Liikunnat vko 14, 2014

maanantaina, huhtikuuta 07, 2014

Hurlumhei mikä päivä takana! On ollut ihan tajuton kiire. Ehdin vain pikaisesti piipahtaa kotona, kunnes piti kiitää meidän yksityistien kokoukseen. Nyt vielä pitäis tehdä kaikki iltahommelit ja yrittää päästä vielä suht ajoissa nukkumaan. Se nyt ei kyllä varmaan onnistu, kun kaikki hommat tekemättä. En siis sen kummemmin jää nyt jaarittelemaan liikunnoista, joten listaus viime viikolta. Mitäs sanotte? :)


MA: Salitreeni 1h20min, kävelylenkki 45min
TI: Salitreeni 1h25min, vatsalihakset - 160 perus, 100 rutistus, 65 jalkojennosto, 2min lankku, iltakävely 20min
KE: Kävelylenkki 6,2km 1h10min, tallityöt 40min, ratsastus 20min, vatsalihakset - 180 perus, 100 rutistus, 70 jalkojennosto, 2min lankku
TO: Salitreeni 1h15min (uusien laitteiden opastusta), tallityöt 40min, ratsastus 20min, vatsalihakset - 200 perus, 2min lankku
PE: Kävelylenkki 6,4km 1h5min, tallityöt 40min, ratsastus 30min
LA: Aamulenkki tyhjään vatsaan 5km 55min, vatsalihakset - 50 perus, 20 jalkojen nosto (migreeni)
SU: - (migreeni)Nyt on pakko sanoa, että mä olen itsestäni melko ylpeä :) Kuvan sanoma kuvaa täysin mun fiiliksiä. Mulla on ollut ihan mielettömiä fiiliksiä tajutessani, miten pystynkään tekemään hommat paremmin kuin edellisenä viikkona tai jopa päivänä. Esimerkiksi nuo mun vatsalihakset. Jumpe! Vetäisin sit enkat ja 200 istumaannousua putkeen, ihan toista noin vaan. Niksukin vaan hämmästeli, miten pystyin siihen. Mä kuitenkin olen ollut aina tyyppi, joka on valinnut ehdottomasti mieluummin sohvan kuin liikkumisen. Nyt mä haluan vain päihittää itseni joka kerta. Salitreenailu tuntuu ihan tuhottoman hyvälle ja se mikä mua hämmästyttää eniten on se, miten olen oppinut nauttimaan siitä. Jopa janoan sitä. Tunteita, joita en ole ikinä kokenut.  Ja yhdestä asiasta mun on vielä mainittava, mistä tulin niin iloikseksi. Äiti huomasi eilen, että mun inhottava niskakyhmy on sulanut pois. Siis huonosta ryhdistä johtunut niskalihasläski mikälie on hävinnyt lähes olemattomiin. Olin niin iloinen. Tästä on siis ihan mahtava jatkaa! :)

Nyt meen tekee muutamat vatsat vielä, ennen muita iltahommia ;D

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Mahtavaa Janet, olet esimerkkinä myös minulle. Täytyy vaan ottaa itseä "niskasta kiinni" ja loppu hyvin, kaikki hyvin.
  ~elle~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ~elle~ ihanasta kommentistasi :)♥ Kyllä se "niskasta kiinni" asenne on toiminut täälläkin, joten suosittelen :)

   Poista
 2. Hieno juttu! On kiva lukea tällaisista onnistumisen fiiliksistä, niillä jaksaa pitää treenikipinää päällä silloinkin, kun vaan tekis mieli jäädä sohvan uumeniin löhöilemään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Taru ♥ Huikeeta, jos mun kirjoituksista edes vähän huokuu innostusta muillekin. :) Fiilikset on olleet kyllä niin mahtavat :)

   Poista
 3. Ihan mahtava liikuntasaldo, vau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan iteki hämmästyin kun lopulta listasin, että olinpas tehnyt paljon :D

   Poista