Livbox - elokuu arvostelu

perjantaina, elokuuta 30, 2013

Tänään oli ihan hirmuisen vaikeaa herätä. Pimeys alkaa taas vallata aamuja. 

Hui, ihan kohta on jo syyskuu! Kesä siis virallisesti ohi. Musta on kyllä aamuisin töihin lähtiessä tuntunut jo ihan talvelta, kun on ollut vain plus viittä. Iyh! En todellakaan odota kovia pakkasia. Palelen nyt jo ihan tarpeeksi. Villasukat ja paksu kylpytakki on jo kaivettu esiin. Iltaisin niihin on ihana kääriytyä. Kuitenkin, nyt olisi aika elokuun Livboxin tuotteiden arvostelun. Voin kertoa, että tästä boxista syntyi muutama rakkaus ja itkenkin nyt jo niin kovaa puteleiden huventumista.


Mä voin sata varmana sanoa, että Greenlandin hierontaöljy sai uuden fanittajan meidän taloudesta. Tai jopa kaksi. Öljy pääsi tositoimiin meidän vuosipäivänä, kun annoin Niksulle melkein tunnin hieronnan rauhallisessa musiikissa. Allekirjoittanut oli homman jälkeen kyllä vähän uupunut, mutta Niksu näytti oikein relaksoituneelta. Kuulemma nautti paljon ja sehän se tärkeintä oli. Alkuun en meinannut ystävystyä öljyn kanssa laisinkaan. Se tuntui katoavan Niksun selkään sekunneissa, kunnes vahingossa vähän lurautin öljyä selälle pikkasen enemmän. Kyllä, täydellinen hierotatuntuma löytyi. Hieronta oli itsellekin paljon miellyttävämpää öljyn kanssa ja uskoisin Niksunkin nauttineen hommasta enemmän, kun kädet suorastaan lipuivat pitkin kehoa. Koko hieronta ajan öljy tuntui mukavalta ja vasta ihan loppumetreillä, kun siirryin aktiivisesta hieronnasta pehmeisiin lämmittäviin liikkeisiin, tuntui öljy imeytyvän ihoon. Eli hierottava alue pysyi koko ajan liukkaana ja vasta lopetettua imeytyi kunnolla. Ja voin kertoa, että nautin hommasta hierojana paljon, myös tuon ihanan omenan tuoksun vuoksi. Molemmat meistä taisi huumautua siitä. Testailisin tästä mielelläni jotain muutakin tuoksua :) Tämä tuote ansaitsee kaappipaikan ;D Ja ihan vain ohimennen, olen saanut hierojakoulutusta äiteeltä, joka aikanaan on hierontakoulut käynyt :)


Toinen ihana tuoksu lipui nenääni huuliltani, kun Burt's Been huulikiiltoa laitoin. Nam! Ihastuttava aprikoosi valtasi hajuhermot ja kyllähän kieli lipoi huulia vähän väliä. Ei muuten hassumman makuista ollenkaan. Tuli ihan lapsuus mieleen, kun huulet olivat koko ajan suussa :D Huulikiilto on hennosti pinkihtävää, mutta huulille laittaessa sitä ei kovinkaan paljoa näy. Ennemminkin vain tehostaa omien huulten sävyä. Tämä on semitahmeaa tavaraa, mutta ei kuitenkaan häiritsevästi. Megakiimaliimat kun oikeasti liimaavat huulet yhteen. Tämä jopa hieman huulten lämmöstä pehmeni. Ja hoitavaakin puolta tässä tuntui olevan. Eli mikäli huulet ovat vain hiukan kuivat, saattaa tällä saada apuja ja kiiltoa. Ehdottomasti jää käyttöön. Löytyisiköhän näitä muissakin sävyissä? :)

Mulla vetelee Cliniquen naamaputsari ihan viimeisiään ja olenkin oikeastaan ne jämät jo unohtanut putelin pohjalle. Sen verran kovin ihastuin boxista tulleeseen Clarinsiin, että loppu on jäänyt käyttämättä. Hämmästelin ens alkuun putsarin kovin voidemaista olemusta ja mietinkin, että miten moinen voi pestä puhtaaksi. Tuote ei vaahtoa kasvoilla juuri ollenkaan, mutta levittyy mukavasti. Pesee paksummankin meikkikerroksen oikein hyvin pois. Mielenkiintoisin vaihe tämän kanssa on huuhtelu. Hetki hetkeltä naamaa tuntuu vaikeammalta huuhdella käsin, kun alkaa kuulua nirskis ja narskis. Tämä pesee todellakin niin natisevan puhtaaksi, että kädet eivät liu kasvoilla mihinkään. Pesun jälkeen olisi voinut olettaa saavansa rutikuivan ja kiristävän naamataulun, mutta ehei, tunne oli ihan miellyttävä. Kuitenkin tykkään vedellä kasvot vielä kasvovedellä ja sen jälkeen ainakin on todella hyvä olla. Tuoksu tässä oli melko neutraali, ehkä voidemainen, jos tiedätte mitä tarkoitan. Tähän tykästyin kyllä todella kovaa, että uuden putelin osto melko varmaa :)



