Asuntomessuille?

perjantaina, heinäkuuta 13, 2012

Mä rakastan sisustamista (ihan ku ette sitä jo tiedä) ja haaveilu omakotitalosta ei varmaan pääty niin pitkään, kunnes sellaiseen pääsee muuttamaan. Eikä tietenkään haaveet helpota sitä palavaa halua päästä sellaiseen muuttamaan. Välillä tai oikeastaan aika useastikin itseäni kidutan selailemalla minkälaisia taloja on myynnissä ja aika tarkat haaveet on jo muodostunut siitä talosta, millainen se saisi olla.

Olenkin tässä pohtinut, että lähtisinkö Tampereelle tänään auenneille asuntomessuille ammentamaan tulevaisuutta varten ideoita ja ajatuksia talosta? Siis sehän vasta itsensä kiduttamista onkin, mutta ihan mielenkiinnollakin haluaisin sellaisissa päästä käymään. Ja mikäs sen mukavampi tapa viettää päivää, kun katsella upeita taloja ja ihanaakin ihanempia sisustuksia. Koskaan en ole asuntomessuilla käynyt, enkä edes tiedä millaista siellä on, joten ihan vaan mielenkiinnostakin voisi niissä käydä.


Kameraanhan pitäisi sitten ehdottomasti ikuistaa kaikki ne pienimmätkin yksityiskohdat, mitkä itseänsä miellyttää, että jos niitä joskus jopa pääsisi toteuttamaan. Mitäs kaikkea muuta siellä onkaan? Mä en edes tiedä. Ja mielestäni hintakaan tuonne messuille ei ole paha. Se kustantaa 19€ / aikuinen. Ja kiva päästä vähän matkustamaankin.


Oletteko te koskaan käyneet asuntomessuilla? Kannaattaako niihin lähteä? Ainakin erilainen tapa viettää päivä entä normaalisti :) Ja tulevalle lomalle olisi ainakin yhdelle päivälle tekemistä :) Muutoin on koko loma vielä ihan auki.

Ja onneksi on perjantai, vaikkakin 13. päivä. Ei mulle onneksi ainakaan vielä ole mitään sattunut, eikä kyllä toistaalta mitenkään ihmeelliseltä ole tuntunutkaan. Odotan vaan hurjasti, että pääsen viettämään vapaata :)
Eli muksaa perjantaita ja älkää ottako vastaan epäonnea :)

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Asuntomessut voi olla kyllä ihan kiva tapa viettää päivä, menkää ihmeessä :) En ole kyllä koskaan ollut mutta saattaisi kiinnostaa muakin. Tänä vuonna ei kyllä ehdi mutta tulevan sitten voisi harkita.

  VastaaPoista
 2. Me ollaan menossa tänä vuonna ekaa kertaa Asuntomessuille. Osui sopivasti kohtuullisen ajomatkan päähän juuri tänä vuonna, kun meillä on rakentaminen käynnissä! Pohjaan ei enää tietenkään muutosta tule, mutta pintamateriaalivinkkien toivossa ollaan messuille menossa :) Myös piharatkaisuja odotan mielenkiinnolla.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa :) Olen käynyt pari vuotta sitten Kuopiossa järjestetyillä asuntomessuilla ja tykkäsin aivan älyttömästi! Talot oli kyllä mitä ihanempia ja niistä saa vaan loppuelämän haaveilla, mutta mikäs sen mukavampi tapa viettää aikaa tälläisille "sisustajille" ;)

  VastaaPoista