Kesäsaalis purkua osa 5

tiistaina, elokuuta 27, 2013

Oi voi, ihan hävettää kun katsoo näitä tehtyjä ostoksia. Tämäkään ei ole vielä viimeinen osa. Huh! Mä olen todellakin shoppaillut kesällä. Tiedämpähän mihin rahani ovat menneet, ei siis tarvitse arvuutella niiden mystistä katoamista. Tämän postauksen tuotteet on kylläkin ostettu keväästä alkaen, mutta kummasti ne vaan ovat jääneet esittelemättä. Nyt siis keskitytään enemmän kauneudenhoito juttuihin. Vaatteita sit ens kerralla.

STOCKMANN Dr. Hauschka Neem Hair Lotion n. 24€

Metsästin tätä hiuspohjan öljyä ihan tajuttoman kauan. Se myytiin loppuun kuulemma monesta paikasta sen jälkeen kun upea Julia Toivola Julia on juuri muuttamassa Cosmon tiimiin, joten en teille pysty postausta kaivamaan siitä joskus aikanaan postasi. Hän kertoi hiuspohjan rauhoittuneen ja hiusten vahvistuneen, joten pakkohan se oli itsekin päästä testaamaan. Olen todella ostanut tämän ihan alku keväästä, joten hintaa en tarkalleen muista. Ei mikään kovin tyyris kuitenkaan. Voi kun mäkin voisin tähän samalla postailla tästä tuotteesta enemmän, mutta tiedättekö, mulla on käyttökokemuksia tästä takana vain kaksi. Jep, kaksi! Siellä se meikkikaapissa nätisti nököttää, odottaen käyttäjäänsä. Mä vaan jotenkin aina unohdan sen. Kuten hiusten erikoishoidon yleensäkin. Pesu ja ponnarille, se on enemmän meikän juttu. Nyt kuitenkin syksyn tullen ajattelin todella testata tämän kykyjä ja josko sitten pääsisin teille parempia arvioita kertomaan :)

CITYMARKET L'oréal hiusväri n. 12€

Hiukset jo kertaalleen värjätty ja upea juurikasvu uudelleen kasvatettu, mutta nyt vasta muistan tämänkin tuotteen esitellä. Ostin tämän saadakseni todella vaaleat hiukset. Tai lähinnä, että saisin tyveni kertaheitolla lähes samanväriseksi kuin muut hiukseni. No, mulla ei tästä nyt ihan kauheen hyvää sanottavaa ole. Mielestäni tämä ei sovi juurikasvun peittoon tai siis ei ainakaan mun päähäni. Kusenkeltainen tukka oli taattu. Jep. Se ei ollut kivaa. Ainoa mistä tässä todella tykkäsin, oli mukana tuleva hopeahoitoaine. Sillä sai keltaisuutta taitettua pois, mutta ei tarpeeksi. Siksi mulla tää juurikasvu nyttekin kasvaa. En tahdo pissiä päähäni.

APTEEKKI Louis Widmer kuorinta n. 15€

Livbox tuttavuus Louis Widmer kuorinta oli kyllä niin mukava tuttavuus, että sitä oli pakko ostaa kotiin täysikokoinen tuubi. Kovassa käytössä on ollut ja tyjältä alkaa tuubi vaikuttamaan. Tarkemmat fiilikset sitten tuotteen loputtua kokonaan.

STOCKMANN Moroccanoil öljy tarjouksessa 47€ ja silottava muitoilusuihke kaupanpäälle

Moroccanoil hiusöljy oli myös Livbox tuttavuus. Tämä se vasta niin ihana tuttavuus oli, että olin valmis maksamaan siitä itseni kipeäksi. Tätä olen jopa hiuksiini muistanut silloin tällöin laittaa. Tykkään edelleen ihan hirmuna ja käyttöön jää varmasti kokonaan.

SOKOS EMOTION Simple kasvopesu 3€

Clinique alkaa näyttää hurjasti loppumisen merkkejä, joten kaipasin jonkun putsarin lopulle kasvovedelle kaveriksi. Simple pääsi kokeiluun halvan hintansa vuoksi.

SOKOS EMOTION Tangle Teezer 16,90€

Vihdoin ja viimein sain minäkin ostettua paljon hehkutetun Tangle Teezerin. Odotuksen olivat huisin korkealla tästä. En nyt oikein osaa sanoa, mullistiko tämä hiusharja elämääni nyt mitenkään hurjan paljon. Kyllä hiukset varmasti hitusen helpommin saa selväksi, mutta kyllä multa edelleen irtoaa lettiä päästä. Koen myös hankalaksi hiusten harjauksen takaapäin. Pitkien hiusten kanssa se ei tällä oikein onnistu, kun ei tuota vartta ole. Hiustenpesun jälkeen tällä on kyllä huomattavasti miellyttävämpi harjata hieman kosteaa tukkaa ja hiukset silottuvat nätisti. Mun mielestä tää oli kyllä liikaa hyypatty. Tai sit mun moppiletti on vaan niin eriskummallinen, eikä tämä sen vuoksi toimi kympillä.

Sellaisia ostoksia tällä kertaa. Onko teille kokemusta näistä?

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Tuo hiuspohjan öljy olis tännekin ihan tervetullut, multa on aikanaan mennyt ihan ohi kun tuosta on kirjoitettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä koetan metsästää sen postauksen, kunhan Julia taas asettuu aloilleen :) Tällä hetkellä kun on tekemässä blogimuuttoa. Toivottavasti tuo postaus muuten vielä sit löytyy :)

      Poista
  2. Mä liputan ehdottomasti Moroccan Oilin ja Tangle Teezerin puolesta! :) Ihanan tuoksuinen se öljy on ja TT:n varrettomuuteen on jo tottunut enkä kahteen vuoteen ole muuta harjaa käyttänyt.

    VastaaPoista