Uudet tabletit

tiistaina, heinäkuuta 28, 2015

Mulla alkoi mennä hermot, kun meidän edelliset ruokapöydän tabletit alkoivat kummallisesti käpristyä. En tiedä tekikö auringon tuoma lämpö vaiko lautaset moisen ongelman, mutta en pitänyt siitä miltä ennen niin ihanat tabletit alkoivat näyttää.Paketista otettua nämä kohtuu kovaa muovia olevat tabletit olivat oikein hyvät. Ajan kanssa niille kuitenkin alkoi tapahtua jotain ihmeellistä.Lähes kaikki alkoivat kupruilla ja vaikka kuinka niiden päälle laittoi painoa tai yritti hellästi kääntää niitä suoraksi, mitään ei tapahtunut. Onneksi uudet ja ihan yhtä ihanat tabletit löytyi, kun Niksun kanssa pikaisesti pyörähdettiin Jumbossa.

FLAMINGO Outlet Tukku 2,99€/kpl


Flamingon puolella on ihastuttava sisustuskauppa Outlet Tukku ja Niksun jutellessa sähköyhtiön esittelijöiden kanssa, minä hyökkäsit katsastamaan kaupan tarjontaa. Onneksi menin. Matkaan tosiaan tarttui uudet ja pehmeää muovia olevat tabletit. Ainakin nyt nämä tuntuvat laadullisesti oikein oivilta, mutta katsotaan tekeekö aika näille sitten jotain. Vanhatkin ovat vielä tallella ja laitoin ne litistymään suoriksi painon alle. Josko ne siitä tajuaisi suoristua. Mutta muuten samalla kaavalla mennään. Missä tekstejä, niitä meille :D

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Onpa jännä toi kupruuntuminen. :o Onneksi löysit noi uudet, tosi kivan näköiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, harmittaa ihan että kuprulle menivät. Tiiä sit mikä niitä vaivaa. Mutta onneksi uudet on vähintään yhtä kivat :)

   Poista
 2. Tosi kivat! Haluun kans! Tarttis vaan ensin saada ruokapöytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kunhan saat sen pöydän nii hankit sit. Noita oli myös mustana valkoisilla teksteillä ;)

   Poista
 3. Jännä tuo kupruuntuminen, kuin paperi sisällä tai kangas alkaisi kutistumaan. Outlet tukku Flamingossa on kiva paikka, sieltä on tullut hankittua kotiin yhtä sun toista. Todella kivat nuo uudet aluset ja edulliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en yhtään tiedä mikä tuon kupruuntumisen on voinut tehdä. Outlet tukku on kyllä ihana paikka, monen monta ostosta sieltä jo tehnyt :)

   Poista