Loppuneet tuotteet - tammikuu 2015

keskiviikkona, helmikuuta 04, 2015

Vitsit soikoon. Mun piti kirjoittaa näistä loppuneista tuotteista jo eilen, mutta kappas vaan kun maailma oli tällä kertaa vähän mua vastaan. Maanantaina meille tuli paljon lunta, siis todella paljon. Eipä siinä, menin tekemään lumitöitä ja sain todeta sen käyvän ihan kuntosalitreenistä. Voi julmettu miten painavaa lumi oli! Heittelun lunta hikihatussa kuin mielipuoli ja lopulta energian loppuminen pakotti haukkaamaan murkinaa. Onneksi Niksu oli tulossa töistä muutaman tunnin päästä ja hän lupasi jatkaa. Minä sitten päätin lähteä Taren kanssa käppäilemään. Kävelin reippain askelin. Se oli virhe. Satanut lumi peitti jään ja kappas, siinä mä sitten makasin maassa hetken itseäni keräillen. Ehdin sanoa itselleni pari kertaa, etten kaadu, kun jalat viuhtoivat menemään. Siltikin salamana mun takamus tärähti maahan ja samalla oikea käsi ja takaraivo. Hetken aikaa keräiltyäni Tare katsoi mua ihmeissään, että mitä mä sitä narua nyin. Jatkoin kävelyä hetken matkaa, mutta pakkohan sitä oli kääntyä takaisin kotiin.

Loppuilta menikin sitten sohvalla mahallani maaten. Takamusta vihloi. Häntäluuta pahimmin. Seuraava yö meni sitten vähän kyljellä könyten. Aamulla sitten huomasin, että olin samassa rytäkässä reväyttänyt oikean puolen lihaksia rinnan päältä. Takamus oli julmetun kipeä. Vähän haastavaa oli kävelläkin. Könötin sitten eilisen päivää vähän heikkovointisena, vaikka yritin tsempata liikkumalla...ei vissiin tehnyt kovin hyvää. Viime yönä heräsin ihan kamalaan päänsärkyyn. Kolmen maissa tuntui siltä, että joku jyskyttää nupin sisällä niin kovaa, että tekisi mieli oksentaa. En tiedä oliko tämä jotain jälkisärkyä kaatumisesta, mutta onneksi nyt olo on jo kohtuu hyvä. Takamus on edelleen hellä, samoin rintalihas. Silti painelin treeneihin ja tein parhaani. Kyllä se siitä.

Mutta nyt siihen päivän todelliseen aiheeseen. Eli tammikuun loppuneisiin tuotteisiin. Härreguudendo. Niin se ensimmäinen kuukausi tätä vuottakin on jo ohi. Järkyttävää ajankulkua.


Tammikuussa loppui oikeastaan hyvin tavallisia tuotteita. 11 tuotetta kaikkinensa, joista 9 täysikokoisia, yksi näyte ja yksi käyttötuote. Tai en mä ihan varma ole onko tuo Rich täysikokoinen vai ei. Kohtuukokoinen ainakin :D Olin oikeastaan vähän pettynyt lopulliseen saldoon. Toivoin, että olisin saanut kulutettua paremmin. Näissäkin kun Niksu on osittain auttanut.


Hiustuotteita tyhjeni neljä. TRESemmé kuivashampoo oli heräteostos, vaikka olin sitä pähkäillyt muiden suositusten takia testiin. Olihan se ihan jees. Ei silti päihittänyt Batistea tai halpaa Herbinaa. Ne on edelleen mun suosikkeja kuivashampoissa. Kyllä tämä "pesi", joskin ei niin hyvin kuin olisin toivonut. Hiuksiin ei jäänyt pahaa jauhoista olemusta ja tämän tuoksu oli raikas. Ihan jees, mutta taidan pysyä noissa vanhoissa lemppareissa.

XZ vahvistava hoitoaine ei pitänyt mun herkästi takkuavaa lettiä selvänä. Mustaherukan tuoksuinen hoitsikka oli muuten kyllä oikein kiva, mutta mä tarvitsen apua takkuuntumiseen. Eikä tämä muuten herättänyt sen kummempia tuntemuksia. Kovin tavallinen mielestäni.

