Laukkuhöperö

keskiviikkona, helmikuuta 25, 2015

Tuota noin. Mä en oikein tiedä miten voisin hyväksyttää tän mun hirmuisen laukkuhaalinnan. Saanko syyttää taas vaikka mainoksia. Joo, on mulla heikko itsekuri ihanien asioiden edessä :D Mutta niin mä sitten taas sorruin. Mun sähköpostin reunassa näkyy mainoksia ja siinä vilahteli Mangon laukkuja toinen toisensa perään. Alla vielä näkyi -50% ja sehän oli samantien menoa. Laukku toisensa jälkeen kolahti...tässä lopputulos.


BOOZT.COM Mango 24,98€

Mulla ei oikeastaan ole ollut sopivia laukkuja jokaiseen tilanteeseen. Michael Korsin laukkua en raahi joka paikkaan raahata, joten nämä hieman halvemmat yksilöt oikeastaan tulivat tarpeeseen. Ja siis mä en myöskään raaski ostaa ainakaan vielä noita kalliita laukkuja lisääkään. Ja sitä yhtä ja samaa maikkelin laukkua kun en koko ajan muutenkaan tahdo käyttää. Tämmöinen vähän isompi laukku on tarpeellinen, kun tavaraa pitää saada kerralla vähän enemmän mukaan. Ja multa oikeastaan puuttui tällainen. Jos mun työlaukkua ei lasketa. Mutta tykästyin tämän malliin.


BOOZT.COM Mango 14,98€

Mä näin mun työkaverilla tällaisen ihanan kolmiosaisen laukun ja ihastuin siihen. Mun oli selkeästi tarkoitettu saada sellainen, kun moinen löytyi alennuksesta. 


BOOZT.COM Mango 19,98€

Tämäkin laukku oli vaan hetken ihastus ja se oli saatava. Tuo vetoketjuosuus laukussa on pieni lisäsäilytys. Malli vain miellytti silmää :)


BOOZT.COM Mango 9,98€

Viimeisenä vielä tällä hetkellä eniten näistä neljästä käytetty laukku. Tässä tuo vetoketjuosuus yltää laukun pohjalle asti tuoden pikkuiseen laukkun huimasti lisää säilytystilaa. Malli taas oli niin kiva.

Mitäs sanotte mun laukkusaaliista? :D 

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Täällä toinen laukkufriikki! Nyt olen ehkä vähän rauhoittunut, koska useimmiten käytän vaan Marimekkolaukkuani, mutta kyyyyyllä niitä muita tuolla jemmassa on :D ihan tarpeeksi, muttei tosiaan liikaa :D

  Ihania löytöjä olet tehnyt :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, taitaa kyllä moni meistä olla laukkuintoilijoita ;)
   Kiva kuulla, että sielläkin tykätään :)

   Poista
 2. Tuo alin on aivan ihana! Olen katsonut Becksöndergaardin vastaavaa :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo alin on ollutkin kovimmassa käytössä :D Höh, en olekaan moisesta merkistä aiemmin kuullut :D

   Poista
 3. Voi ihana! Nuo on kaikki ihan mahtavia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Olen kyllä niin iloinen alelöydöistäni :)

   Poista
 4. Haha! Täällä toinen laukkufriikki, tosin mulla on yhtä paljon laukkuja kuin sulla näitä uusia :D Mutta ei kai noita voi välttisti olla liikaa, eihän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun mielestä ei voi olla liikaa ;D Ja nyt huomasin, että multa puuttuu yksi erittäin tärkeän kokoinen laukku. Palataan tähän omassa postauksessa. ;)

   Poista
 5. Mahdon laukkumallit on ihan älyttömän hienoja. Niistä vaan mikään ei tunnu olevan nahkaa! Ärsyttävää. Mutta upeita mallejahan ne ovat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän ne aitoa nahkaa taida olla oikeastaan mikään. Senkin puolesta oikein halpoja ovat. Mallit ovat kyllä niin ihania :)

   Poista
 6. Ymmärrän kyllä täysin pimahduksen, ei mulla muuta. ;)

  VastaaPoista