Toukokuun ensimmäinen

keskiviikkona, toukokuuta 01, 2013

Jos vappu ilma yhtään enteilisi tulevaa kesää, niin se olisi varmasti aurinkoinen. Ja harmillisesti myös kovin tuulinen. Lenkilläkään ei mitään toivoa, että lippis olisi pysynyt päässä ilman kiinni pitämistä. Grillikausi tuli myös tänään avattua. Totta puhuen mä haistoin grillituoksut vain sisälle, mutta eikös niitten syöminen kuitenkin lasketa avajaisiksi? :D Aurinko tekee kyllä mielelle ihmeitä. Vaikka tänään olenkin saanut kuulla muutamia mieltä masentavia asioita, niin kunnon lenkki ja aurinko kyllä onneksi hoitavat oloa. Mutta on tälla auringolla yksi huonokin puoli. Mua ei iltaisin väsyttäisi sitten mitenkään, vaikka unten maille pitäisi kympin aikaan jo mennä. Unet jää paljon vähemmälle ja sen tuntee kyllä aamuisin. Onneksi aurinko kuitenkin myös piristää väsynyttä oloa.

Mä tein tänään todella hurjan meikin. Mun piti osallistua sillä yhteen kilpailuun, mutta lopputulokseen en ollut todellakaan tyytyväinen, joten taidan tehdä uuden kilpailumeikin. Kosmetiikkaobsessio-blogin Annie pitää meikkauskilpailua, kun hänelle on kertynyt niin paljon seuraajia :) Isot onnittelut Annie <3 Ja palkintona on niin upeita juttuja, että pakkohan siihen on osallistua. Edistyneet kilpailijat pääsee kilpailemaan sivellinsetistä ja vaikka itseäni en todellakaan minään edityneenä pidä, niin mun on pakko vaan kokeilla onnea. Mutta tosiaan, kilpailussa on tehtävänä "elokuvameikki". Eli jostain elokuvasta inspiroitunut meikki. Mä olen pähkäillyt pääni puhki enkä meinaa keksiä mitään leffaa, josta voisin inspiroitua meikin tekoon. Ensimmäisenä tuli mieleen Catwoman ja sellaisen meikin sitten tänään teinkin....mutta. Mä en ole tähän todellakaan tyytyväinen. En usko, että tällä mitään voittoa irtoaa. Ja jotenkin naamakin on tänään jotenkin ylivajakki. Finnejä jotenkin triplasti enemmän. Joten taidan jättää ainakin tällä meikillä osallistumisen. Nyt kaipaankin teiltä kovasti vinkkejä, että mistä elokuvasta olisi kiva tehdä meikki? Mieleeni tuli myös Aladdin-piirretystä Jasmin-prinsessa. Sellaistakin voisi kyllä kokeilla. Mitä teille juolahtaa mieleen??? Jeesiä kaipailen :)



Eih, en vaan ole tyytyväinen tuohon. Ensinnäkin mun silmille ei tosiaankaan sovi noin musta meikki. Mulla on ollut tänään ihan outo olo :D Kuulin jopa, että näytän ihan gootilta :D Joten oikeesti, avittakaa mua. Mistä leffasta vois tehdä meikin? Tai siis inspiroitua. Annie oli itse tehnyt Moulin Rougesta inspiroituneena. Hitsi, siitä olis kyllä saanut vaikka mitä irti, mutta eihän nys samaa voi käyttää. Äh, kun tää on vaikeeta :D Kunhan nyt vaan sais sen inspiksen.

Ja jee, takapihallakin näyttää olevan elämää. Pitäisköhän kohta jo kylvää potut. Vai olenko jo siitäkin myöhässä? Jollekin oli kyllä taas krokukset maistuneet. Niitä nousi vain yksi maasta. Tyhmää.


Mutta mä alan tästä nyt lähteä iltalenkille ja sit jos alkais taas rauhoittumaan. Töihinhän se olisi taas mentävä. Mutta hei, mites teitin vappu meni? Mä olin jo yhdeltätoista nukkumassa :D Mutta tää vapaapäivä oli kyllä niin ihana :) En mä mitään ihmeellistä silti ole tehnyt :D

Mukavaa loppu iltaa <3

You Might Also Like

5 kommenttia

  1. Hitsiläinen ei tuu mitään leffaa mieleen, mutta toivottavasti löytyy joku ihana missä on blingblingiä ja väriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni :D Arvaa vaan, kun olen jo miettinyt pääni puhki :D

      Poista
  2. Ei tuossa nyt mitään vikaa ole!
    Miten olis joku dragqueen leffa. :D Niillähän on aina tosi blingit meikit. Netistä vaan ettimään! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, dragqueen vois olla kans mahtava toteuttaa, mut mulla ei taida riittää taidot siihen ollenkaan. Niillä on kyllä aina niin blingit meikit :)

      Poista
  3. VAU!! IHANA SILMÄMEIKKI! voi ku iteki ois noin taitava :o

    VastaaPoista