä. Sen johdosta olen kyllä hankkinut kuusi melko vähäiselle käytölle jäännyttä punaa :/

    Kuulostaa aika hurjalta tuo repussa matkustaminen. Ja varmaan näyttää vielä hurjemmalta :D Joten kuvia kehiin kiitos ;) Onko sulla siis ihan tavallinen reppu? Olisi kyllä kiva ottaa koirat pyörälenkille mukaan, mutta korissa ne tuskin pysyy. Eikä kyllä repussakaan enää kun ei pennusta asti ole totuttanut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sulla on tarkotus ostaa joku tietty täydellinen sävy, niin kannattaa kyllä satsata siihen ja ostaa vähän kalliimpikin. Koska sitten juuri, kun ne ostetut ei ole hyviä, jää ne käyttämättä ja turhan päiten vie tilaa. Suosittelen katsomaan vähän kalliimpiakin yksilöitä.

      Voi kyllä kuulostaa hurjalta, mutta ei se ole :) Ihan tavallinen reppu mulla on, jossa on paljon kiinnikkeitä tai mitä ne hihnat onkaan ja Tare tietää, ettei siellä saa heilua. Korin ostoa olen miettinyt ihan muutenkin, mutta en tiedä pysyiskö Tare siinä. Mun mielestä reppu on turvallisempi. Ja kuvia tulee :) Mut voin kertoa, että autoilijat naureskeli matkalla kun näki meidät:D Ja kyllä tytötkin voi oppia, kunhan opetat hitaasti ja määrätietoisesti :)

      Poista