Neutraali meikki - ennen ja nyt

tiistaina, kesäkuuta 02, 2015

Meinasin tipahtaa tuoliltani, kun etsin vanhoista kuvista yhtä tiettyä näyttääkseni kaverille. Nauraa käkätin itselleni. Olenko todella meikannut itseäni noin. Miksi, voi miksi? Pikkuinen Janet ei ole nähtävästi ihan hallinnut hommaa vielä.


Voi, tuota siloposkea mulla on ikävä, mutta noita kulmia...ei todellakaan xD Jäätävän kamalat. Siis apua! :D Tässä mun iho oli niin hyvässä kunnossa. Sitä mä ikävöin. Harmi kun en löytänyt kuvaa, jossa aurinko ei olisi paistanut suoraan naamaani. Se tekee sävystä oranssimman. Kuva on ehkä noin seitsemän-kahdeksan vuotta vanha. Olenko mä yhtään oppinut meikkaamaan? Tässä kuvaa tämän hetken neutraalista meikistä.


Ainut mitä multa tästä kuvasta puuttuu on silmänrajaus, mutta muuten samalla tekniikalla tehty meikki. Onko kulmat tätä nykyä yhtään paremmat? :D Näen ehkä painajaisia noista vanhoista. Kamalat!

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Nyt kulmat on ihanat. <3 Kulmamoka on sellainen, minkä taitaa melkein kaikki tehdä jossain vaiheessa. Millä sä oletkin saanut ne noin värjätyiksi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jonna! <3 Muistelen hämärästi, että mulla oli joku tummanruskea kulmakynä tuolloin käytössä. Aika timakat on :D Mut viissiin moni on saman virheen tosiaan tehnyt.

   Poista
 2. Mun babyface, olit silloin ja oot edelleen♡
  Mut juuh, huikeet kulmat, tykkään tän hetkisistä, paaaaljon enemmän; )
  Ja meikata osaat♡
  Luv juu♡
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. babyface :D teini, finnien perusteella :D
   Kiitos wakas, luv juu <3

   Poista
 3. Nykyinen meikki on luonnollisempi ja pukevampi :)

  VastaaPoista
 4. Ei oo paha tuo vanhakaan, paitti kulmat tietty hieman uhkaavat, hehee. :D Et kyllä paljon ole vanhentunut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin nuorempana oli siloisat posket, noi kulmat on kyllä pahat! Mut kiitos muru :D Babyface vai? :D

   Poista
 5. Mää meikkasin kulmat samantapaisesti pari vuotta(hitto, eiku viis vuotta :o) sitten kulmat! Ja olin niistä vielä todella ylpeät tai siis luulin oikeesti et ne on luonnolliset...:D:D Olin vielä ihan blondi ja tumman ruskeella vetelin menemään:D:D:D:D:D Voi että! Onneks oon alkanut opettelemaan...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama täällä. Mäkin olin ylpeä noista silloin kauan sitten :D Nyt en todellakaan kehtaa edes katsoa tuota kuvaa. Ja sama, vaaleet hiukset, hyvä ettei musta kynä. Onneks kaikkea aina oppii :)

   Poista