Lämmintä ruskeaa Chocolate Barilla

sunnuntaina, helmikuuta 01, 2015

Mä olen kärsinyt tänään sunnuntaifiiliksestä. Aamulla se oli vielä ihana olo. Luin rauhassa lehtiä ja nautiskelin muutaman kupin teetä. Yks kaks kello hurahtikin ja näytti viittä. Jaa, siinä se päivä sitten olikin. Huomenna taas töihin. Nyt kyttään kelloa koko ajan ja se tuntuu juoksevan tupla vauhtia eteenpäin. Kivat sille. Vois vähän hidastaa. Ajattelin lopettaa viikon saunomiseen ja yrittää muuttaa ajatukset positiivisemmiksi viikon alkuun.

Positiivisuutta voisin ammentaa vaikka eilisestä meikkailutuokiosta. Miten voikaan ihminen tulla iloiseksi, kun kohtuu uudella luomiväripaletilla pääsee oikein kunnolla työskentelemään. Too Faced Chocolate Bar on mulla ollut kyllä jo testauksessa, mutta vain parin värin osalta. Eilen päätin kuitenkin tehdä koko silmämeikin sillä. Olen ihan lovena palettiin. Miten ihana se onkaan, tuoksusta nyt puhumattakaan.


kulmat // Anastasia Dipbrow Pomade Chocolate
pohjustus // Urban Decay eye primer potion
luomivärit //  Too Faced Chocolate Bar sävyt  White Chocolate, Marzipan, Salted Caramel, Semi-Sweet
rajaus // Lumene  Intense Liner Waterproof 1 Intense Black
vesirajan rajaus // L'oréal Color Riche 104 Icu Cappuccino
ripsiväri // Oriflame The One

Paletin sävyt ovat todella mukavat työskennellä. Värit sulautuivat toisiinsa todella vaivattomasti ja häivyttely oli helppoa hommaa. Ajattelin tehdä tästäkin paletista vielä tarkemman postauksen. Se meinaan ansaitsee sen :)


pohjustus // Clarins Instant Smooth Perfecting Toutch
meikkivoide // Rimmel Lasting Finnish Nude
puuteri // MAC Mineralize Skinfinish natural
varjostukset // Make Up Store luomiväri Smog
aurinkopuuteri // Lumene Arctic Sun
poskipuna // MAC Dainty
korostus // The Balm Mary.Lou Manizer
huulipuna //  Isadora Twist Up Matte Lips 56 Candy Store

Asiasta kukkapurkkiin, mulla on tiistaina naistenlekurille meno. Olis aika keskustella miten pillereiden vaihto lopulta sujui ja tilanne noin muutenkin. Eli sopiiko nämä minipillerit mulle vai ei. Mutta huomaatteko te muruseni, millaiselta mun iho nyt näyttää? Okei, onhan siin meikki päällä, mutta noin muuten? Ei, älkää kattoko mun ryppyjä. Ne löytyy sieltä kyllä edelleen. Mutta noin muuten, eikö olekin vähän tasaisempi? Nyt tulee enää yks kaks yksittäistä finniä naamaan, arvet on kyllä vielä, mutta paremmalta näyttää kuin aikoihin. Kerron kyllä lekurille, että melkoista tuskaa on kropan kanssa viimeinen vuosi ollut.



Mitäs sanotte mun lauantain shoppailumeikistä noin muuten? Isadoran uutuus matta huulipuna toi mukanaa vähän kesäistä fiilistä. Sävy on niin ihana :)

You Might Also Like

22 kommenttia

  1. On kyllä kaunis meikki! Tuon Chocolate Barin kotiuttaisin itekin mielelläni :p Ja ennenkö ehdin edes lukaista tuota kappaletta sun ihosta, niin ajattelinkin että omaps se silentynyt! Jeee hieno homma! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä todella lämpimästi suosittelen tuota Chocolatea. ;)
      Ihanaa, että säkin huomasit ♥ Iho on mulle kuitenkin ollut niin arka paikka.

      Poista
  2. Meikki, mieletön♡ naama tilanne, huippu♡ mimmi noin muuten, ainutlaatunen♡
    Ja paita, mulle:) (mistä?)
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi muru mikä kommentti ♥ Kiitos ♥
      Ja paita, senkus haet, saat sen :)

      Poista
  3. Ihana meikki! Katoin itseasiassa että onpa sun iho hyvässä kunnossa jo ennen ku pääsin tekstissä tuohon kohtaan missä puhut siitä! :) selkeesti siis alkaa näkyä eroa ja oon tosi ilonen sun puolestas jos vihdoin alkaa aknetunnelin päässä näkyä valoa! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon sarkku ihanainen ♥ Ihana, että tekin huomaatte sen :) Meikin kanssa iho näyttää jo kohtuu hyvältä, ilman vielä punoittaa. Mutta parempi edes näin :)

      Poista
  4. Kaunis meikki! Ja sun iho näyttää tosi hyvältä ja kuulaalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanuus ♥ Olen iloinen, että on paremmassa kunnossa :) Mutta jumpe vaan, jos saisin samanlaiset siloposket kun sulla ♥

      Poista
  5. Suloinen kultamurunen!♡♡♡ Ihossa on tapahtunut todella paljon muutosta parempaam. Meikki on oikein passeli.
    äitiliini näin tuumailee.

    VastaaPoista
  6. Kaunis ruskea meikki ja hienoa, että iho on parempi! :)

    VastaaPoista
  7. Se ihohan oli jo tosi hyvä :) En meinaan eilen edes huomannut finnejä enkä kyllä ryppyjäkään sulla <3 Anna mä pidän rypyt niin pidä sä vielä silee nassu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kuulla syrra ♥ Mut johan nää rypyt alkaa kato koht kolmekymppistä vaivata. Ollaa kohta yhdessä ryppyrusinoita :D

      Poista
  8. Miten kaunis meikki. Sulla on kyllä aina <3

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. Voi apua Minna, kiitos ♥ Hän nyt punastelee ♥

      Poista