Kesäsaalis purkua osa 4

keskiviikkona, elokuuta 21, 2013

Mua toisaalta ihan hävettää, kun katsoo näiden kesälomalla ostettujen juttujen määrää. Mutta kai näistä saa olla iloinenkin, halpoja löytöjä kun suurin osa kuitenkin oli? Paneudutaan tässä postauksessa erään illan Stadium löytöihin. Me Niksun kanssa mentiin ihan vaan pikaisesti piipahtamaan Lahdessa ja pikainen piipahdus nähtävästi teki tyhjennyksen lompakolle.

STADIUM Race Marine Bikinit 3,75€/osa

Kesä alkaa kyllä valitettavasti vedellä viimeisiään, mutta saahan sitä kuitenkin tulevia kesiä odotella. Ja onhan noita uimahalleja ja kylpylöitäkin olemassa. Tänä kesänä olen ostanut ehdottomasti eniten bikinejä, mitä vertaa aiempiin vuosiin. Olen vuodet pärjännyt tyyliin yksillä ja samoilla biksuilla, mutta nyt kun ne alkoivat kovasti näyttämään haaleilta ja uhkaavasti vilauttelemaan strategisia paikkoja, oli varmaan parempi tehdäkin bikini uudistusta. Tässä kolmannet tänä kesänä haalimani bikinit. Voin kertoa, että oli hirmuisen vaikea siellä Stadiumissa päättää, että mitkä niistä kymmenistä bikineistä valitsisin, kun kaikki olivat niin ihania. Lopulta niin monesta mallista oli omat koot loppu ja nämä ihanat siniraitaiset pääsivät otoskoriin. Tykkään näistä kyllä ihan hirmuna :)

STADIUM Warp Collegehaalari 20€

Älkää sanoko mitään. Tää oli todellinen heräteostos. Minä, näiden aikuisten haalareiden entinen vihaaja, olen todellakin kääntänyt kelkkani. Nyt mä vihdoin ymmärrän kaikkien hehkutuksen näistä. Tää on ehdottomasti yksi mukavimmista vaatteista ever! Syksy saa mun puolesta tulla, mulla on kotivaate jo hankittuna. Mun on ollut jo sadepäivinä pakko käyttää tuota, kun on niin mukava. Voi apua, ylityshurraat haalarille xD Tuo M koko on mulle hitusen iso, mutta en jaksanut mennä sovittamaan ja S kokoa ei ollut enää edes jäljellä. Sama se, nyt voin uppoutua tuonne oikein kunnolla. Mitä te muuten tykkäätte näistä haalareista?

STADIUM Race Marine keinonahka tennarit 12,50€

Mulla loksahti leuka pois paikoiltaan, kun näin näiden jo kauan himoitsemieni kenkien hinnan. Siis oikeasti. Ennen viiskymppiä kustantaneet kenkulit lähti reilulla 12 eskolla kaupasta, niin mitä veikkaatte mun tehneen. Joo-o, kotiutin ehdottomasti. Äitikin tykästyi näihin niin kovin, että hänellekin oli samat kengät saatava. Ja voi jehna miten hyvät nuo on jalkaan. Syksypopotkin on siis hankittu. Nuo on niin ihanat :) Johan nekin ovat olleet käytössä, en malttanut odottaa ihan viileitä kelejä.

STADIUM Warp lörttöpaita 2,50€

Lörttöpaidat menee aina ja niin halpa hinta sokaisi mut täysin, että väistämättä tämäkin tuli sinne kassalle kiikutettua. Johan tuokin on käytössä ollut, niin ei rahat kuitenkaan hukkaan menneet. Kesällä rantavaatteeksi sopii ainakin ihan täydellisesti.

STADIUM Warp pitkähihainen 5€

Nää numeropaidathan ovat nyt todella kovassa huudossa ja muodin kärkipaikoilla, mutta mä ostin tän silkasta ihastumisesta paitaan. Vasta oston jälkeen kuulin näiden olevan muodissa. Voi jehna, kun mä vetelen ihan aallonharjalla ;D Just joo, minä vai? Lähinnä mun mielestä paidan lörttöys ja muuten mukava materiaali sekä hinta oli tässä parasta, että siksi ostin. Kivahan se vaan on olla muodikas ;) Joskin ihan kun mä edes olisin.

STADIUM Warp topit 3,75€/kpl

Viimöisenä vielä ihanat Warpin topit. Salaa ihailin veljen avokin Skeitin päällä moista toppia ja kun osui eteeni, en miettinyt hetkeäkään. Mä päätin mennä perusväreillä, kun olen muuten ostanut niin räikeän värisiä toppeja. Ja mikä ihaninta, nämä ovat vähän lörttöjä, ettei uimarengas töröttele ihan törkeästi läpi ;D Tälläkin hetkellä tuo valkoinen toppi päällä.

Sellainen pikainen valuutantuhoamis käynti Stadiumissa. Niksukin sai tietysti juttuja itselleen, eli en ollut rohmu ja ostanut vain itselleni. Mitäs olette mieltä näistä ostoksista? Vielä olis parit haalinnat esiteltävänä. Voi apua sanon vaan. :D

You Might Also Like

5 kommenttia

  1. Hahaa kattelinki yhessä postauksessa että ompa tutun näkönen paita=) mä haluun kans noi lölläri haalarit.......
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sitä ollaan oltu tarkkasilmäinen ;)
      Jaahas, joulupukin konttiin jos sellainen eksyy ;)

      Poista
  2. Voi apuva kuin paljo sie oikee oot shoppaillu ;D mutta kyllä vaan oli kivoja taas ja edullisesti lähtivät ni olis saattanu mulle käydä samoin ;) Mut toi haalari... :D heh, mäkin aina sanon et ei ikinä mulle, mut mistä sitä tietää jos joskus päälle eksyy et kuin ihastun ja pakko saada, ei olis eka kerta ku niin kävis :D mut ainakin toistaiseks unski saa meillä olla ainut joka potkupukuja käyttää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, sanos muuta :D PALJON! Oikein järkytyin, kun lopulta kuvasin kaikein. Ei onneksi enää kamalan montaa postausta tulossa xD

      Joo, toi haalari oli mullekin ihan nou nou juttu, mut nyt en luovu siitä enää :D Mun mielestä oli ihan kamalaa, kun aikuisille tuli potkupuvut, mutta kelkka tuli käännettyä :)

      Poista
    2. Buahahah, arvaa mikä kotiutui mulle eilen :D haalari-yöpuku!

      Poista