Arki alkaa taas

sunnuntaina, elokuuta 04, 2013

Fiilikset: masentaa...
ahdistaa...
kiinnostus nolla...
ei jaksa...
ARKI!...

Nyt on pakko rehellisesti sanoa, etten odota huomista aamua ollenkaan innolla. Päinvastoin! Kaikki hyvä kuulemma loppuu aikanaan... tai ainakin kesäloma. Ensimmäinen ajatus aamulla, NOUUU. Mut on luotu lomailemaan ja olenkin ollut paljon virkeämpi, iloisempi ja voisin jopa väittää olleeni onnellisempi kuin ennen lomaani. Ei sillä että vihaisin töitäni, mutta kyllä varmasti suurin osa on kanssani samaa mieltä, että lomalla on vaan paljon mukavampaa. Aikaiset aamuherätykset ei innostaisi yhtään ja veikkaankin huomisaamun kello viiden herätyksen saavan mut ihan sekaisin. Mitä luultavimmin ensi yö menee muutenkin liskodiskoillessa. Njääh. Miksi lomat menee aina niin kamalaa vauhtia? Olen varma, että ensimmäisen työpäivän jälkeen loma tuntuu olleen kauan aikaa sitten, niin mulla kävi meinaan viime vuonnakin. Arki iskeytyy vasten kasvoja yleensä melkoisella voimalla. Ja samalla kun palataan muutenkin arkeen, on aika aloittaa oikeasti tuo liikkuminenkin taas uudestaan. Oikein ahdistaa miten huonolle kunnolle olen kesän aikana itseni päästänyt. Mä olen vaan halunnut nauttia olostani. Niinhän mä kyllä olen tehnyt, enkä vaan haluaisi sen loppuvan vielä.

Ajatukset ovat olleet tänään vain ja ainoastaan arjessa. Olen vilkuillut kelloa vähän päästä ja murhetinut samalla, kuinka kovaa se menee. Aamulla tuli siivottua ja yritin unohtaa koko asian. Tai oikeastaan olen yrittänyt ajatella, että nyt on vaan ollut viikonloppu ja sunnuntaifiilikset vaan päällä. Lopulta tuli kuitenkin möllötys. Istuskelin sohvalla varmaan tunnin verran ja vaan möllötin. Tuli totaalinen kiinnostuksen karkaaminen kaikkeen. Onneksi vielä lähdettiin nauttimaan ihanasta säästä ja käytettiin Tare uimassa. Mut siinähän tää viimeinen lomapäivä onkin sitten mennyt. Mutta kyllä me syötiin hyvin. Pitkästä aikaa tortilloja meidän huushollissa. Maistui muuten hyvälle :)




Eipä nuo herkulliset tortillatkaan pelastaneet tänään mielialaani. Nyt kaipaisinkin teiltä vinkkejä, miten musertaa arkimasennus? Miten saada mieli kohenemaan lomalta paluun jälkeen? Onko se vaan yksinkertaisesti sen arjen puurtaminen vai olisiko jotain tekemistä, mikä helpottaisi arkeen paluuta? Jotain pehmennystä mä taitaisin kyllä tarvita. Mites teidän muiden lomat? Joko on pidetty vai vielä edessä? Ja miten te jo palanneet selvisitte arjen tulosta? Odottiko joku kenties sitä ihan innolla? Mietteitä? :) Ainakin osa teistä palaa myös huomenna töihin. Ensimmäisen päivän fiilikset saa tulla purkamaan mun kommenttiboksiin. ;)

Nyt vielä illan viimeinen teekuppi huiviin, eväiden tekoon ja sänkyyn odottelemaan nukkumattin hiekkoja. Pitäkää peukkuja, että mun eka päivä menis hyvin. Mä lähettelen teille muillekin loman lopettaville paljon jaksamista ensimmäiseen päivään <3
Ehkä se taas tästä, toivottavasti.

You Might Also Like

5 kommenttia

  1. Kohtalotoverisi täällä hei, olisin voinu myös ihan hyvin jatkaa lomailua, ei yhtään olis tehny tiukkaa:D Mulla alku yö meni hyvin mutta 3 jälkeen iski mieletön korvasärky, ei se ole kun 3 tulehdus tälle vuodelle:( Minkäköhän ikäsille niitä putkia vielä asennetaan?!?x)
    Hyvää alkavaa arki viikoa ja nipsukalle hyviä lomia:)
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, etkai sä korvatulehdusta ole ottanut kaveriksesi? Vähän sama kun meikällä oli silloin niitä angiinoita sen tuhat putkeen ja sit oli leikkaus. Lääkäriin siitä ja saikulle ;) Loma jatkuu :D

      Arki tuli ja melko iisi aloitus täällä töissä. Loma on enää kaukainen muisto vaan.

      Hyvää alkanutta arkea myös sinne :) Nipsulle lomaterkut välitetty :)

      Poista
    2. Noh tulehdushan siellä, oli tällä kertaa korvakäytävässä... Jotain hyötyä töihin paluusta, ilmanen työterveyshuolto x)
      Otin sitte todella löysän alotuksen töihin paluuseen, lääkäri 13.40 jonka jälkeen pääsin kotiin:D
      Huomenna sitten korvahuuhteluun ja fyssarille:P
      Laitetaan koko tyttö kuntoon että jaksaa ahertaa...
      -Skeit-

      Poista
  2. 2 sanaa, SAMAT FIILIKSET! Ihan oikeasti, olisin voinut kirjoittaa tän postauksen. Vaikka kuinka yritin pelastaa tota vikaa lomapäivää niin ajatukset vaan menee töihin ja siihen etten ihan oikeasti halua sinne takaisin. Toivoin vaan eilen ettei se päivä loppuisi koskaan ja illalla tuntui kamalalta ummistaa silmät kun huominen olisi sitten seuraava asia mihin havahtuu. Sä oletkin jo töissä mutta mulla se on vielä edessä, meen vasta iltaan. Ehkä eniten pelkäsinkin tätä aamua kotona kuinka paljon mua ahdistaisi mutta vielä ei ainakaan tunnu ihan niin pahalta kun alunperin kuivittelin. Tosin käyn mielessä läpi sitä kun olen työpaikan oven takana ja vaan sen, miten kamalta ja lopulliselta se tuntuukaan taas.

    Nooh, kyllä me selvitään :D Ja huomenna kaikki on jo helpompaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua ihanaa! ♥ Ja voi meitä. Mä lähetän sulle nyt ihan hirmuisesti jaksamista ekaan koitokseen ♥ Kyllä se siitä, voin kertoa kokemuksesta :D Ei tää onneks lopulta ollutkaan ihan niin kamalaa mitä odotin. Mutta kyllä tää taas tuntui niin lopulliselta. Tätä aherrusta pitäisi taas jaksaa ensi kesään asti. Vaikka onhan meillä talvilomakin välissä.

      Mutta ihan hirmuisesti voimia sinne, kyllä sä selviit ♥

      Poista