Bernard Cassieren kanssa lennät ihanaan suklaamaailmaan. Jokainen hajureseptorisi imee itseensä huumaavaa suklaata ja näet silmissäsi suklaakumpuja. Hierot kasvoihisi parhaillaan sitä ihanaa suklaarouhetta, jota sait suklaaputoksesta. Tekisi mieli upottautua tuohon suklaalampeenkin. Ei, työnnät pääsi tuoreeseen suklaakakkuun. Et enää voi estellä, sillä kielesi himoitsee tuota suussa sulavaa suklaata. Niin se kieli sitten karkaa suusta ja melkein lipaisee naamaa. Heräät todellisuuteen paskan maku kielen päässä :D. Miten tässä nyt näin kävi? Pitäisköhän tässä vaiheessa alkaa epäilemään omaa mielenterveyttä, kun melkein maistelee omaa naamaansa?

En siis oikeasti liponut naamatauluani, vaikka mieli olisi tehnyt :D Tämä kuorinta on niin huumaavan tuoksuinen, että todellakin alkaa tekemään mieli tuoretta suklaakakkua. En sanoisi, että se tuoksuu maitosuklaalle vaan ennemminkin leivonta kaakaojauheelle. Huisin hyvä tuoksu siis. Ainoa juttu, ettei tämä näytä ihan niin houkuttelevalta kuin tuoksuu. Mieleen tulee jotain vaippoihin aika ajoin putkahtelevaa tavaraa ;) Mutta eihän tuo nyt käyttöä estä :D Ja kuorintatuotteena muutenkin oikein kelpo. Sopivan kokoista raetta sopivassa suhteessa. Erittäin miellyttävän tuntuista ja tämä kiilasi kyllä todella kärkeen kuorintojen osalta. Ja tuo tuoksu on vaan niin... huumaava :) Tätäkin tekisi mieli ostaa kaappiin lisää, sillä tuubi alkaa tuntumaan jo valitettavan tyhjältä. Käytän siis kuorintoja kasvoilleni lähes joka päivä. Tarkempaa kasvopesupostausta tulossa piakkoin.




Ahavan kasvovoide olikin sitten boxin viimeinen tuote joka mulla pääsi kokeiluun ja melko varmasti siirtyy jonkun toisen käyttöön. Kyllähän tämä toimi melko hyvin voiteena, mutta mulle tuli melkein jopa huono olo tuon hajusta. Todella muovinen. Haistatin tätä Niksullakin, koska epäilin jo mun hajureseptorein menneen sekaisin boxin muista ihanista tuoksuista, mutta hänellekin tuli muovinen tunnelma. Siinä on tuoksu tahi haju, josta en kyllä välittänyt yhtään. Voide imeytyi ihoon kyllä oikein mukavasti ja kosteutti oikein kivasti. Saa nyt nähdä, kestänkö käyttöä vai pistänkö tämänkin suoraan jakoon. Ei meinaan sytyttänyt hajun takia yhtään.



Mitäs mieltä siellä oltiin elokuun boxista? Olitteko yhtä huumaantuneita tuoksuista kuin minäkin? Ja te Livboxittomat, onko tuttuja tuotteita muuten?

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Tää oli ehkä mun lempparipaketti noin niikun kokonaisuutena, vaikka lempparituote onkin tullut toisessa paketissa. Kaikki tuotteet oli kivoja, ainakin vartaloöljy saattanee jatkossakin löytää täältä kodin. Mulla oli vadelmantuoksuinen, ihana! Heh, mun mielestä tuo Ahavan voide tuoksuu ihan hyvältä, mutta Clarinsin kasvopesu ihan kamalalta :D Ja toi suklaakuorinta se vasta ihanalta tuoksuikin, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin meidän jokaisen hajureseptorit sit vaan imee erilailla tuoksut itseensä :D Oih, vadelma kuulostaa kyllä niin herkulliselta! Mikä muuten on sun kaikkien aikojen lemppari tuote ollut?

      Poista
    2. ehkäpä se yks hajuvesi jonka nimeä en muista enkä jaksa nousta katsomaan :D

      Poista