Kesäsaalis purkua osa 6

tiistaina, syyskuuta 03, 2013

Tänä aamuna tuntui ihan siltä, kuin koko universumi olisi mua vastaan. Juuri kun olit saanut otettua itseäsi niskasta kiinni ja kävit tekemään töitä sen eteen mitä haluat, niin eikös joku saakelin pöpö tullut ja iskenyt. Kuinkas ollakaan. Mulla nousee vieläkin savu korvista, kun suututtaa niin kovin. Toisaalta tää ei ole yllätys. Niin moni lähipiirissä on ollut jonnimmoisen pöpön valloissa ja täällä töissäkin joku lentsu on riehunut. Mutta miksi juuri nyt? Ihan kuin universumi pistäisi ihan tahalleen mulle vastaan, etten varmastikaan onnistu yrityksissäni. Eilen meinaan kävin kunnon lenkillä äiteen kanssa ja illalla tein lihaskuntoa kotosalla ja nyt sit tämä olo. MÄ EN ALA! Nyt kun olisi oikeasti parempi kääriytyä sinne vällyjen väliin rauhoittumaan, niin mun tekee mieli lähteä lenkkipolulle vetämään hikitreeniä. Ei mee nallekarkit taaskaan tasan. Möh! Mä kyllä vähän suunnittelin, etten suostuisi ottamaan tätä tautia vastaan ja jos tämän päivän oikeasti taistelisin sitä vastaan, niin huomenna voisin kirmata taas pitkin hiekkateitä. Onnistuisikohan...?

Mä lupaan, että tää on toka vika kesäsaalis purku postaus, sillä tämän jälkeen on vuorossa enää äidin vietetyn Helsinkipäivän ostokset. Sit siinä olis kaikki kesällä haalitut jutut. Mutta myönnettäköön, Helsingin ostoksista muutama tuote saa oman postauksen vielä sen jälkeen. Mut mä olen löytänyt ihmeellisen paljon ostettavaa kerrankin. Normaalisti mulla on melko huono tuuri ostoksilla eikä mitään tunnut löytyvän, mutta tänä kesänä olen haalinut ehkä parhaimmat saaliini ikinä. Eli purkuhommiin.

CUBUS harmaa college 9,90€

Toinen harmaa collegepaita syksyyn. Eikös nää nyt ole muutenkin kovassa huudossa? Lörttömalli sopii meikäläisen makuun paremmin. Ja jotenkin tuossa vain natsasi kaikki. Hintakaan ei kirpaissut ollenkaan. Yksi lemppareista vaatehuoneessa tällä hetkellä.

H&M haaremihousut 14,95€

Ja tosiaan, kuten leopardihaaremeita esitellessä taisin kertoa, etten aiemmin ole voinut sietää näitä pylly polvissa housuja, mutta nyt mulla on niitä jo kahdet. Hups! Oikeasti nämä ovat vaan niin rennot päällä, että kyllä se mukavuus ajaa ohi tyylikkyyden. Molemmat haaremit ovat olleet todella kovassa käytössä jo ja harmittelen aina, kun ovatkin pesussa :D

H&M ribbitoppi 7,95€

Ei selityksiä. Väri vaan niin ihana. Ja muutenkin ihana toppi.

JC lörttö t-paita 5,72€

Kesäkuumalla on kiva käyttää mahdollisimman vähän vaatteita ja viileitä sellaisia, mutta mä en viihdy pelkässä topissa, ainakaan kodin ulkopuolella. Tuollaiset isot ohuet lörttöpaidat ovatkin mun kuuman päivän pelastus kun vetäisen topin päälle. Tykkään tuosta ihan hirmuisesti :)

JC topit 3,22€/kpl

Ja lisää toppeja. Näitä mä kuitenkin käytän ehkä eniten kaikkien vaatteiden alla, joten näitä on hyvä olla. Kiva olla erivärisiä, niin tuollaisten lörttöpaitojen kanssa saa vähän värimuutoksia. :)

SEPPÄLÄ syystakki ilmainen (20€)

