Uutta laattaa keittiöön

tiistaina, tammikuuta 25, 2011

Seuraava remontti kohteemme oli keittiön laatat. Emme pitäneet noista maalatuista laatoista. Edellinen asukas oli maalannut kuulemma jollain kalliilla maalilla ja silti maalannut ihan tajuttoman huonosti. Eikö omaa kotia tehdä rakkaudella ja tarkkuudella? Me ainakin teemme. Jokaisen jutun pitää olla ihan vimpan päälle kunnolla tehty.


Eli ensin piti laittaa maalin päälle Nitro Morsea, joka syövyttää maalin kokonaan pois. Ihan vain siveltimellä levitetään maalin päälle ja maali alkaa kupruilemaan pois.


Tässä laatat puhdistettuina ja odottamassa seuraavaa vaihetta. Kuvassa näkyy Nitro Mors porkki, kylläkin väärinpäin :D Ja muutenkin sekaisena oleva keittiöntaso. Mä olen jo tiputtanut osan hiuksistani näiden sotkujen takia. Epäjärjestys on mielestäni ihan...sanonko mistä.


Sitten oli vuorossa laastin teko ja seinälle levitys. (Minä en niin kauhean hyvin siis näistä ymmärrä, mutta mitä mieheni minulle kertoi.) Jollain kammalla sitten piti laastiin tehdä tuollaisia kuvioita. Me mittasimme ja numeroimme laatat (oikealta nimeltä verhoilukivet) valmiiksi, että ne oli sitten helppo vaan lätkiä oikeassa järjestyksessä seinälle.

Tässä kuvaa kun suurin osa on jo seinällä.

Seinähän kyllä on jo valmis, mutta kuvaa en siitä vielä ottanut sillä pyötä on enemmän kuin kaaos :D Eli kunhan saa tuon keittiön nätin siistiksi nii mähän laitan sitten kuvaa :) Omaa silmää tuo miellyttää.

Mitäs mieltä siellä, oliko ihan huono vaihto?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Vau, näyttää tosi hyvältä! :) Melko pieni muutos mutta kuitenkin suuri vaikutus huoneen ilmeeseen. Voisin huolia tuollaista laattaa saunaan, kiukaan taakse. Pidetäänpä mielessä sitten jos joskus sauna pääsee remontoitavaksi..

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :) Pitää nyt ottaa kuva kun saadaan viikonloppuna ihan kunnolla siivottua. Meidän mielestä tuo on kyllä paljon kivempi entä nuo vanhat laatat :) Meillähän on tulossa vielä muuallekkin verhoilukiviä, mutta siitä sitten joskus ;)

    VastaaPoista