Oliko mulla lomaa vai?

maanantaina, elokuuta 29, 2011

Olipa melkoinen shokki pitkästä pitkästä aikaa herätä puoli viisi aamulla. Tänään on siis lomalta paluu päivä ja arkinen aherrus alkoi taas. Olisin ihan valmis jäämään pidemmäksikin aikaa lomailemaan, sillä tekemistä tuntuu olevan riittämiin. Väsymys on ihan kauhea ja tuntuu, että kello matelee todella hitaasti vai meneekö se jopa taaksepäin? Miten vapaat aina vierähtää niin nopeasti? Tällä hetkellä tosiaankin tuntuu, ettei mulla oikeastaan lomaa edes ollut, vaikka kalenterista voi lukea kaikkea kivoja tehtyjä juttuja.

Lomalla
matkusteltiin Suomen sisällä,
siivoilin,
shoppailin,
tein eri ruokia ja leivoin,
lenkkeilin,
katselin leffoja,
kävimme Lintsillä ja Sea Lifessä,
vietimme vuosipäivää,
olin ystävien ja äidin kanssa,
autoimme talkoissa,
kyläilimme,
luin,
sairastin flunssan :(
ja ihan vain oleilin

Heti loman alettua lähdimme mieheni vanhemmille kyläilemään 600 km päähän. Meillä oli siellä todella kivaa ja vietin melkoisen paljon aikaa siellä hevosten parissa, omistaahan mieheni pikkusisko hevosen. Oli todella onnistunut reissu. Toisella lomaviikolla sairastuin flunssaan ja yksi viikko tosiaan meni sairastaessa, onko tämä nyt se kunnollisen työntekijän merkki? Kaksi päivää kurkkukipua, seuraavat kaksi nenä tukossa ja sitten nenä vuotikin kuin Niagara. Onneksi siitäkin selvittiin. Kolmannella viikolla tosiaan vietimme vuosipäiväämme ja matkustimme Helsinkiin Linnanmäelle päiväksi, meidän tuurilla Lintsi aukesikin vasta kello neljä joten kävimme katsomassa Sea Lifen asukkeja myös. Musta on tainnut tulla vanha sillä tulin useimmissa laitteissa huonovointiseksi ja sain mukaani migreenin. Mieheni voitti euron pelistä navigaatorin, joten meidän reissu ei periaatteessa ollut edes kallis. Remontti kotona eteni, vaikkakin erittäin vähän ja taas sai lisäpuhtia siihenkin hommaan. Viimeisin viikoin lomailinkin yksikseni ja käytin aikani tehokkaasti liikkuen, shoppaillen ja ystävien kanssa ollen. Olen ollut niin ahkera lomailija, että kamerasta löytyy kuvia vain hepoista ja nekin melko kehnoja niin kuvia ei valitettavasti ole näyttää. Aurinkoa ja lämpöä mun lomalla ei niinkään ollut, joten auringonotto ei ollut mun tekemislistalla, eilen ja lauantaina sain imettyä itseeni viimeiset D-vitamiinit.

Nautin lomastani erittäin paljon ja nyt sitten odottelenkin seuraavien alkamista (milloin ikinä sitten ovankaan). Arkinen aherrus siis jatkuu ja alkaa kova kuntoilu.

Mites muilla, joko lomat on vietetty ja arkeen palattu?

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. siisti ja hieno blogi:)
  käy tutustumassa blogiimme, jossa jokaisella on mahdollisuus olla kuvattavana pituuteen, painoon tai muuhun katsomatta.

  http://differentstudio.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. No loppuihan se sunkin loma vihdoin ja viimein, kamalan pitkältä ajalta tuntui ;)
  Tervetuloa takaisin arkeen ja bloggailemaan! :)

  VastaaPoista
 3. jani.t
  Kiitos, käyn tutustumassa :)

  maisamiisa
  Ei ollu kamalan pitkä vaan ihan lyhkänen :D Mutta kyllä muuten tulikin jo ikävä bloggailua ja blogeja :) Ja kiitos :) Mukavaa taas kuulla sustakin :)

  VastaaPoista