Väsynyt, mutta kiitollinen

sunnuntaina, toukokuuta 17, 2015

Hurlumhei! Nyt on Turun matka suoritettu ja pakko myöntää, että on vähän väsynyt olo. Väsynyt, mutta äärimmäisen onnellinen ja kiitollinen. Mulla on takana ihan mielettömän ihana päivä. Tapasin ihan mielettömän ihania tyyppejä, kuulin paljon kosmetiikasta ja matkaan sain vielä maailman mahtavimman goodiebagin. Kerrassaan mainio kosmetiikkamiitti siis.


Koska ajatus ei tällä hetkellä väsymyksen takia oiken kunnolla kulje, en ala kunnolla erittelemään vielä päivän tapahtumia. Pitäähän siitä kunnon postaus tehdä. Ei varmaan muuten olisi näin uuvahtanut olo, mutta meillä meni Annien kanssa pitkälle yöhön, kun tutkailtiin noiden goodiebagien sisältöjä. Unta saatiin vissiin vaivaiset viis tuntia ja eihän se ihanan päivän jäljiltä oikein riittänyt.


Palataan päivään vielä tarkemmin sis myöhemmin, sillä nyt musta tuntuu että kaadun tuonne sohvan pohjalle uudelleen. Parin tunnin päikkärit on jo takana ja olen valmis yöunille.
Iso kiitos vielä tätäkin kautta kaikille <3

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Ihan mielenkiinnosta: saitko tukan auki helposti? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, mä vähän pelkäsin, että joudun tekemään ison työn. Mutta ei! Aamulla hiukset olivat jo vähän avautuneet ja sit vain harhajasin läpi. Eli olikin helppo :)

   Poista
 2. Love you kaunotar <3 Ihana kun olit mukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, olet ihana <3 puspus ja mahtia oli olla <3<3

   Poista
 3. Muistojen täyttämät viikonloput ovat kyllä monesti raskaita ja unta kaipaa, kun aivot koettavat käsittää kaiken upean tapahtuneen :)

  VastaaPoista
 4. Oi, oli varmaan kivaa <3 Turku on kyllä niin ihana paikka.

  VastaaPoista