Livbox - toukokuu arvostelu 2016

keskiviikkona, kesäkuuta 08, 2016

Hah, nyt mulla onkin ihan hyvää aikaa bloggailla täällä työmaalla. Mun tuuraaja tässä verestää muistiaan seuraavat reilun kaksi viikkoa ja mä tässä vaan saan vahtia vieressä, että miten hommat oikein sujuu ja annan vastauksia niihin kaikista kiperimpiin juttuihin, jos ei meinaa itsestään aueta. Eli periaatteessa tulevat viikot ennen lomaa on ihan helppoja, joskin uuvuttavia sitä osin, että aika tuntuu kuluvan ihan hirmuisen paljon normaalia hitaammin. Josko nyt vihdoin pääsisin ajantasalle blogien lukemisenkin osalta. Kamalan paljon on kertynyt luettavaa, kun aika ei tunnu riittävän kaikkeen mitä haluaisi tehdä.

Mutta juu, niin se taas uusi Livbox on hyppysissäni ja sitä ennen haluan sanoa vielä viimeisen sanani viime kuun boxista. Mä en tiedä, onko mulle tullut joku kosmetiikkaähky, kun en ole jaksanut innostua mitenkään hurjan kovin uusista tuttavuuksista. Meikkaan oikeastaan tällä hetkellä vain sen verran kuin on pakko. Arkisin vähän bb-voidetta, ettei naama näytä ihan ammutulta ja sitten kulmat ja ripset. Viikonloppuisinkaan kun ei nyt ole ollut sen kummempaa tekemistä (paitsi viime lauantain ylppärit) niin on saanut suhata naama paljaana kotosalla. Eli kosmetiikkaintoilu on tällä hetkellä vähän hukassa. Ehkä se sieltä siis nostaa taas päätään jossain vaiheessa. Tämä siis pohjustuksena sille, että en kauhean tarkasti viime kuun boxia syynännyt läpi.


Iberon hiuslenkit olivat siis lisänä boxissa, eivätkä ns. kuuluneet itse sisältöön. Pompulat edelleen testaamatta. Samoin Pandan vadelmamuru-suklaa on edelleen syömättä. Ei ole tehnyt yhtään makeaa mieli, joten suklaakin on jäänyt maistamatta.

Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipes on boxista toinen tuote, jonka käytinkin loppuun viikossa. Seitsemän puhdistuspyyhettä sisältänyt pakkaus oli ihan sopiva testausmielessä. Viikossa ehtii saada ihan hyvän mielikuvan tuotteista. Nivean puhdistuslaput olivat erittäin hellävaraisia ja  puhdisti kasvoilta hyvin meikkijäämät. Ja painotan, jäämät. En saanut tällä puhdistettua koko meikkiä kasvoilta. Yritin sitäkin. Olisi tarvinnut useamman lappusen siihen hommaan heittämällä, enkä halunnut tuhlata niitä siihen testaukseen. Tämä jätti ihon pehmeäksi ja hoidetuksi,  joten uskoisin herkempienkin iholaatujen voivan käyttää tätä huoletta. Itse en kokenut tarvitsevani edes kosteutusta tämän jälkeen, kun sen verran hoidetuksi iho tuntui jäävän.

Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage suihkusaippua kului myös hetkessä loppuun. Saatoin tosin käyttää tuota vähän reilummalla kädellä, kun kivat hierontapallot kuorivat ihoa sen verran hyvin, että löträsin vähän menemään. Erittäin raikas tuoksu ja voisin ostaa tätä kyllä uudestaankin.

Biozell Professional Texturizing Spray Rakenne- ja volyymisuihke olikin lopulta tämän boxin paras tuote. Olen hämmentynyt. Minä, totaalinen tukka-amatööri olen nyt viime aikoina ollut innostunut eniten näistä tukkajutuista. Tää on mulle itsellekin todella hämmentävää. En mä ole tottunut käyttämään mitään tukkajuttuja ja nyt niitä sitten käytänkin kaikista mieluiten. Biozell antoi todellakin mahtavaa volyymia ja rakennetta hiuksiin. Tein tämän avulla hiuksiini lauantaina kunnon nutturakampauksen ja tämä oli oiva apu pohjalle kuin muhkean nutturan tekemiseen. Hiukset jäävät karkeiksi ja helpommin muotoiltaviksi. Tykästyin tähän todenteolla.

