Joulupukin apuri

perjantaina, tammikuuta 10, 2014

Jos vielä viimeisen kerran palataan jouluun ja niihin minun antamiin lahjoihin. Ihana Ewelyn ehtikin jo kysyä, että näyttäisinkö tänäkin jouluna hankitut lahjat ja kyllähän perinteistä pitää pitää kiinni ;) Pakko myöntää, että mulla on varmasti mennyt tämä lahjojen antaminen vähän yli äyräiden. Tiedän, että vähempikin riittäisi, mutta miten ihanaa onkaan antaa rakkailleen paljon lahjoja?! Eli jos kauhistelet lahjojen määrää, ymmärrän kyllä :D Ja lahjottaviakin mulla on ihan riitämiin. Mennään nyt vain suoraan asiaan.

ÄIDILLE


Teimme Dermosilille joulun alla tilauksen ja ostin sieltä äidille ihanan käsisetin, johon kuului käsivoide, lankakerä sekä virkkuukoukku. Ihan äidin näköinen lahjapakkaus. Kiva, että Dermolla oli vähän erilaisempiakin lahjapakkauksia. Neule on Hennesiltä ja se kun näytti ihan äidiltä, ei sitä voinut jättää kauppaan. Äiti myöskin tykkää kovasti Snö of Swedenin koruista ja ostin valkoiset helmet kaula- ja käsikoruna.

ISÄPUOLELLE


Musta Puman kylpytakki. Isäpuoli taisi olla melko otettu tästä lahjasta. Hänellä oli melko kulahtanut vanha kylpytakki ja tämä suorastaan hyppäsi mun ja Niksun eteen ja lahjapulma oli selätetty.

SISKOLLE


Mulla kävi totaalinen aivopieru, kun paketoin lahjoja myöhään aaton aaton iltana. Unohdin kuvata osan lahjoista. Ostin siskolleni siis Kicksin suihkugeelin, vartalo- sekä käsirasvan. Four Reasonin pesuaine ja lakka setti Hair Storesta ja kuvaamatta jäänyt yöpukusetti ja sukat Seppälästä. Tulostin myöskin lapsista A4 kokoiset valokuvat.

SISKONTYTÖLLE


Siskon tytölle vaatteet Seppälästä ja Junior Alias peli Prismasta. Voi jukranputi kun meillä oli hauskaa tuon Aliaksen parissa. Miten hyvin lapset osaavatin jo selittää! Mulle tuli ihan hirmuinen himo saada aikuisten Alias meillekin kotiin. Huisin mukavaa viihdettä!

SISKONPOJALLE


Siskon pojalle vaatteet myös Seppälästä ja Itse Ilkimys 2 Cittarista. Kuulemma toiveissa oli tuo elokuva ja helpotti tädin hommaa hirmuisesti :)

VELJELLE


Mun mielestä veikalle oli kamalan vaikeaa keksiä lahjaa. Haahuilin kaupasta toiseen kunnes Stadiumilla melkein törmäsin Everestin fleece tankoon. Ihan veikan näköinen paita. Sitten lisäksi vielä ihan perus t-paitoja ja Adidaksen dödösetti.

SKEITILLE
veljen avokki


Veljen avokin Skeitin lahjat unohtui totaalisesti kuvata, joten piti turvautua netistä löytyneisiin kuviin. Iittalan Taika rasia, The Body Shopista Hamppu lahjasetti sekä Luhdan temmeltäjät lakanat lapsille. Ostin myöskin Seppälästä harmaan collarin, paita jollaista Skeit oli himotellut nähdessään mulla samantyylisen. Tulostin lapsista myösin A4 kokoiset valokuvat.

VELJENPOJALLE


Veikan ja Skeitin pojalle vaatteita Seppälästä ja Hennesiltä. Ninjago legot ovat olleet pojalle kovasana ja metsästin näitä uusimpia Ninjagoita tovin. Onneksi BR leluista löytyi.

VELJENTYTÖLLE


Minun nuorin kummilapsi, veljen ja Skeitin tyttö, sai vaatteet myöskin Seppälästä ja Hennesiltä. Lapset eivät tainneet olla ihan niin innostuneita vaatteista, mutta vanhemmat varmasti osaavat arvostaa niitä. Lapset kun kasvavat sellaista vauhtia! Ariel-barbia oli myös toivottu.

