Lomalla on ihana olla (liikunnat vko 25)

keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2015

Lomalainen täällä hei!
Voi vitsit, vasta kolmas päivä virallisesta lomasta ja musta tuntuu kuin olisin ollut jo paljon pidempään. Miten ihanaa! Okei, olihan tuossa nuo Juhannusvapaat, mutta tää lomalla oleminen tekee mulle ihan hitsin hyvää. Stressi tuntuu karisevan hyvää vauhtia, mieli sekä kroppa on saanut levätä ja olen unohtanut kellon olemassa olon aika hyvin. Nyt sen vasta oikein tajuaakin miten hyvää vapaat tekee.


Tai eihän me nyt pelkästään olla lorvailtu. Töitähän me ollaan täällä kotona tehty. Remonttitöitä. Tai suunnittelutyötä vasta. Otettu kovasti selvää hinnoista ja suunniteltu tulevia hommia kovasti. Eipä sekään mitään helppoa hommaa ole. Ja se numeroiden ja firmojen selvittely, kuinka ärsyttävää hommaa. Miksi niitä kaikkiä ei vaan voisi olla yhdessä paikassa selkeästi, ettei tarttisi päihkäillä ja selvitellä niin kamalan paljon? Olen tänäänkin roikkunut puhelimessa hyvän tovin. Eikä siltikään kaikkea ole vielä selvinnyt. Huomisen hommana onkin sitten metsästää hyvä rakennustarkastaja.


Ja pihatöitä on myös tehty oikein urakalla. Ruohonleikkuuseen on taas kulutettu pari päivää ja tietysti pihalla tutkittu tulevaa remontinkohdetta, eli tuota meidän talon sokkelia. Kohta meillä taitaakin piha olla kovin pahasti myllätty. Huolestuttaa jo nyt kaikki nuo meidän ihanat kasvit mitä pitää siirtää ja pahoin pelkään niiden ottavan nokkiinsa ja pahimmassa tapauksessa kuolevat. Taitaa kuitenkin olla pikkasen tärkeämpi tuo meidän talon pohja. Se jos ei ole kunnossa, niin ei ole mitään väliä millaisia kasveja täällä pihalla sitten kukkii.

MA: -
TI: -
KE: -
TO: -
PE: -
LA: sulkapallo 1,5h
SU: sulkapallo 30min, ruohonleikkuu 2,5h


Nyt sen vasta oikeastaan tajusi, kuinka kovasti olinkaan lomaa vailla. Kroppa varsinkin oli mennyt ihme tilaan. Väsytti koko ajan, vaikka ei ollutkaan mitekään rääkätty olo. Olen nyt muutamana yönä nukkunut vissiin vuoden univelkoja pois, kun unta vain riittäisi ja riittäisi. Ja mikä sen parempaa kun ei ole pakko edes nousta jos väsyttää. Olenkin hyvillä mielin antanut itselleni luvan nukkua sen verran kuin nukuttaa. Kun ei ole mikään pakko nousta mihinkään, niin mieluummin käytän aikani kehon palauttamiseen.


Sellaista siis tänne. Ihan perustouhuamista ja lepoa. Lomaa :)

Mitäs teille ihanuuksille kuuluu? Mullehan ehti jo tulla kova ikävä tänne ja teitä! Vaikka loma tietokoneesta tekee hyvää ja edelleen päivittelen vähän harvaksemmin, niin en mä nähtävästi täältä kovin montaa päivää voi olla poissa ;D

You Might Also Like

0 kommenttia