Kenkäfanien suru-uutinen

keskiviikkona, tammikuuta 29, 2014

Kävin tänään töiden jälkeen Jumbossa etsimässä muutamia juttuja viikonloppua varten ja huomasin samalla jotain todella surullista kenkien ystävänä. Biancossa loppuunmyynti. Ens alkuun suruttelin sitä, että harmi kun sekin lähtee Jumbosta pois ja tästä lähtien pitää käydä jossain muualla, mutta myyjä kertoi jotain vielä surullisempaa. Kaikki Biancot lopettaa :( Ihan tyhmää! Mä olen kovasti paljon tykännyt Biancon kengistä ja nyt se sit lopettaa. Tutkailin kaikki hyllyt julmetun tarkkaan läpi, ettei yhdetkään unelmieni kengät vain jäisi sinne hyllyille notkumaan. Harmillisesti kaikista ihanista oli joko koot loppu tai sitten korko oli auttamatta nilkkavammaiselle liian suuri. Siellä oli ihan hirmuisesti kenkiä alle kympillä, joten kaikki kenkäfanit, menkää pian hakemaan niitä kaunokaisia kotiinne.

En mä kuitenkaan sieltä tyhjin käsin poistunut. Ostin kenkiini pehmukkeita ja kantalappuja. Pitihän sieltä nyt viimeiset hamstraukset tehdä.Käykää tekin siis pian ostoksilla, jos yhtään Biancon kengistä tykkäätte. Kohta niitä ei enää saa :(

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Möö :( Miksiköhän kenkäkaupat ei Suomessa menesty? Tuntuu et täällä Jyväskylässä ainakaan ei ole tarjontaa, niin on pakko tilata netistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möö todellakin :( Mäkin olen alkanut siirtymään nettikauppojen tarjontaan, kun ei oikein peruskaupoista saa niitä erikoisimpia. Tylsää.

   Poista
 2. Siis hyvä että mua ei ruvennut jopa itkettää tää tieto. Niin ihania kenkiä olen sieltä vuosien saatossa löytänyt. Onneksi edelliset viime syksynä niin on täksi kesäksi lähes käyttämättömiä kesäkenkiä. Ostin aina aleista monet kerrallaan. Minusta ne oli laadukkaita ja kauniita kenkiä. Onneksi nettikauppa säilyy edes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai nettikauppa säilyy?! Jeeee! Kyllähän sieltä sit ne ihanimmat kengät voisi tilata. Mut silti kurjaa, koska kivempi niitä oli suoraan kaupassa käydä kokeilemassa. :/

   Poista