KUMMITYTTÖ MASULLE


Vanhimmalle kummilapselleni pitikin joululahja lähettää hyvissä ajoin postin mukana, että ehtii perille jouluksi. Vaatteet löytyivät Seppälästä. Ihan muuten asiasta kukkaruukkuun. Oli muuten tosi kiva, että alennukset alkoivat jo ennen joulua! Tämän takia vaatteita pystyikin ostamaan huoletta enemmän. Lego Friendsit olivat myösin joululahjatoiveina.

MINTTU SERKKULLE


No jopas on huonolaatuinen kuva napsastu. Minttu, Masun isosisko ja mun serkku, sai myös pienet lahjat. Me Mintun kanssa lähettelemme kirjeitä ja se muuten on tosi kivaa! On tosi mieltä piristävää saada kirjeitä :) Unohdin harmillisesti myöskin kuvata Mintun meille antamat lahjat. Ihana joulutonttu pääsi koristamaan kuusta heti kun paketti oli avattu.

ANNE YSTÄVÄLLE


Anne oli toivonut joululahjaksi uutta lompakkoa, vanha kun kuulemma oli hajoamassa käsiin. Tein mielestäni todella hyvän löydön, kun Guessin lompsa oli jo alennettuna.


NIKSULLE







Näistä kuvista jäi vielä uupumaan kolme perus t-paitaa sekä boxerit. Oli jo otettu käyttöön, niin unohdin. Näistä kaikista toivotuin lahja oli tuo PSVita ja sillä me ollaankin kovasti jo pelattu. Myös minä :D Vanhat kunnon Crash Bandicootit on nyt pelattavana ja ykkönen onkin jo kokonaan pelattu. 

Tämmöisiä lahjoja siis tänä jouluna. Mitäs kaikkea te ostitte rakkaimillenne? 

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Kiitos postauksesta!!:) <3 On tullut jo perinne, että ennen joulua lukaisin sun nää postaukset läpi ja ensi vuonna on taas yksi lisää!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ihanainen <3 Kiva jos tykkäsit! Ja kiva vaan, jos näistä voisi jollekkin jopa olla vinkkejä :)

      Poista
  2. P.s. instagramista löytyy viesti sinulle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mä arvelin, että se olit sinä <3 Saisikohan sua käydä seuraamaan? :) Ajattelin vain, kun profiilisi ei ole julkinen :)

      Poista
  3. Kivoja lahjoja oot taas hankkinut :) ihana tuo taika-rasia! Onkohan se kuin iso? Multa uupuu rasia aatun vauvamuistoille, tuo olisi ainakin nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Tuo taikarasia on mielestäni aika hyvän kokoinen. Höm, mitäköhän mä sanoisin sen kooksi. Jotain 30-40cm pituudesta ja ehkä 20cm leveydestä. Oon huono arvioimaan. Mut luulis sinne vaavimuistot mahtuvan :)

      Poista
  4. Herranjesta tota määrää! :D Kerrankin oon iloinen, että meillä yleensä vietellään kolmeen pekkaan joulua, joten ei hirveästi tarvi ostaa lahjoja! Sä olet kyllä tosi lahjakas tuossa puuhassa!

    Tänä vuonna ei onneksi tarvinnut hirveästi lahjoja murehtia. Äidille ostin kasan vartalonhoitotuotteita the body shopista, joulukahvia, paria erilaista suklaata, kynttilän ja kirjoitin kirjeen kyytiin. ;) Siskolle askartelin laatikon, johon liimailin inspiraatiokuvia. Sisälle laitoin suklaata, jättisäkin makuunin karkkia, kukkaron, korvikset ja kasan akvarellipuukyniä (hänen toiveensa). Miekkosen kanssa sovittiin, että mitään ei ostella, kun lähdettiin reissuun, mutta läpäksi hankin hänelle essun, jossa luki "danger, man cooking" ;) Hän mainitsi joskus, että tarvitsisi essua, ettei sotke vaatteitaan kokatessaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä olen joka joulu ihan paniikissa, kun niin monelle pitää keksiä ja aina haluaisi vaan antaa parasta :) Mutta onneksi taas kaikki löytyivät melko kivuttomasti lopulta :)

      Ihania lahjoja säkin olet antanut! Tuo kirjeen kirjoitus, kiitos vinkistä! <3 Olisikin ihana kirjoittaa kauniita asioita toiselle :)

      Poista