Herbinan kuivashampoo

keskiviikkona, syyskuuta 05, 2012

Mä en tiennyt mitään mistään kuivashampoista, ennen kuin jostain blogista luin niistä. Tällä hetkellä ihmettelen vain, miten olenkaan koskaan pärjännyt ilman niitä. Aivan mahti tuote kuviashampoo noin yleensä, mutta nyt mua kiinnostaakin, onko joku toinen parempi kuin toinen. Tietysti niissä on eroja toisiinsa nähden, mutta onko ne kuinka suuria ja huomattavia, tästä pitänee ottaa selvää.

Ensi kosketuksen sain kuivashampooseen, kun sain äidiltä lainata pikkasen hänen Four Reasons. shampoota, mutta kokeilu oli hieman huono (ilmeisesti en ravistuanut kunnolla tms.) Päätin siis käydä ostamassa oman ja aloitin tutustumisen kuivashampoihin Klippoteketin yksilöllä. Se vei sydämmeni ensikäyttökerralla. Hintakaan ei sillä ollut paha 4,90€, jos en vaikka olisi tykännyt ja tuote olis mennyt hukkaan. Pulloa pitää ehdottomasti muistaa ravistaa kunnolla, että "oikeaa" tavaraa tulee ulos. Mä olen muutaman kerran suihkinut tukkaani vain niitä tyhjiä kaasuja ja ihmetellyt, miksei shampoo tee mitään. Yksi todella inhottava puoli näissä kuitenkin on. Suihkiessa meinaan aina tukehtua. Se jauhe menee niin pahasti mulla henkeen, että yskityttää hurjasti. Tähän olen kuitenkin keksinyt keinon ja sekään ei enää haittaa. Toiseksi, ainakin näissä kahdessa kokeilemassani on ollut ihan miellyttävä tuoksukin.

Klippoteket loppui ja lähdin metsästämään uutta putelia, mutta se oli joka paikasta loppu. Sokoksen Emotionissa sanottiin, että maahantuojalla olisi ollut ongelmia sen toimittamisessa. Jaahas, plan B käyttöön ja etsimään toisen merkin shampoota. Tämän vuoksi siis päätin alkaa kokeilemaankin järjestyksessä eri kuiviksia, että se sopivin löytyy. Tällä kertaa otin ensimmäisenä löytyneen Herbinan kokeiluun.

ANTTILA Herbina kuivashampoo 5,90€
kuva: Janet

Muutama käyttökerta takana ja tuntemukset tästä kovin samanmoiset kuin Klippoteketistä. Toimii mun päähän yhtä hyvin ja on yhtä miellyttävä käyttää. Molemmilla saa myös kivaa tuuheutta hiuksiin, Herbinalla jopa ehkä hieman enemmän tai sit vaan kerkesin jo unohtaa, millaset Klipponilla tuli. Pitää siis ehdottomasti kokeilla vielä muidenkin merkkien shampoita, että saa kattavamman kuvan mikä sitten voisi olla parhain. Tällä hetkellä voisin siis ostaa kumpaa tahansa, Herbinaa tai Klippoteketiä.

Nyt siis kuulisinkin mielelläni teidän kokeilemistä kuiviksista ja mitä te suosittelette? Tai käytettekö ylipäänsä näitä?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Minä olen kanssa ihan koukussa kuivashamppooseen, en olisi ennen uskonut miten helppoa elämä voi olla, kun ei tartte joka päivä pestä (pitkiä) hiuksia :P TreSemmellä on kanssa ihan ok kuivashampoo, siitä ei tule ihan niin tahmea tukka kuin tuolla Klippoteketillä. Noita kahta minä olen käyttänyt. Ehkä tykkään enemmän kuitenkin Klippoteketistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan, pitkiä hiuksia ei ole kiva pestä vähän väliä ja kuivashampoot kyllä avittaa tähän hommaan tosi hyvin :) Juuri tuota TreSemmeä olen katsellut, joten se pääsee ehdottomasti seuraavaksi kokeiluun. Mä tykkään kyllä(ainakin vielä :D) siitä tahmeudesta, minkä Klippoteket jättää. Tosi paljon helpompi laittaa hiukset niinkuin haluaa.

   Poista
 2. Itse tykkään todella paljon TRESemmen kuivashamppoosta :) Ehdottomasti oma suosikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mä olenkin tutkaillut muutamaan otteeseen meidän Cittarissa. Kiva kuulla, että se on sun suosikki, eli se kannattaa ostaa seuraavaksi kokeiluun :)

   Poista
 3. Mä olen käyttänyt tuota herbinaa ja oon kyllä tykännyt kovasti! :) Ei oo niin ällö haju, kun esimerkiks siinä Got2be-kuivashampoossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä Got2bestä olen lukenut myös arvosteluja, eikä kauhean moni siitä ole tykännyt. Olenkin miettinyt, että raaskinko edes ostaa sitä itselle kokeiluun, josko se on huonoa. Mutta kiva kuulla, et Herbina on sustakin hyvää :)

   Poista