Liikunnat vko 9, 2014

maanantaina, maaliskuuta 03, 2014

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Heti alkuun taas pahoittelut blogin hiljaisuudesta. Otin pienen blogiloman, sillä en malttanut datailla ihanien tyttäjen ollessa meillä kylässä. Kauhia ikävä jäi, kun serkkutytöt lähtivät kotiin takaisin. Meidän taloon laskeutui syvä hiljaisuus ja itselle tuli ihan toimeton olo. Täällä on ihan liian hiljaista! Höpöttelen elukoille ja vaikutan ihan pöpiltä, mutta tällainen syvä hiljaisuus ei ole kivaa. Oli kyllä niin ihanaa tyttöjen kanssa ja onneksi kohta päästäänkin viettämään heillepäin synttäreitä. :)

Liikunnatkin jäivät viime viikon osalta vieraiden takia vähän vähemmälle. Vatsalihashaastetta tietysti jatkan sen 30 päivää kunnolla ja olikin kiva, kun tytöt reippailivat iltaisin kanssani. Jumpe, mulla on kyllä huonot vatsalihakset. Minttu veteli vatsat tuosta noin vaan ja pisti lankkuakin kaksi minuuttia putkeen. Mä kun meinasin kuolla jo siinä 30 sekunnin paikkeilla. Kai ne tästä vahvistuu. Ihan hullun paljon vaan toistoja alkaa jo olla. Periks ei anneta!



MA: Salitreeni 1h 15min, 30pvä vatsalihashaaste
TI: -
KE: 30pvä vatsalihashaaste
TO: Tallityöt 1h, talutusta 1h, 30pvä vatsalihashaaste
PE: 30pvä vatsalihashaaste
LA: - (shoppailua 3h)
SU: 30pvä vatsalihashaaste


Mut voi ärsytys! Mä oon tässä hommassa kyllä auttamattomasti liian kärsimätön. Miksi niitä tuloksia ei vois näkyä vaikka parin viikon rehkinnän jälkeen. Eiiii. Musta tuntuu, että vaikka mä aherran pää punaisena sen viis vuotta, niin mitään ei oo tapahtunut. Ei vaan voi käsittää. Tässä tää maha oikein hyvin mukana kulkee, vaikka kuin sitä yrittää häätää. Ehkä valokuvien ottaminen voisi auttaa asiaan ja näkisi konkreettisesti jos jotain on tapahtunut. Oliskohan kuukauden välein sopiva aika ottaa kuvia? Mä olen pähkäillyt tätäkin ehkä triljoona kertaa, mutta en ole pystynyt hommaa tekemään. Kuvat on melkoisen raadollisia ja sit kun tän hyljemäisen olomuodon näkee kunnolla, tulen varmaan hakkaamaan päätäni seinään. Miksi olet päästänyt itsesi tähän kuntoon? Nii-i. Oma vika, mitäs löhöilit.

Mistä ihmeestä tähän saisi vähän pitkäjänteisyyttä?

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Hiljaa hyvä tulee. Olethan jo päässyt hyvin tuohon urheilun makuun. Onnittelut siitä.~elle~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos elle :) Pitäisi vaan malttaa mieli, kai niitä tuloksia sitten tulee.

      Poista
  2. Äläs nyt! Sieltä kuvista mitään hyljettä löydy ellet Saimaan rannalle lähde kuvia ottamaan. Vai onkohan niitä hylkeitä enää sielläkään muuten kuin laulussa. Sinä olet kuvien perusteella oikein hyvässä kunnossa oleva ja kaunis nainen! <3
    Mulla jää vatsalihashaaste vähäksi aikaa tauolle ku selkä meni salitreenissä viime viikolla. Tästä lähin kiinnitän extrahuomiota oikeaan asentoon liikettä tehdessä. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ÄÄ, sinä ihanuus ♥♥ Olet ihan paras ♥ Ihan kuule punastelen täällä :p
      Voi ei! Miten sun selkä nyt voi? Toivottavasti jo paremmin! Mullekin tuli pärin päivän tauko, mutta hämmästyin, miten hyvin silti jaksoin uuden setin vetää :) Kannattaa siis jatkaa, kunhan taas pystyt :)

      Poista