Glitterpläjäys

tiistaina, tammikuuta 21, 2014

Miten ihmeessä tämä vuosi on ollut niin kiireinen? Aika on livennyt käsistä ihan huomaamatta ja tammikuu lähenee loppuaan. Huomaan monena iltana, että siinä sekin päivä meni, tekemättä juuri mitään ihmeellistä. Herään, menen töihin, tulen kotiin, saatan käydä kaupassa ennen sitä. Sitten ruoan laitto, muut kotihommat ja sitten onkin jo aika mennä nukkumaan. Ja niin päivät seuraavat toisiaan kunnes viikko, kuukausi ja pian jo vuosikin on ohitse. Toivottavasti tämä ajankulku hieman hidastuisi, ettei koko vuosi menisi hirmuista haipakkaa ohi. Kiirettä on pidellyt työrintamallakin ihan hirveästi. Tukkaputkella saanut tehdä töitä ja tänäänkin huomasin kotiin lähtiessä, että mulla on vissiin ollut vähän stressi, kun posket heloittivat paloauton värisinä. Ihan stressaa tää kaikki. Toivottavasti työtkin hellittäisi hieman.


Tämän kiireen ja sen myötä tulleen stressin takia luulen olevani kamalan väsynytkin. En ole jaksanut tehdä mitään ihania tyttöjen juttuja. Meikkaaminen, kynsien lakkailu ja itsensä hemmottelu, ihan minimissään. Kynnet ovat siis näyttäneet ihan jyystetyiltä ja rankasti kohdelluilta. Viime viikolla kuitenkin sain vihdoin hetken repäistyä kynsien lakkailulle ja kokeilin, ööö, viime vai toissa kesänä kesänä ostettua Gina Tricotin sinistä 82 Deep sea lakkaa. Hups, vähän kestänyt tuo testailu :D Lakka ei lopulta ollut ihan mieleinen. Se kuivui paljon hitaammin kuin muuta Ginan lakkani ja raidoittui pahasti. Piti siis pelastaa kynnet kunnon glitterpläjäyksellä ja siitähän mä tykkään.


Glitterkärjet useasti muutenkin pelastavat lakkauksen. Ne kestävät paljon pidempään eikä kärkiin tule heti kulumia. Näissä kuvissa lakka on ollut jo neljä päivää, eikä oikeastaan ole kuluneet juuri lain. Tykkään näistä kynsistä ihan hirmuisesti, mutta tiedättekö, mä kaipaan jo ihan kamalasti hempeitä kesäsävyjä. Joko saisi vaihtaa niihin? :D Mun kaikki tummat lakat ovat olleet todella vähällä käytöllä. Kaipaan pirteyttä ja vaaleat lakat vaan tuo sitä kivasti.


Mitäs te tykkäätte näistä? Kummat sävyt enemmin, tummat vai vaaleat, iskee nyt?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oikein kauniit kynnet ja hyvän väriset.
    ~elle ~

    VastaaPoista