Yksi lauantai käytiin Niksun kanssa shoppailemassa hänelle shortseja, kun alkoivat käydä kovin vähiin ja Seppälästä löytyikin sopivia alennuksesta. Ja silloin kaikki aletuotteet olivat ota kolme maksa kaksi periaatteella. Harmillisesti Niksu löysi vaan kahdet shortsit, eikä alehyllyköissä ollut enää oikein mitään muuta, niin mä sain käydä kurkkimassa naistenvalikoimaa. Ja onni! Sain ihan täydellisen syystakin. Eikä siitä tarvinnut maksaa senttiäkään. Sortsit olivat 20€ kappaleelta ja takki saman hintainen, joten sen sai käytännössä ihan ilmaiseksi. Ihan huippua! Ja Niksu oli kultainen, kun antoi mun valita itselleni kans, kun ei enää itse löytänyt mitään kivaa ♥

MESSUT 7€

Käytiin kesälomareissulla Itä-Suomessa sukuloidessa myös sellaisilla pienillä messuilla ja mä bongasin sieltä niin kauniin sormuksen, että oli pakko saada. Multa ei löytynyt lompakosta kuin seitsemän euroa ja olin varma, että saisin pulittaa ainakin parikymppiä tuosta ihanuudesta. Hinnaksi sanoi 9€ ja tinkasin vielä, joten sain omakseni :)

SEPPÄLÄ kynsilakat 3,95€/kpl  aurinkolasit 1,79€

Totesin kummitädilleni lakkoja hypistellessäni, etten saisi kyllä ostaa enää yhtään pulloa lisää omiin kokoelmiini ja äiti ainakin järkyttyy mun uutukaisista, mutta en vaan voinut jättää ostamassa. Toinen lakoista onkin jo esitelty, mutta tuo musta-hopeinen glitterpläjäys odottaa vielä vuoroaan. Olen myös rakastunut palavasti peililaseihin ja nuo Seppälän halpikset saavat nyt helpottaa oloani. Ray Banit olisivat kyllä ne täydelliset (varsinkin ne vihreät!), mutta niitä en kyllä raaski ostaa. Nämä olivat niin halvat, että ei haittaa, vaikka käyttämättä jäisivät.

CUBUS kaulakoru 18,90€ rannekoru 12,90€

Kun sisäinen harakkani herää onkaloistaan, ei sitä pysty pysäyttämään. Tällä kertaa Cubuksessa hypistelin monia ihania koruja ja matkaan lähtivät turkasen painavat ja näyttävät kultaketjut. Tykkään siitä, kun nuo oikeasti painavat paljon, tuntuvatkin ihan kunnon koruilta, eikä sellaisilta ontoilta höttöketjuilta. Ovatkin olleet käytössä jo monet kerrat, vaikka olenkin äärimmäisen huono vaihtamaan koruja. Näissä vaan oli sitä jotain. Näitä oli myös hopeisina ja ruusukultaisina ja jälkimmäiset jäivät kovasti himottamaan. En kuitenkaan nähnyt niille niin paljoa käyttöä.

CLAS OHLSON blu-ray elokuvat 5,95€/kpl

Ja viimoisena vielä haalimani leffat. Neverending Story-Päättymätön tarina oli lapsena yksi lempielokuvista ja nyt kun se keikkui hyllyllä blu-raynä, mun oli vaan pakko ostaa sen. Eihän se enää niin huikealta tuntunut kuin joskus lapsena, mutta ihana se silti oli. I am Legend on mahtava leffa. Tykkään Will Smithin näyttelijäsuorituksesta ja uppoankin hänen mukanaan toiseen maailmaan ihan kokonaan. P.S. I Love you ja itkut. Tämänhän teille arvostelinkin hetki sitten. Ihana oli! Quantum on Solace on yksi niistä harvoista Bond-elokuvista joista tykkään. Nämä kolme uusinta siis ovat ainoat, joita suostun katsomaan ja joista oikeasti pidänkin. Nyt Skyfall on ainut joka meidän kokoelmista puuttuu ja sekin pitää ostaa kunhan teille eksyy.


Tämmöinen oli siis tokavika kesä haalinta. Löytyykö mitään kivaa teidän mielestä? Kunhan vielä saan sen viimeisen kesähaalinnan, olisi aika siirtyä syksyhaalintoihin :D Yhden haalinnan olen meinaan ehtinyt jo tehdä :D

Mut nyt mä alan nyrkkeilemään pöpöä vastaan. Pitäkää peukkuja, että mä voitan ottelun :)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Onko sulla vielä se hm niittilaukku? Haluisin ostaa sen sulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä multa vielä löytyy se laukku, joskin siitä on vetskari pahasti rikki :/ En siis kehtaa rikkonaista myydä ja tykkäilen siitä kyllä itsekin vielä :) Muuten kyllä <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana. :) Kovassa käytössä jo ollut :)

      Poista