Pieni tutkimusmatkailija - kuulumisia

lauantaina, elokuuta 19, 2017

Hellurei ja hellät tunteet! Lauantai terkut täältä pieneltä tutkimusmatkailijalta. Eihän täällä enää ehdi tehdä muuta kuin viipottaa pienen miehen perässä. Vauhti alkaa olla jo melkoinen, vaikka edelleen liikutaan ryömien. Kaikki on Oliverin mielestä niin mielenkiintoista, että ei pysy kuin hetken yhdessä paikassa. Ja tämä kaikki vilkkaus näkyy myös yöunissa. Unet ovat rauhattomia, masulleen kääntyy unissaankin ja yrittää lähteä liikkeelle. Eli täällä edelleen yksi uuvahtanut äiti-ihminen :D Jos siis teksti hyppii miten sattuu, koettakaa ymmärtää. Mun keskittymiskyky on oikeasti ihan olematon :DKehitystä tapahtuu koko ajan ja tuntuu tapahtuvan nyt ihan kamalalla vauhdilla. Oliver menee konttausasentoon vähän väliä, mutta ei vielä liiku siitä eteenpäin. Kiikuttaa vain paikallaan. Istumisen taidon hän on osannut jo hyvän tovin, mutta nyt siitä konttausasennosta osataankin jo itse käydä myös istumaan. Istualtaan menee vauhdilla masullen, mutta konttausasennosta istumaan on vielä hieman hataraa. Joka päivä kylläkin paremmin. Tottakai. Sormilla opetellaan jo hienosäätöä, eli koko ajan pienempiä juttuja otetaan käsiin ja pinsettiotettakin näkyy harjoittelevan.


Oliver on todella kiinnostunut meidän lemmikeistä tällä hetkellä. Aina kun Cata tai Tare tulee näkyviin, Oliver yrittää ottaa kiinni. Cata tulee Tarea lähemmäs ja antaa jopa silittää. Tosin pienen miehen silitys on vielä vähän kovakouraista. Cata ei tästä ole kyllä ollut moksiskaan. Pysyttelee aina sopivan etäisyyden päässä, jos läheisyys ei kiinnosta. Tare pysyttelee mieluummin poissa edestä. Vanhus ei enää halua ihan selkeästi niin kovia otteita, mutta silti niin nätisti on, jos Oliver menee siihen. Todella hienosti menee siis meidän yhteiselo täällä, vaikka Oliver on lähtenytkin liikkeelle ja pääsee itse käsiksi eläimiin.Oliver on kyllä sellainen pieni tutkija. Kaikki kiinnostaa niin kovasti. Varsinkin kaikki autot ja renkaat. Säilytän sisällä vaunuja ja hän tykkää niin tutkia niitä renkaita. Heiluttelee vaunuja ja kiljahtelee ilosta. Pihalla kun ollaan, autot innostaa kovasti. Isin kanssa ollaankin istuttu auton ratin takana ja ihmetelty nappuloita. Kyllä voi olla niin miehinen pieni mies :DSeisominen on myös Oliverin mielestä niin kovin kivaa. Kävelyä harjoitellaan jo kun joku avittaa ja tukea vasten seisominen on niin kivaa. Sohvalla seisominen selkänojaa vasten on varsinkin niin kivaa. Siinä oikein hypitään. Mulla on jotenkin sellainen kutina, että tällä pojalla tulee olemaan vauhti melkoisen kovaa. Ja jos isäänsä tulee, niin moottoriurheilu on yksi suosikkijutuista.
Tämmöisiä vauva kuulumisia siis täällä :) Nyt tarttee taas mennä, päiväunet alkaa olla taas nukuttu ja vauhtimies pääsee jälleen liikkeelle.
Ihanaa viikonlopun jatkoa ♥

You Might Also Like

4 kommenttia