My christmas presents

tiistaina, tammikuuta 07, 2014

Taisin olla tänä vuonna kiltti, jos lahjoista voisi arvioida. Sain niin upeita lahjoja, etten oikein vieläkään osaa käsittää mitä kaikkea ihanaa sitä tulikaan saatua. En voi kylliksi kiittää rakkaitani kaikista ihanista jutuista mitä sain. Toivottavasti sain annetuilla lahjoillani edes hitusen samanlaisen fiiliksen annettua, mitä mä sain. Mutta pidemmittä lörpöttelyittä, lahjat esille :)


Anne ystäväni muisti kaikella ihanalla. Kaikki lahjat olivat tuossa söpössä tassupurkissa ja siitä tulikin elukoitten herkkusäilytys. Oli herkkuja niin mammalle kuin noille meidän karvahanureille. Niitä voidaankin sitten nauttia ihanan tekstikynttilän valossa, jos siis raaskisin sitä polttaa :D, teestä nauttien. Ja lisänä näille takkataitureille vielä sytytysruusuja.


Siskolta saimme myös sytytysruusuja sekä suloiset koirantassutumput. Sisko oli taiteillut kaikille mitä ihanimpia tumppuja ja pistinkin tilaukseen toiset. Mun on saatava sellaiset suloiset elukkahanskat myös, jotka lapset saivat ;D




Äidiltä ja isäpuoleltani sainkin sitten varpaille lämmikettä useampana kappaleena. Ylinnä olevat tossut ovatkin kotona jalassa lähes koko ajan. Villasukkia tuli kaksin kappalein, mutta unohdin kuvata toiset. Sain siis lisäksi harmaat sukat sateenkaarivarsilla. Toisten sukkien kaveriksi samanlaiset tumput. Niin ihania! Taitavat tuntea mut hyvin ainaisena vilukissana :D Lisäksi vielä Yves Rocherilta shampoota, saippuuta ja käsivoide.


Skeitiltä ja veljeltäni saimmekin sitten juuri niitä, mitä olinkin toivonut :) Jee, nyt on jo kuusi kappaletta noita Teema-kuppeja. Lahjakortti Ikeaan tulee todella tarpeeseen sekä lisälahjakortti huonekaluihin. Toista korttia on jo käytetty ja toivottavasti saisinkin ostoksesta pian kuvia tännekin. :)

Lopuksi vielä kaikki Niksun antamat lahjat. Näistä olin todella yllättynyt. Hän oli kuulemma käynyt ostamassa lahjat töiden jälkeen maanantaina aatonaattona ja saanut kaikki lahjat ostettua kahdessa tunnissa. Pakko kyllä hämmästellä, miten hyvin hän sai ostettua.



Niksu "palautti lainaamiaan" tuotteita mulle lahjoissa xD Hän on kuluttanut mun kynsilakanpoistoainetta autohommiin, joten nyt oli palautuksen aika. Samoiten multa on mennyt vilttejä autonropaamisen alustaksi ja nyt sit tuli uusi. Rasvojakin on vissiin käytetty tai sitten tämä oli avuksi kuiville kintuilleni.



Hajuvesiä tuli tuplaten. Bruno Banani on melko varma valinta, ovat olleet aina hyviä, mutta tuo Escadan Elixir oli todellinen löytö! Niin hyvä tuoksu! Hyvä etten ole suihkinut pulloa jo tyhjäksi. Niin täydellinen tuoksu. Tämä jää varmasti vakikäyttöön. Toivottavasti ei ole mikään huippukallis :P Mutta tästä Niksulle kyllä isot pointsit. Löysi mulle niin hyvän tuoksun ja ihan itse :)<3


Ainiin, saatiinhan me siskoltani myös nuo kaksi vasemman puolesta pyyhettä. Niksu on ihan selkeästi kuunnellut mua, kun oli ostanut juurikin Luhdan pyyhkeitä. Ihanan raikas tuo turkoosi. Voikin olla, että pitää ostaa niitä lisää, eikä pelkkiä neutraaleja värejä.


Jes, jes! Mä tykkään niin aina uusista keittiötarvikkeista ja tällä kertaa paketista paljastui Hackmanin kovanaama kattila. Kovaan käyttöön suunniteltu kattila pääseen nimenomaan siihen hommaan.


Myös Niksu tietää mun Iittala rakkauden ja nyt sainkin ihania tarjoilu/uuniastioita kaksin kappalein. Vou! En todellakaan osannut odottaa mitään tällaista. Käyttöön nämä pääsivätkin heti avaamisen jälkeen.


Paketti, joka sai mut nauramaan kippurassa. Sain Aino-tossut, joskin väärät sellaiset xD Olin toivonut niitä vaaleanpunaisia tossuja, mutta sainkin nämä mummomalliset. Voi sitä naurun määrää, jonka näistä sain. Ajatus on tärkein <3


Niksu oli meinannut ostaa mulle Michael Korsin lompakon, mutta kun ei ollut varma mikä on oikea, otti hän lahjakortin sitä varten. Tai sanoi mun saavan käyttää sen mihin tahdon, joten katsotaan mitä lopulta lahjakortilla saan ostettua.


Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, Michael Korsin ruusukultainen kello. Olen rakastunut! Tää on niin ihana, täydellinen, paras, huippu! Niksu ylitti itsensä tänä vuonna ihan ehdottomasti. En osannut odottaa mitään tällaista. Siis vau!

Tällaiset lahjat siis tänä vuonna. Mitäs kivaa te olette saaneet? :)

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Wau miten kivoja lahjoja! Olit kyllä ollut super kiltti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin hämmästyin todenteolla näitä lahjoja. Kyllä tänä vuonna pitää kiltteyttä sitten jatkaa ;)

      Poista
  2. Ihania lahjoja sait, tuo kello on kyllä niin upea! Sinä onnekas :) Ja onhan nuo ainotkin aika ihanat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kyllä niin puun takaa kaikki nämä upeat lahjat. ♥ Ainot oli niin hyvät! Sain yhdet parhaimmista nauruista ikinä xD

      Poista
  3. Vuosi vuodelta pöyristyn noita Niksun lahjoja, tai siis lähinnä tuota määrää! Itse sain pelkästään kellon miehekkeeltä ja rupesi korvat punoittamaan jo siitä. :> Sulla on ihana mies!!:) Teetkö tänä vuonnakin sen postauksen, missä esittelet mitä ostit muille lahjaksi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sano muuta, niin mäki pyöristyin! Pakko myöntää, että meillä on tää lahjailu mennyt vähän hulluihin sfääreihin, kun niin paljon ollaan ostettu toisillemme.
      Mut ihanaa, että säkin sait kellon :)♥ Varmasti ihan yhtä ihana mies sullakin :)

      Kyllä mä ajattelin tehdä postauksen annetuista lahjoistakin. Kiva tietää, että sie ainakii tahot ne nähdä ♥ :)

      Poista
  4. Ihania lahjoja ja toi kello on upee ! :)

    http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ja tää kello varsinkin. En ole kädestä suostunut ottamaan pois :D

      Ja ihana polle sulle :)

      Poista
  5. Ihania ovat kaikki lahjat. Kiltti on täytynyt olla. ~elle~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, toivottavasti kiltteydestä nämä lahjat saatiin ;) Mutta ihania lahjoja todella :)

      Poista