Livbox - huhtikuu 2014

torstaina, huhtikuuta 10, 2014

Hitsi, me saatiin uusi postilaatikko. Mutta tiedättekö mitä, me ei olla vielä laitettu sitä paikoilleen, koska siitä luukusta ei mahdu Livbox sisälle :D Vähän kainovienosti kyselin Niksulta, että pystyisikö postilaatikkoa vähän tuunaamaan niin, että boxi mahtuisi sopivasti sisälle. Harmi vaan, että sitten koko lukollisen postilaatikon idea katoaa samalla. Tällä hetkellä meillä on sellainen, mistä saa koko kannen läväytettyä sepposen selälleen, joten sinnehän mahtuu vaikka mitä. Kuitenkin samalla se tuntuu jotenkin varkausherkältäkin. Aatelkaa nyt, jos joku olis pölliny mun Livboxin. Mähän saisin paskaslaagin! :D Pähkäilen tässä nyt kovin sen kanssa, että malttaisinko joka kerta lähteä postista noukkimaan boxia vai pitääkö laatikkoa tuunata hitusesti, että boxi mahtuisi. Sit kyllä mahtuu kaikkien kädetkin. Kamalan vaikeita valintoja. Mitä siis tehdä?

Vielä siis sain Livboxin suoraan postilootaan ja sehän saapui toissapäivänä jo meikäläistä ilostuttamaan. Tuotteet kuvaukseen ja nyt tämän jälkeen sitten käyttöön. Eli tuotteiden kimppuun.


Hämmästys oli suuri kun boxin avasin. Värinä oli ihana hempeä pastellinen vihreä ja huhtikuun teemana oli luonto, sieltä kun löytyy parhaat raaka-aineet niin ruokaan kuin kaunistautumiseen.

Argan Caren hiustuotteet tuli mulle tutuksi kauneus-messuilta. Yrittivät siellä niin kovin niitä kaupata kun sisältävät niin hyvää arganöljyä, mutta jätin silti ostamatta. Tosi kiva siis päästä niitä nyt sitten testaamaan, kun hitusen ehkä harmitti ostamatta jättäminen. Healing Smoothie, Reconstructice Hair Mask- hoitonaamiolta toivoin ihmeitä. Mun kuivaksi korpuksi menneet latvat tarvitsevat oikeasti kyllä saksien käsittelyä, mutta josko tämä pikahelpotusta siihen asti. Luulempa kyllä vain, että tuo tuubi loppuu mulla kerta kokeilulla. Tähän latvaan kun uppoaa tavaraa enemmänkin. Kuulostellaan siis. Ja hoidon jälkeen voi hiuksiin heittää Moisture Shot, Hydratin Styling cream syväkosteuttavaa muotoiluvoidetta. Mutta enhän mä koskaan muotoile mun hiuksia. Ehkä jos nyt yhden kerran sitten edes yrittäisin :D Mielenkiinnolla kyllä testaan.

Toistamiseen boxista tuli Nivean pikkuinen vartalovoidenäyte, joskin tällä kertaa eri versiona. Tämä Pure & Natural Body Lotion sisältää myös arganöljyä ja senhän pitäisi tehdä iholle ihmeitä. Näitä voiteita tulee kyllä melkoisen paljon koko ajan. Vähän plääh. Meikkejä ottaisin kyllä ehkä vähän mieluummin.

Ja kasvovoidekin...taas. Ella Baché Créme Tomate l'Originale kuulostaa kyllä pitkästä aikaa todella mielenkiintoiselta kasvovoiteelta. Heleyttävä vitaamiinivoide niin päivä- kuin yökäyttöön ja pitäisi sopia kaikille ihotyypeille. Tämä voide sisältää oikeaa tomaattiuutetta. Tuoksuukohan se tomaatille? Klassikko tuote jo vuodesta 1936, joten kai se jotain taikoja tekee. Vaikka mua vähän harmittaakin, että taas tuli kasvovoide, niin tätä mä kyllä lähden testaamaan mielenkiinnolla. Tuo tomaattinen tuoksu mua mietityttää kyllä, että onkohan se sellainen. Taida nähdä sitten tomaattisia unia :D

Sitten boxin hämmentävin tuote. Kyllä, kauneus tulee sisältäpäin ja meidän pitäisi syödä terveellisesti ja monipuolisesti, vitamiineja ja hivenaineita unohtamatta. Boxista tulikin siis Ladyvita Beautyn ravintolisää. Voi nyt kyllä innosti tuote kovasti! Mä olen vasta tämän vuoden puolella hiffannut kunnolla vitskujen ja ravintolisien tarpeen, koska multa on mm. magnesiumin syönnin aloittamisen jälkeen vähentyneet suonenvedot lähes olemattomiin. Mutta tämä Ladyvita pääsee ehdottomasti vielä muiden lisukkeiden kaveriksi. Biotiini toivottavasti vahvistaa hiuksia ja kynsiä :) Kokeillaan.

Viimeisenä sitten taas ruusuntuoksuinen tuote. Kettu. Voi ruusu, ruusu. Toivottavasti tässä Herbinan biohajoavassa ruusupuhdistus vaahdossa ei ole kovin voimakas ruusuntuoksu. Jää muuten sekin käyttämättä. Sen sanotaan olevan pehmeä ja hellävarainen, joka pudistää epäpuhtaudet ja jopa meikin. Uu! Testiin siis pääsee. Siinä on myös rauhoittavia ja hoitavia ainesosia. Kelpaa :)


Pakko sanoa, että tämän kuun boxi ei sytyttänyt mua ihan kympillä. Jotenkin melko laimea boxi. Tuotteet varmasti oikein oivia, mutta mikään ei ollut sille ÄÄÄÄ, ihanaa. Mitäs mieltä te olette?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Olen erittäin kateellinen kaikille tomaattivoiteen saajille! Muuten boxissa oli mielestäni ihan kiva juttu tuo Ladyvita. Dr. Hauschkan näyte olisi saanut olla suurempi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsi, harmi kun tuotteet ei aina osu ihan kohdilleen. Ladyvita oli kyllä tosi kiva. Minkä Hauschkan tuotteen sait? :)

      Poista