Kotokuvia

torstaina, lokakuuta 31, 2013

Sain eilen pitkästä aikaa siivottua kunnolla. Kylppärin remontti alkaa olla loppusuoralla eikä sotkuja enää pitäisi ihan niin pahasti tulla. Mitä nyt pölyä varmasti vielä saunan hiomisesta tulee leijailemaan, mutta nyt sain kaikki muut roippeet vihdoin pois sisältä. Meillä oli kotona kunnon esterata pahimpina hetkinä. Oli listoja ja laattoja, ämpäreitä ja työkaluja pitkin lattioita ja niiden yli sai sitten parhaansa mukaan pomppia. Musta on tullut muuten hommassa tosi taitava. En ole enää kuin elefantti lasikaupassa :D Mutta nyt koti näyttää taas ihan kodilta. Tai jos totta puhutaan, niin nyt se näyttää mun mielestä ihan tyhjältä :D Tottui niin pahasti siihen roipemäärään. Tuli jotenkin kevyempi olo itsellekin. Ehkä tuo roinan määräkin on saanut stressitasot nousemaan.

Ajanttelin siis vilauttaa teille piiitkästä aikaa kotikuvia. En edes muista milloin viimeksi olisin näitä pistänyt.





Tuossa ruukussa asusteli joskus kaunis kukka. Vaan eipä enää. Joku kissanpieru keksi, että sitä pikkuista puuta pitkin voi koettaa kavuta. Eihän se kasvi sitä jaksanut. Ruukku odottaa uutta asukkia.




Tämän näköistä meillä on siis tällä hetkellä. Ihan hassua ajatella, että me ollaan tässä ihan kohta saati remontoitua koko koti, lattiasta kattoon, kolmen vuoden asumisen aikana. Tai no, terassi/kesähuone on edelleen samassa hapessa kuin muuttaessamme, mutta sitä kun ei talvella oikein voikaan rempata. Kylppäristä ette siis ihan vielä saa kuvia, mutta lupaan ettei enää mene kauaa. Se alkaa olla ihan viittä vaille valmis. Tai kylppärihän siis jo on, mutta se sauna. 

Jos nyt miettii remontteja taaksepäin, niin kyllä nyt tulisi tehtyä asioita ihan eri tavalla. Tuo olohuoneen kahvimaidon värinen seinä olisi jäänyt tekemättä ainakin. Vaikka kyllä mä siitä toisaalta tykkäänkin. Kyllä me ainakin ollaan täällä viihdytty. Mut silti vaikea käsittää, että me ollaan omin pikku kätösin rempattu yks kokonainen asunto. Huh! No okei, keittiön kaapit oli edellinen asukki tehnyt. Tämmöinen on siis tää meidän pieni pesä.

Loppuun vielä kuva Taresta. Sillä oli selkeä mielipide mun kuvailuista, taas kerran :D


Jihaa! Huomenna taas perjantai :)

You Might Also Like

12 kommenttia

  1. Oioioi, niin nättiä ja siistiä....Meilläki saa käydä siivoilemassa:P Ja ihana tirppi, mielipide aina valmiina;)
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin siistiä, piti heti ottaa todisteita ;P Joo, mä tuun teille siivoo...nii jotai lasten leluja välillä oikeille paikoille. Teillähän on aina niin siistiä!
      Joo, Tirppi kyllä ilmoittaa mielipiteensä ;D

      Poista
  2. Olipas kiva nähdä kotokuvia :) Teil on niin ihanan viihtyisän näköistä, ja siistiä! Hitsiläinen mul on vieläkin kuvaamatta mein keittiö, joka tosin ei edes kyl oo valmis vielä :D Ehkä ens kerral ku saan sitä vähän siistittyä napsin muutaman kuvan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva kuulla :) Kyllä me ainakin ollaan tuolla viihdytty. Vaikka nyt kyllä tekisi mieli vaihtaa värejä. Tummat huonekalut on meinaan niin ärsyttäviä siivota! Tai ei se siivoominen vaan se, että pöly näkyy niissä heti!
      Keittiökuvia ollaankin odotettu! Maisuu-u, saa laittaa esille ;)

      Poista
  3. Aaaahhahhaa! Mahtava Tare!!
    Onpa teillä mukavan näköinen asunto, ihanan lämmin fiilis tuli katsellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tare on tommonen hassu :D Se näyttää kieltä useasti :P
      Voi kiitos Ansku ♥ Kyllä me ainakin ollaan ihan viihdytty :)

      Poista
  4. Ihanan kotoisan näköistä, lämpöinen fiilis :) Ja toi teidän uusi wc on kyllä niin magee, kylppäriä odotellessa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Milma ♥ Mä rakastan tuota meidän vessaa kans ihan kybällä! Kylppäri toivottavasti pikaisesti kanssa esittelyyn. Meidän viikonloppu onkin remontintäyteinen.

      Poista
  5. Todella kauniin näköinen asunto. Itsekin voisin käyttää tuollaisia värejä. Toisaalta itse tykkäisin kauheasti vaaleasta asunnosta, mutta myös mustat tai tummat huonekalut voisi olla kivoja. En välttämättä valkoista sohvaa ostaisi, mutta muut huonekalut voisi olla vaaleita.

    Hauska tuo koirakuva :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanainen :)
      Joo, tuohon tummaan on niin kyllästytty täälläkin. Ostettiin tummat kalusteet jo meidän edelliseen kotiin vuosia sitten, eikä olla niitä nyt käyty uusimaan. Varmasti tehdään kyllä sekin vielä. Tumma on jo niin nähty :D

      Tare on tuommonen höppänä :D

      Poista
  6. Onpa kaunis koti teillä! :)

    VastaaPoista