Livbox - lokakuu

keskiviikkona, lokakuuta 09, 2013

Kun sain postista tuon ihanan mustan aarrelaatikon käteeni, en pystynyt pysäyttämään sisäisen ihastuksen ääneni tuloa ulos saakka. Postitäti tuijotti minu hetken hämmästyneenä, kunnes totesi paketin olevan vissiin odotettu. No olihan se, mutta enemmän ihastuksellisia ännähdyksiä aiheutti paketin paino. Mitä kummaa siellä mahtoi olla, mikä saattoi painaa niin paljon? Teki tiukkaa odottaa kotiin pääsyä, ku teki mieli repiä paketti sillä sekunnilla auki. Kotona saatoin hetkeksi uppoutua Emmerdalen pariin, ennen kuin lopulta kurkin paketin sisällön. Olin niin innoissani!


Kuusi tai periaatteessa seitsemän tuotetta, vau!

Ensimmäinen tuote esittelypahvisessa oli harmillisesti vanha tuttu. Jo toistamiseen tuli Louis Widmerin Skin Appeal kasvokuorinta. Eihän siinä, mä tykkäsin kuorinnasta kyllä ihan hirmuisesti. Niin paljon että ostin täysikokoisen apteekista ja kulutin senkin jo loppuun. Tuote siis tulee ihan varmasti käyttöön, mutta harmittaa silti hitusen, että sama tuote tuli jo toistamiseen.

Born to Bio mango suihkugeelin puteli on ihanan herkullinen. Pelkän putelin näön perusteella kyllä tulee mieleen, että itse tuotekin on varmasti syötävän herkullinen. Ja kyllähän se herkulliselta kuulostaakin, onhan se sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa. Ihan tulee mieleen, että itsensä pääsee pesemään herkullisilla mangon palasilla. ;P

Onko muilla samaa ongelmaa pian lähestyvän talven vuoksi kuin minulla? Kuivan karheat kädet meinaan. Mulla ainakin käsirasvat tulee olemaan kovassa käytössä ja boxissa tullut Favoran hoitava käsivoide on kyllä mukava kokeilu kuivilla käpälille.

Jotain kummaa tapahtuu usein myös kynsille kuivuneiden käsien myötä ja Trind nail repair toivottavasti jeesaisi herkästi lohkeilevia kynsiä. Kynsijuttuihin hurahtaneelle oikein sopiva ylläri. Trindiä olen suunnitellut ostavani ennenkin, mutta sen melko korkea hinta on aina kuitenkin muuttanut mieleni. Todella kiva siis päästä kokeilemaan.

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle-hoitoöljy hiuksille antaa kuulemma hiuksille lämpösuojan ja säilyttää hiusvärin hehkuvana ja suojaa kosteudelta. Pakko myöntää, että vaikka mulla noita muutamia hiustenhoito litkuja kaapista löytyy, niin useimmiten ne jää käyttämättä. Jotenkin vain unohtuvat. Eniten käyttämäni on ollut Moroccanoil, mutta sekin kovin harvoin. Toisaalta siis ihan hyvä, että tätä tuli vain näytekoko, kun saattaisi jäädä kokeilematta. Ja hiusten laittamattomuudesta johtuen, en oikein tuota lämpösuojaakaan tarvitse. No, katsotaan.

Vimoisena vielä pari kappaletta tuoksunäytteitä. Voi kurja kun ovat niin pieniä. Tai ainakin tuo Marc Jacobsin Honey tuoksu. Ihastuin siihen jo ensinuuskaisulla, kun se tuli myyntiin, joten tämä miniputeli on suihkittu loppuun alta aikayksikön. Espritin tuoksu on taas näytepussissa, jonka käytön koen kyllä hieman haastavaksi. Pitää siis kerralla huljauttaa koko pussin sisältö päällensä. Kivat lisät kuitenkin, olenhan mä melkoinen hajuvesiharakkakin.

Mutta sitten, mun laatikosta löytyi toinenkin lappunen ja yksi ylimääräinen tuote. Mitä kummaa? Piti pari kertaa hieraista silmiä, kun lappua luin.


Boxissa tuli ihanan värinen poskipuna lisänä, josta olen kyllä ihan huisin onneissani, mutta syy sen tulemiselle on hieman... outo. Minua kiitetään, että olen tilannut Livboxia jo vuoden verran ja samalla tuo poskipuna lisättiin boxiini, kun siellä oli tuote jota olen kokeillut jo kertaalleen. Eli siis kuorinta sai pakettiini lisäyllärin, vai siis tuo vuoden tilaaminen? Eihän se edes ole mahdollista. Eikös ensimmäinen Livbox tullut viime vuoden marraskuussa ja sekin suurimmaksi osaksi bloggareille? Ensimmäinen oma tilaukseni tuli kuitenkin vasta joulukuussa. Olen hämmentynyt! En kyllä todellakaan valita. MsChicin Hattara-sävyinen poskipuna on kyllä niin ihana, että tämä oli ehdottomasti paras yllätys aikoihin! Harmittelinkin jo aiemmin, kun toiset olivat tämän boxissaan saaneet, mutta oma boxini ei tätä sisältänyt. Tähän voitte siis kuvitella sellaisen erileveän hymyn :) Kiitos vaan Anna Livboxtiimistä, mutta karkasiko tämä ylläri kenties liian aikaisin minulle? :)


Muuten kokonaisfiilis boxin sisällöstä oli todella hyvä! Sisältö upposi minuun tällä kertaa todella hyvin ja odotankin innolla testailuja. Palataan siis astialle kunhan on näistä enemmän sanottavaa.
Mitäs kivaa teidän boxit sisältivät? Onko teille ei tilaaville mitään tuttuja tuotteita?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. mrr..vähän ärsyttää, kirjoitin kommentin mutta sitten klikkasin "kirjaudu ulos" sen sijaan että olisin julkaissut sen. Ihan väärässä paikassa tuo uloskirjautumis-painike, muulloinkin meinannut hiiri karata sinne..
    Mutta siis, ei se kommentti kaiketi perille tule joten sepustellaas uusiks.
    Mä hain oman pakettini vasta eilen, enkä malttanut kotiin asti vaan avasin paketin autossa kun vartuin että äiti hyppää kyytiin :D Ja käsirava pääsikin heti kokeiluun kun sopivasti oli ihan rutikuivat kädet. Hyvältä vaikutti! Muutkin tuotteet oli prikulleen samat kuin sulla. Vähän kyllä tylsää että sait saman tuotteen toistamiseen, vaikka kiva vastine tuo poskipuna sitten olikin :) toivottavasti ei kuitenkaan ala joka paketissa olemaan samoja tuotteita. Vaikka en mä kyllä varmaan edes muistaisi vaikka tuliskin sama kahdesti tai jopa kolmesti :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi möh! Se on muuten ärsyttävää, kun olet kirjoittanut pitkän kommentin ja sit jonkun sähellyksen kautta et saakaan sitä julkaistua. Monen monta kertaa meikällekin käynyt >:|

      Tää paketti taisi olla aika pitkälti sama kaikille. Tai nettisivuillakin on vain nuuo samat tuoteet, ilmat poskipunaa kylläkin. Toisaalta ei siis haittaa, että kuorinta tuli toistamiseen, kun poskarikin tuli ja kuorinnasta tykkään muutenkin kovin, mutta silti jotenkin möh. Olisin kyllä voinut ottaa jonkun ihan uuden kuorinnan tilalla :D
      Voi tuota sun muistia xD

      Poista