Sitten tuote, jonka nimeen vannon todellakin! Biozell Color Mask hoitava sävyte todella tekee sen mitä lupaa. Itse käytin tätä kuiviin hiuksiin ja menin sen kanssa saunaan. Annoin vaikuttaa kymmenisen minuuttia. Varmaan jopa vähän enemmän. Tämä ensinnäkin hoitaa hiuksia ja tekee niistä siloisat, mutta sen lisäksi vielä taittaa todella hyvin keltaisuutta hiuksista. Siis ainakin tämä sävy Silver. Olen todellakin myyty! Tekisi mieli testata näitä muissakin sävyissä.

Rich Intense moisture shampoo tuli heinäkuun Livboxista ja se on tönöttänyt tuolla kylppärin hyllyllä käyttämättömänä pitkät tovit. Sitten mua alkoi ärsyttämään, kun en osannut koskaan tarttua siihen ja päätin käyttää sen ahkerasti loppuun. Tuote oli edelleen ihan kiva. Ei mitenkään maata mullistava. Toimiva shampoo, joka tuntui kohtuu kosteuttavalta. Joskin mulla tuntui hiukset rasvoittuvan tämän käytöllä enemmän. En taida ostaa uudelleen.


Dermosilin käsisaippuat ovat oikein kivoja. Tällä kertaa meillä oli kirkas, joka tuoksui puhtoiselle, sekä sininen, joka oli ihanan makoisa. Tykkään kyllä kovasti saippuasta, mutta itse puteli on hieman haastava. Mua vähän öklöttää se, kun likaisilla sormilla joutuu puristamaan purkkia ja se alkaa hetken käytössä olon jälkeen näyttämäänkin siltä, että sitä on näprätty. Samoiten putelista tuli aina liikaa saippuaa käsille. Parempi puteli, ostaisin varmasti useamminkin. Muuten on siis oikein toimivaa tavaraa :)


Mä en uskalla mennä laskemaan, kuinka monta suihkusaippuaa mulla on kaapeissa jemmassa. Muutama nyt ainakin. Sieltä siis tasaisen tappavaan tahtiin olen kulutellut saippuoita. Niksu avittaa aina välillä, vaikka hänellä suurimmaksi osaksi onkin miesten saippuoita. Pidän kovasti näistä Yves Rocherin saippuoista. Tämäkin manteli oli oikein ihanan tuoksuinen ja toimiva saippua noin muutenkin. Iho ei myöskään kuivanut ihan korpuksi tämän kanssa. Voisin ostaa uudelleenkin :)

Pepsodent Super Fluor, perushampitahna. Toimii, mitäpä sitä muuta sanomaan. Pesee, muttei tee taikoja kalustolle.

Himalaya Complete Care Herbal hammastahna oli mielenkiintoinen tuttavuus. Säikähdin ensi alkuun tuotteen sävyä. Harmahtavaa tavaraa joka haiskahti hieman yrteille. Tähän en oikeastaan tykästynyt. Tuote pysyi kohtuu vetisenä suussa ja pesuteho ei ollut mieleeni. Ihan kuin plakkia olisi jäänyt joka kerta suuhun.

Rexona shower fresh, ihanan raikkaan ja puhtaan tuoksuinen. Toimii, perus tuote. Voisin ostaa uudelleen.

Viimeisenä vielä sheiveri. Rfsu Smooth shaving ei ollut ihan sitä mitä se lupaili. Pehmeää ajoa...not. Repi karvoja ja kaksi kertaa jopa maltoin kokeilla ennen kuin tämä kolmiteräinen sheiveri sai lentää käpälämäkeen. Ei, en todella nauttinut ajotuntumasta.


Tällaisia tuotteita tammikuun loppuneissa. Oliko mitään teille tuttuja tai käytössä olevia tuotteita?

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Mä olen myös tuota Tresemmen kuiashampoota käyttänyt ja tykännyt, mutta nyt viimeisen putelin aikana olen tullut siihen tulokseen ettei se (ainakaan enää) taida tarpeeksi toimia. Ostin siis Batistea, saa nähdä miten se pelaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä tykkäsite Batistesta? :)

      Poista
    2. Mun ensimmäinen suihkaus vaikutti hyvältä; ei voimakasta tuoksua ja päähän ja hiuksiin hieromalla ihan pätevä tulos. Tummiin hiuksiin tosin hieman jäi vaaleaa jälkeä, mutta sekin tasottui sitten lopulta. Teillä ei sitä ongelmaa tosin ole. :D

      Poista