Cutrin Pure ISM Anti-Green shampoo tuli testattua vain yhden kerran. Pesuteho ihan ok, mutta tämä ei mua sen kummemmin innostanut lisäkäyttöön. Tämä lähtee kyllä eteenpäin, kun melkein täysi puteli on. Mulla ei tästä oikein ole mitään samottavaakaan.

Boxia esiteltäessa sanoin, että tämä Neutrogenan Visibly Clear Correct & Perfect CC-voide on ehdottomasti boxin kiinnostavin tuote. No tuota.... Se ei sitten lopulta omalla naamalla toiminutkaan ihan niin kuin olin toivonut. Mulla on kyllä sellainen tunne, että mun pitää antaa tälle vielä mahdollisuus, mutta parin testauksen perusteella tämä ei vain sovi mulle. Tämän kanssa käy niin kurjasti, että se kuoriutuu mun iholta pois melkein heti vähänkään kuivahtaessaan. Sormin levitettynä tämä ei tuntunut antavan peittoa yhtään ja heti levityksen jälkeen jos koski naamaan, se rullautui pois. Joko mulla on liian rasvainen iho, että se rullaa tai sitten siinä on joku muu mikä ei toimi. Seuraavan kerran levitin Beautyblenderillä. Jälki sen kanssa oli parempi, muttei kuitenkaan miellyttänyt mua ihan täysin. Ja tälläkin menetelmällä jos hipaisit kasvoja, rullautuminen oli taattu. Eli näillä kerroilla meistä ei tullut kavereita, mutta mun on varmaan annettava tälle vielä mahdollisuu.

Mikäs teidän mielestä oli boxin paras tuote? Ja hei, toimiko CC-voide teidän kasvoilla? Mä haluan tietää. Mitä mä teen sen kanssa väärin. Kannattaako siis vielä yrittää?

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Mä levitän CC-voiteen meikkimunalla. Olen kokeillut sormia tai kabukia, ei levity niillä. Levityksessä saa kyllä olla nopea eikä sitä auta alkaa kerrostamaan, ei onnistu. Peittävää pohjaa sillä ei saa mutta hyvinkin sellaisen töihin kelpaavan :) voi olla ettei se niin toimi rasvaisen ihon kanssa? Mulla on tälläinen pintakuiva sekaiho :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä veikkaan, että tällä mun rasvaisella iholla on joku syy tähän toimimattomuuteen. Vaikka mä käsitin, että tämä olisi erittäin sopiva epäpuhtoiselle iholle. No, mä testaan vielä kerran :P

   Poista
 2. Mulla on ollut samoja ongelmia tuon cc:n testauksen kans, jotenkin rullautuu pois ja jää paakkuu :( mulla itellä seka iho. Oon levittänyt sormin ja siveltimellä, bbtä pitäisi vielä testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta ihan kiva kuulla, etten ole ainut joka tämän tuotteen kanssa on taistellut, mutta samalla harmittaa, ettei se tunnu toimivan kovin hyvin. Kerro, miten sulla sitten meni bb:n levityksen kanssa. Onko tää tuote vaan susi meille joillekin...

   Poista
 3. Mulla toi cc-voide käyttäytyy ihan tismalleen samalla tavalla kuin sulla! Rullautuu niin sormilla kuin meikkimunalla levitettäessä :( pitäis varmaan kokeilla levittää sitä vain pieni määrä kerrallaan, ehkä sitten se ei rullautuisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta lohdullista, etten ole ainut joka tämän kanssa taistelee :D. Harmittaa vaan, ettei tuote sitten toimi muillakaan :/

   Poista
 4. Mulla toi cc-voide käyttäytyy ihan tismalleen samalla tavalla kuin sulla! Rullautuu niin sormilla kuin meikkimunalla levitettäessä :( pitäis varmaan kokeilla levittää sitä vain pieni määrä kerrallaan, ehkä sitten se ei rullautuisi?

  VastaaPoista
 5. Mäkään en oikein päässyt cc-voiteen kanssa sinuiksi parilla kokeilukerralla, aikalailla sama juttu kuin sulla ja muilla kommentoineilla, annan vielä yhden mahdollisuuden ja jos ei toimi niin meitä ei vain ole tarkoitettu toisillemme.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testataan vielä ja jos ei tosiaan sittenkään wörki, niin kai se on vain uskottava, ettei meistä tule kavereita. :P

   Poista