Tilaajalahjan houkuttelema - osa 2

keskiviikkona, heinäkuuta 16, 2014

Kukkuu murmelit!

Tää touhuiita on ollut koko ajan menossa, ettei vain koneelle ole ehtinyt laisinkaan. Kävin eilen vähän Jumbossa shoppailemassa juttuja viikonloppua varten, josta kerron teille kyllä vielä. Sellainen pieni lomanaloitus jutska on tiedossa. Shoppailun jälkeen vielä aherrettiin äidin kanssa, joka siis ajoi meidän nurmikon ja mä haravoin perässä. Lopeteltiin vasta kymmeneltä illalla ja unillehan siitä oli heti painuttava. Tänään mulla taasen oli kylässä sisko ja hänen lapset. Olipas kiva nähdä pitkästä aikaa ja sain samalla vähän taas pientä uudistusta tukalle. Kuvia saatte kyllä, malttakaa vielä. Tää on vaiheessa :) Nyt sit pikaisesti istahdin koneelle ja untenmaillehan sitä olis taas lähdettävä.

Muistatte ehkä, kun keväällä petyin hieman Yves Rocherilta saamaani tilaajalahjaan. Sitä kun olin vielä niin kovasti odottanut. Sen jälkeen en olekaan sinne tilausta tehnyt, kunnes nyt viimein tuli taas sen verran tarpeellinen tilaajalahja, että ajattelin ottaa härkää sarvista. Kivasti oli myös tuotteita alennuksessa, joten eihän se ostosten teko yhtään hankalaa ollut :D


Tilasin oikeasti ihan tarpeellisiakin juttuja. Alessa olevat saippuat himottivat kovasti ja niitä kyllä oikeasti tarvitsinkin. Olen pitkään sitkutellut viimeisen purkin jämillä, joten nämä todella tulevat käyttöön.

YVES ROCHER saippuat 1,78€ / 2€

Pakko muuten mainita, että Rocheri on kivasti muuttanut saippuoidensa sulkemiskorkkia. Ei ole mun mielestä enää niin hankala. Yksi saippua on myös miehille tarkoitettu. Eikä ollut pahan hintaisiakaan.

YVES ROCHER poskipuna Soleil curve 6,90€
kajal Indigo 2,90€
Monoi kuivaöljy 8€
Dotting tool 2,50€

Ja ei varmaan yllätys, että kosmetiikkaakin mahtui tilaukseen. Söpö pieni poskipuna, tai mun mielestä kyllä ennemminkin kultainen korostuspuuteri, oli ihan pakko ottaa. Ihanaa kullan hehkua ja tämä on näppärä ottaa matkalle mukaan, ei vie tilaa yhtään. Sininen Indigo kajal oli vähän sellainen heräteostos. Sinistä harvemmin silmissä edes käytän, mutta kun luin Kauneus&Terveys-lehdestä, että se on kesän muotiväri silmissä, niin olihan se pakko ostaa :D Monoi kuivaöljyä kehuu kaikki, jopa äiti. Siinä vaiheessa tietää todellakin jääneensä jostain paitsi. Oli siis pakko tilata kultaisena hehkuvat kesäsääret mielessä. Ja vihdoin mulla on ihan oikea apuväline kynsikoristelujen tekemiseen. Nyt pääsee todella tekemään pilkkuja sielunsa kyllyydestä.

Mutta se tilaajalahja, jonka takia nämä tilasin. Mikrokulhosetti.


Mulla on viime aikoina ollut kaikki kipot ja kupot niin suuressa käytössä ja aina pesussa, että eväsrasiat alkoivat loppua aika kesken. Mä kun kannan nykyisin töihin niin hyvin eväät, että kaikki kipot tulee todella tarpeeseen. Tämä setti siis oli pakko saada. Ja tällä kertaa ei tarvinnut pettyä. Oikein oivat ja sopivankokoiset kipot on ja nyt taas työpaikkaruokailu helpottuu :)


Toinen tilaajalahja tuli, kun tilaus ylitti 35€. Kylmäreppukin on oikein kätevän oloinen. Sopii ihan huikeasti piknik-reissulle ja tätä on mukava kantaa. Sanoisin, että tällä kertaa oli kokonaisuudessaan onnistunut tilaus. :)

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Kiva tilaus :) Mulla kans tulossa tuo kylmäreppu muistaakseni tilaajalahjana. :D Vaikutti kätevältä! Kyllähän niiden tilaajalahjojen laatu hieman vaihtelee, mutta itse olen tykännyt kuitenkin aika monista. Eräs fleecehuopa on tyttäreni suosikki, se on sellainen violetti, jossa on kukkakuvio ja tosi kivan pehmeä. :) Ensisijaisesti tosin kosmetiikkafanina valitsen tilaajalahjoiksi kosmetiikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Se reppu tuntuu kyllä oikein kätevältä. Parempi mielestäni kuin laukku. Helpompi kantaa.
      Onneksi tilaajalahjat useimmiten on olleet oikein hyviä. Tuon yhden kerran vain joutui pettymään kovin. Minäkin kosmetiikkahirmuna mieluummin otan kosmetiikkaa, mutta nyt ei oikein ole ollut hyviä vaihtoehtoja.

      Poista
  2. Kiva tilaus. Nuo kipot ovat aina ihanat. Itse tilauksenkin tuotteet kivoja tottakai :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kipot ovat kyllä niin huiput! Ovat olleet jo kovassa käytössä :)

      Poista
  3. Kivan näköinen tuo mikrokulhosetti. Mulla on Yves Rocherilta kans yksi, mutta noi on musta nätimmän näköiset. Harvemmin ees tulee käytettyä noita omia kulhoja mikrokulhoina vaan yleensä käytän niitä jos maustan esimerkiksi kanaa tai mies tekee poppareita ja otan itse vähän omaan kulhoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle taas tuo setti tulee kovaan käyttöön. Kannan niin paljon ruokaa mukana töissä, että kipot on ihan must. :) Mutta hyvin ne toimii kyllä vastaavalla käytöllä meilläkin, kanan maustamiseenkin niin oivat :)

      Poista
  4. Hitsi kun alkoi houkuttelemaan tuo reppu, mutta kun mitää en tuolta oikeesti nyt tarvisi, saippuoita löytyy varmaa toista kymmentä odottamassa käyttöä :S, ni tulisi repulle vähän turhan paljon hintaa :D Höh. Tuo kulhosettikin kyl näyttää tosi kivalta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsit! Koeta keksiä jotain, siellä on ihan kivat aletkin menossa ;) Veikkaan, että Aatsin kanssa reppu olis oikein oiva! Ja kipotkin :)

      Poista