Ihana talvipäivä

torstaina, joulukuuta 16, 2010

Eräs aamupäivä oli niin ihana ilma, vaikkakin kova pakkanen. Tämmösellä varustuksella meillä lähdetään ulos. Eipä hauva sitten palele. Takki on oikein paksu ja lämpöinen. Tossut ei ole paksut, mutta kun kylmä ei pääse suoraan tassuihin niin ulkona viihdytään kauan. Ilman vaatetusta pari minuttia ja sisälle. Kuvista näkee kovan pakkasen, koska koiralla on naamakarvat huurussa :D Höppänä hauva <3

kuvat:Janet

Onpas se iloinen hauva :) Tämmöinen pieni kuvapostaus tälle illalle :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihanat nuo töppöset :D Pysyykö ne oikeasti hyvin jalassa? (mikä merkki?) Meillä kerran oli yhdet kokeilussa mutta ne ei pysyneet yhtään :S Nyt kovilla pakkasilla säälittää kun reppanat ei juuri viittä minuuttia kauempaa pysty ulkona olemaan..

    VastaaPoista
  2. Joo, itsekin yllätyin siitä, että nämä tosiaan pysyy jaloissa :) Tuo tarralärpäke pitää tosi hyvin. En muista kuollaksenikaan merkkiä (jo reilu vuoden vanhat), mutta ostin nuo Tarjoustalosta. Löytyy myös Robin Hoodista ja muista Tokmannin tavarataloista. Tänäkin vuonna olen niitä välillä bongaillut. Eikä eden olleet kalliin. 19,90€. Suosittelen ostamaan :) Hauvatkin pääsee nauttimaan :)

    VastaaPoista